Welke impact heeft de nieuwe technologie op het bedrijfsleven en ons persoonlijke leven? Het is een van de favoriete thema’s van spreker en trendwatcher Vincent Everts. Volgens Management Team behoort hij tot de beste sprekers van Nederland. Hij weet uw publiek te boeien en brengt gecompliceerde onderwerpen op een aanstekelijke manier tot leven. Als spreker is hij kritisch op wel of niet relevante trends. Als presentator of dagvoorzitter bewaakt hij de rode draad en brengt hij zijn specifieke expertise in.

Vincent Everts boeken is een professionele spreker inhuren

Een spreker, presentator of dagvoorzitter inhuren luistert nauw. Het kennisniveau en de presentatiestijl moeten aansluiten op het doel en de doelgroep van uw bijeenkomst. Staat die bijeenkomst in het teken van technologische trends die hun stempel op de toekomst drukken, dan mag Vincent Everts niet als spreker, presentator of dagvoorzitter ontbreken. De technologie is zijn domein. Hij noemt zichzelf een ‘gadgetfanaat’.

Vincent Everts (1959) doorliep een opmerkelijke en veelzijdige carrière. Hij zat van 1988 tot 1993 in de VS, waar hij zijn informatiemanagementbedrijf Cyco Software startte. Van 1995 tot 1999 was hij directeur van Mediaplaza in Utrecht, hét platform om ondernemers mee te nemen in de wereld van e-commerce. Everts werkte vervolgens aan tal van projecten, onder meer voor de overheid. Daarnaast is hij als CEO en investeerder betrokken bij het bedrijf Innovator.

Ook u kunt trendwatcher Vincent Everts inhuren

Ondernemer en vernieuwer Everts is vooral bekend als trendwatcher. Ook u kunt hem in die hoedanigheid inhuren voor uw congres, seminar of relatie-event. Daarmee heeft u een spreker die uw publiek meeneemt in de wereld van ondernemen, innoveren en digitaliseren. Ook als columnist en videoblogger weet Evers raad met deze thema’s. Hij schreef jarenlang voor de Telegraaf en trad op als presentator bij BNN Radio.

Topspreker Vincent Everts inhuren voor uw seminar of congres

Wilt u deze topspreker inhuren? Vertrouw op Quality Bookings. Wij kunnen Vincent Everts rechtstreeks voor u boeken. Gegarandeerd tegen de beste prijs. Ook als u deze spreker wilt inzetten als presentator, dagvoorzitter of discussieleider tijdens uw bijeenkomst. Ons Quality Bookings team staat klaar om u nader te informeren en kan u snel vertellen of u deze spreker kunt inhuren op het door u gewenste moment. Wij zijn u graag en goed van dienst.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Vincent Everts boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Vincent Everts. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21