20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Wouter Smit
Exclusief bij
Quality Bookings

Wouter Smit als spreker boeken

Op zoek naar een spreker die echt indruk maakt en tot het hart spreekt? Wouter Smit, ook wel bekend als ‘Wutru’, is een levend voorbeeld van doorzettingsvermogen en veerkracht. Hij deelt zijn inspirerende verhaal over tegenslagen en overwinningen, en hoe hij ondanks zware uitdagingen zijn doelen wist te bereiken. In dit artikel ontdek je meer over Wouter, zijn expertise en hoe je hem kunt inzetten voor jouw evenement.

Wouter Smit

Positief denken

Over veerkracht en doorzettingsvermogen

Veerkracht en doorzettingsvermogen zijn thema’s die in ieders leven een rol spelen. Maar wat betekenen deze termen echt als het leven je voor grote uitdagingen stelt? Wouter Smit heeft aan den lijve ondervonden hoe het is om met grote tegenslagen om te gaan. Hij spreekt over het belang van het stellen van doelen, het aangaan van uitdagingen en het overwinnen van tegenslagen. Enkele onderwerpen die Wouter kan behandelen tijdens zijn lezing zijn:

 • De kracht van een positieve mindset.
 • Het stellen van doelen in moeilijke tijden.
 • Hoe tegenslagen om te zetten in motivatie.
 • De rol van steun en community bij het overwinnen van uitdagingen.

Als je kiest voor Wouter, kies je voor een lezing die diep raakt en inspireert. Hij neemt zijn publiek mee op een reis van vallen en opstaan, met waardevolle lessen voor iedereen.

Wouter Smit inhuren voor een lezing

Het boeken van Wouter voor een lezing is eenvoudig. Quality Bookings biedt direct contact met ruim 1070 sprekers, en met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management ben je verzekerd van een vlotte afhandeling. In slechts een paar stappen regel je een inspirerende lezing:

 1. Neem contact op met Quality Bookings voor een scherpe offerte binnen 24 uur.
 2. Bespreek jouw wensen en het thema van de lezing.
 3. Maak gebruik van de boekingsgarantie van Quality Bookings voor zekerheid.
 4. Bereid je voor op een onvergetelijke lezing die jouw publiek zal raken.

Biografie van Wouter Smit

Wouter Smit, beter bekend onder de bijnaam ‘Wutru’, is een man van actie. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, volgt hij strakke en meetbare plannen om zijn ambities te realiseren. Echter, het leven had een andere route voor hem uitgestippeld. Wanneer artsen een zeldzame tumor in zijn wervelkolom ontdekten, stond Wouter voor de grootste uitdaging van zijn leven.

Alsof dat nog niet genoeg was, werd er na een intensieve operatie een tweede tumor ontdekt in zijn staartbeen. Ondanks deze tegenslagen koos Wouter ervoor zijn talent en ervaring te gebruiken om anderen te inspireren. Hij richtte een online community op voor jongvolwassenen die ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt en schreef zijn boek “Kapot Sterk”.

Zijn verhaal is er een van overleven, maar ook van leven. Het gaat over de impact van momenten die je leven kunnen veranderen en de kracht die je kunt vinden in jezelf om door te gaan. Wouter’s boodschap is duidelijk: hoe groot de uitdaging ook is, met de juiste mindset en ondersteuning kun je alles aan.

Inmiddels heeft Wouter duizenden mensen geïnspireerd met zijn lezingen. Hij leert zijn publiek om te gaan met tegenslagen en hen te zien als kansen. Zijn lessen over het leven, overleven en zingeving zijn niet alleen gebaseerd op zijn eigen ervaringen, maar zijn ook universeel en voor iedereen toepasbaar.

Wouter Smit is niet zomaar een spreker; hij is een inspiratiebron. Boek hem nu voor een lezing die je niet snel zult vergeten.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Wouter Smit

Schrijf een review

Video met Wouter Smit

Meer informatie & boekingen

Wouter Smit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Wouter Smit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers