Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Wouter Smit - Positief denken
Exclusief bij
Quality Bookings

Wouter Smit Positief denken

Wouter Smit als spreker boeken

Wouter Smit, bijgenaamd ‘Wutru’, traint intens en gaat altijd de uitdaging aan om zijn doelen te bereiken. Hij laat zich niet afschrikken door moeilijke situaties en volgt altijd een strak en meetbaar plan. Maar zijn plannen worden abrupt verstoord wanneer hij een zeldzame tumor in zijn wervelkolom krijgt. Nu staat hij voor de grootste uitdaging van zijn leven: overleven!

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Wouter Smit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Maar het blijft niet bij één tumor. Na een zware operatie wordt er tijdens een controle een nieuw plekje ontdekt, ditmaal in zijn staartbeen. De arts zegt dat het misschien aanleg is. Maar Wouter besluit om zijn aanleg of talent te gebruiken om anderen te inspireren met zijn verhaal. Hij wil anderen aanmoedigen om doelen te stellen, uitdagingen aan te gaan en tegenslagen te overwinnen.

In de afgelopen 2,5 jaar heeft Wouter zijn eerste boek “Kapot Sterk” uitgebracht en een online community opgericht voor jongvolwassenen die iets ingrijpends hebben meegemaakt. Hij organiseert evenementen voor iedereen die een inspirerende dag wil hebben en is bezig met zijn tweede boek. Hoewel hij niet had gehoopt op deze aanleg, heeft hij besloten ermee te leven en te overleven.

Wouter weet dat iedereen wel eens momenten meemaakt die een grote impact hebben op het leven. Die momenten kunnen ingrijpende gedachten, gevoelens en herinneringen veroorzaken. Zo kort als een traumatisch incident zich soms voordoet, zo groot kunnen de effecten zijn. Zo klein als een tumor kan zijn, zo invloedrijk kan hij zijn op je toekomst. Maar een deel van die invloed en effecten bepaal je zelf. Wouter wil jou vertellen hoe je hiermee om kunt gaan.

Tijdens zijn lezingen deelt Wouter zijn ervaringen en helpt hij anderen om te gaan met situaties die hun leven en toekomst negatief of positief beïnvloeden. Hij neemt je mee in zijn manier van denken en de invloed hiervan op je handelen. Deze manier van denken en de lessen die hij heeft geleerd, zijn van onschatbare waarde geweest voor Wouter. Ze kunnen jou ook helpen in je werk en privéleven, bij het leven, overleven en zingeving.

Meer informatie & boekingen

Wouter Smit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Wouter Smit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers