20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arjan Erkel

Arjan Erkel als spreker boeken

Arjan Erkel bekend om zijn ongelooflijke veerkracht en doorzettingsvermogen, biedt een uniek perspectief op thema’s als vrijheid, onderhandelen en het overwinnen van tegenslagen. Zijn ervaringen als voormalig ontvoeringsgijzelaar, gecombineerd met zijn werk als cultureel antropoloog, maken hem een uitzonderlijke spreker. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief maar ook diepgaand inspirerend en motiverend, wat hem ideaal maakt voor een breed scala aan evenementen en publiek.

Arjan Erkel

Veerkracht en doorzettingsvermogen

Vrijheid en veerkracht zijn centrale thema’s in de lezingen van Arjan Erkel. Deze thema’s zijn niet alleen relevant in de context van zijn ontvoering in Dagestan, maar hebben ook een bredere betekenis in het zakelijk leven en persoonlijke ontwikkeling. Arjan benadert deze onderwerpen met een combinatie van persoonlijke anekdotes en professionele inzichten, wat resulteert in een boeiende en leerzame ervaring voor zijn publiek. De lezingen van Arjan bieden een unieke kijk op hoe men zich kan aanpassen aan en groeien uit uitdagende situaties, waarmee hij een krachtige boodschap overbrengt over het belang van mentale weerbaarheid en persoonlijke vrijheid.

Arjan Erkel inhuren voor een lezing

Het boeken van Arjan Erkel voor een lezing bij jouw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Quality Bookings biedt all-inclusive tarieven en garandeert binnen 24 uur een offerte. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat het hele proces van boeking tot aan de lezing soepel en zonder zorgen verloopt. We nemen alle logistieke en communicatieve taken op ons, zodat jij je volledig kunt focussen op het succes van jouw evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 weet je zeker dat je kwaliteit en betrouwbaarheid in huis haalt.

Biografie van Arjan Erkel

Arjan Erkel’s levensverhaal is een toonbeeld van moed, doorzettingsvermogen en inspiratie. Geboren op 9 juli 1970 in Delft, Nederland, begon Arjan zijn carrière met een diepe interesse in culturen en maatschappelijke betrokkenheid. Hij studeerde culturele antropologie en werkte voor Artsen zonder Grenzen, wat hem naar de meest uitdagende regio’s van de wereld bracht. Zijn leven nam een dramatische wending in 2002 toen hij in Dagestan, een deel van Rusland, werd ontvoerd. Deze ervaring, waarbij hij 607 dagen in gevangenschap doorbracht, vormde de basis voor zijn latere werk als spreker en auteur.

Na zijn bevrijding keerde Arjan terug naar Nederland, waar hij zijn ervaringen gebruikte om anderen te inspireren en te motiveren. Hij schreef een boek over zijn beproevingen, “Ontvoerd: 607 dagen tussen leven en dood“, dat een bestseller werd. Arjan spreekt niet alleen over zijn eigen ervaringen, maar legt ook verbanden met bredere sociale en psychologische thema’s zoals veerkracht, vrijheid, en het overwinnen van tegenslagen.

Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke verhalen, professionele inzichten en interactieve discussies. Arjan is in staat om zijn publiek te boeien met zijn verhaal, terwijl hij ook belangrijke lessen deelt over menselijke kracht en veerkracht. Zijn presentaties zijn geschikt voor een breed scala aan doelgroepen, van zakelijke professionals tot educatieve instellingen en non-profitorganisaties.

Naast zijn werk als spreker is Arjan ook actief in verschillende maatschappelijke projecten en blijft hij zich inzetten voor humanitaire oorzaken. Zijn verhaal is niet alleen inspirerend maar ook een krachtige herinnering aan de waarde van vrijheid en de kracht van de menselijke geest. Met zijn lezingen levert Arjan Erkel een onuitwisbare bijdrage aan elk evenement en biedt hij een onvergetelijke ervaring voor zijn publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Arjan Erkel

"Bedankt voor het mooie optreden. Wat een mooi combo met de gitarist en ook mooi hoe je verhaal voor theater werd verfilmd. Dat is bijzonder knap gedaan."

― Hanny van de W.

"Ik heb genoten van je verhaal. Ik werd echt meegesleept en had soms het gevoel dat ik op bepaalde momenten echt kon voelen waar je was. Alsof ik een boek aan het lezen was. Echt goed gedaan. Je kunt fantastisch vertellen."

― Debby H.

"Bizar goede feedback, zowel leuke als leermomenten. Het koppelen van verhaal aan actie was ook top. Lessen die vandaag al in verschillende teamvergaderingen worden gebruikt: "Wat zou Arjan hebben gedaan?" Heel erg bedankt."

― Rudi Houthuijs
Schrijf een review

Video met Arjan Erkel

Meer informatie & boekingen

Arjan Erkel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Arjan Erkel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers