20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Daria Bukvić
Exclusief bij
Quality Bookings

Daria Bukvić als spreker boeken

Daria Bukvić, een naam die synoniem staat voor vernieuwing en maatschappelijke betrokkenheid binnen de theaterwereld. Haar regie, schrijfkunst en sprekerscoaching hebben Daria tot een van de meest toonaangevende theatermakers van haar generatie gemaakt. Haar functie als artistiek directeur van Theater Oostpool in Arnhem is daar slechts één bewijs van. Haar werken, zoals ‘Nobody Home’, ‘Othello’, en ‘Melk & Dadels’, hebben niet alleen publiek aangetrokken maar ook kritische lof geoogst. Daria’s benadering van theater maakt het niet alleen een esthetische ervaring maar ook een dialoog met urgente maatschappelijke thema’s. Ze verlaat de conventionele paden en confronteert het publiek met kwesties die ons allen aangaan, waarbij ze humor en schoonheid inzet als middelen om bewustzijn en verantwoordelijkheid te stimuleren.

Daria Bukvić

Filmregisseuse

Als je op zoek bent naar een spreker die met passie en expertise spreekt over de kracht van theater, de rol van kunst in maatschappelijke discussies en het belang van culturele diversiteit, dan is Daria Bukvić de aangewezen persoon. Haar toespraken zijn meer dan een verhaal; ze zijn een belevenis die de toeschouwers meeneemt op een reis door het landschap van het hedendaagse theater. Daria deelt haar unieke inzichten en ervaringen die ze heeft opgedaan als regisseur van zowel kritisch bejubelde theaterproducties als van de bioscoophit ‘Meskina’ en de tv-serie ‘Zina’. Het boeken van Daria als gastspreker betekent een verrijking voor elk congres of seminar.

Daria Bukvić als dagvoorzitter boeken

Het kiezen van een dagvoorzitter die zowel de inhoud als de energie van het evenement kan sturen, is cruciaal. Daria Bukvić blinkt uit in deze rol door haar scherpe intellect, haar vermogen om diepgaande gesprekken te leiden en haar natuurlijke charisma. Als dagvoorzitter zorgt Daria ervoor dat de kernthema’s van het evenement op een prikkelende en toegankelijke wijze worden gepresenteerd, terwijl ze de dialoog tussen sprekers en publiek stimuleert.

Over maatschappelijk engagement en theater

In een tijd waarin maatschappelijk engagement essentieel is, biedt theater een uniek platform voor dialoog en reflectie. Daria Bukvić heeft dit platform meesterlijk gebruikt om belangrijke thema’s zoals identiteit, diversiteit en inclusiviteit aan de orde te stellen. Haar voorstellingen nodigen uit tot een gesprek en laten de toeschouwers niet onberoerd. Ze behandelt in haar lezingen hoe theater niet alleen een spiegel van de samenleving kan zijn, maar ook een motor voor verandering.

Daria Bukvić inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Daria is eenvoudig en transparant. Met de All-Inclusive tarieven van Quality Bookings zijn er geen verborgen kosten en je ontvangt binnen 24 uur een offerte. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen de juiste keuze maakt. Het inhuren van Daria als spreker betekent dat je een ervaren professional in huis haalt die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op je publiek.

Biografie van Daria Bukvić

Geboren in Tuzla in 1989, is Daria Bukvić opgegroeid met een liefde voor theater die haar heeft gebracht naar de voorhoede van de Nederlandse theaterwereld. Haar opleiding, ervaring en haar onmiskenbare talent hebben haar geholpen een unieke stem in het theaterlandschap te ontwikkelen. [Voeg hier meer gedetailleerde biografische informatie toe om aan het woordaantal te voldoen en SEO te optimaliseren.]

Met haar indrukwekkende repertoire als regisseur en schrijver heeft Daria Bukvić laten zien dat theater een krachtig medium is om maatschappelijke kwesties te verkennen. Haar visie op theater als een ruimte voor maatschappelijke betrokkenheid en haar succes in het creëren van stukken die het publiek uitdagen en inspireren, maken haar tot een veelgevraagde spreker. Daria’s betrokkenheid bij educatieve programma’s zoals spreken in het openbaar bij De Balie en haar werk met professionals uit de politiek en het bedrijfsleven benadrukken haar veelzijdigheid en toewijding aan het vak.

Als artistiek directeur van Theater Oostpool heeft Daria Bukvić zich ingezet om de organisatie te leiden met een visie die innovatie en sociale verantwoordelijkheid omarmt. Haar werk weerspiegelt een diepgaand begrip van de maatschappelijke functie van theater en de impact die het kan hebben op individuen en gemeenschappen.

Daria’s invloed strekt zich verder uit dan het podium. Met ‘Meskina’ en ‘Zina’ heeft ze haar artistieke horizon verbreed naar film en televisie, waar ze ook kritische en publieke erkenning heeft verdiend. Haar bijdrage aan de cultuur en kunst is niet onopgemerkt gebleven, en haar talenten als spreker en coach worden hoog gewaardeerd.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Daria Bukvić

Schrijf een review

Video met Daria Bukvić

Meer informatie & boekingen

Daria Bukvić inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Daria Bukvić
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers