20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Thierry Stokkink
Exclusief bij
Quality Bookings

Thierry Stokkink als spreker boeken

Thierry Stokkink werd bekend als de “vloggende hypotheekadviseur”, is een uitblinker in het delen van zijn veelzijdige kennis als gastspreker. Met zijn achtergrond in financieel advies, vastgoed, en zijn passie voor luchtvaart, brengt hij een unieke mix van inzichten naar elk evenement. Zijn podcast “Hoogvliegers”, waar hij hoogvliegers uit diverse sectoren interviewt, toont zijn vermogen om diverse onderwerpen op een boeiende manier aan te snijden. Of het nu gaat om ondernemerschap, investeren of persoonlijk leiderschap, Thierry weet zijn publiek altijd te inspireren.

Thierry Stokkink

Vastgoed, investeren & ondernemerschap

Thierry Stokkink als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Thierry Stokkink zijn expertise in vastgoed, luchtvaart, en ondernemerschap mee om evenementen naar een hoger niveau te tillen. Zijn ervaring in het organiseren van vastgoedcongressen en zijn kennis van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) stellen hem in staat om diepgaande en verrijkende gesprekken te leiden. Thierry’s vaardigheid om te motiveren en te inspireren maakt hem tot een uitstekende keuze voor elke bijeenkomst die om inzicht en innovatie vraagt.

Over ondernemerschap en vastgoed

Thierry Stokkink is een autoriteit op het gebied van ondernemerschap en vastgoed. Zijn indrukwekkende prestatie van het kopen van 12 vastgoedpanden in korte tijd en zijn succesvolle vastgoedcongressen illustreren zijn diepgaande kennis en passie voor deze sector. In zijn lezingen deelt hij zijn ervaringen en inzichten, en biedt hij praktische strategieën voor iedereen die geïnteresseerd is in het betreden of uitbreiden binnen de vastgoedmarkt.

Thierry Stokkink inhuren voor een lezing

Het inhuren van Thierry Stokkink voor een lezing bij Quality Bookings is een garantie voor kwaliteit en inspiratie. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte-service, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, maken we het proces eenvoudig en betrouwbaar. Of het nu gaat om een lezing over ondernemerschap, vastgoed, of persoonlijke ontwikkeling, Thierry’s veelzijdigheid en expertise zullen een onvergetelijke toevoeging zijn aan je evenement.

Biografie van Thierry Stokkink

Thierry Stokkink is een ware belichaming van veelzijdigheid en succes. Zijn carrière begon met de sprong in het diepe van het ondernemerschap in 2018 als financieel adviseur. Zijn unieke aanpak en communicatieve vaardigheden hebben hem niet alleen tot een succesvolle ondernemer in de vastgoedsector gemaakt, maar ook tot een invloedrijke figuur op social media.

Zijn passie voor luchtvaart, die zich vertaalt in zijn vaardigheden als piloot, is slechts één facet van zijn veelzijdige persoonlijkheid. Deze passie verweeft hij met zijn zakelijke inzichten in zijn podcast “Hoogvliegers”, waar hij diepgaande gesprekken voert over ondernemen, investeren en leiderschap.

Thierry’s toewijding strekt zich uit tot zijn gezinsleven. Samen met zijn vrouw, met wie hij al 21 jaar een leven deelt, en hun drie kinderen, toont hij dat succes zowel in professioneel als in persoonlijk opzicht mogelijk is. Zijn toewijding aan gezondheid, weerspiegeld in zijn discipline als natural bodybuilder, benadrukt zijn streven naar uitmuntendheid in alle aspecten van het leven.

Als spreker en dagvoorzitter is Thierry Stokkink iemand die zijn publiek niet alleen inspireert, maar ook motiveert om hun dromen na te jagen en te streven naar persoonlijke en professionele groei. Met zijn uiteenlopende ervaringen en inzichten is Thierry Stokkink een inspirerende persoonlijkheid die elk evenement verrijkt met zijn aanwezigheid.

Reviews over Thierry Stokkink

Schrijf een review

Video met Thierry Stokkink

Meer informatie & boekingen

Thierry Stokkink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Thierry Stokkink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers