20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Katja Schipperheijn

Katja Schipperheijn als spreker boeken

Katja Schipperheijn is een internationaal erkende auteur, strateeg, futuroloog, docent en keynote spreker. Haar expertise richt zich op AI en baanbrekende innovaties die een symbiose tussen mens en machine creëren om leer-ecosystemen te laten bloeien. Daarmee pleit ze voor het adopteren van een leermentaliteit op persoonlijk, team- en bedrijfsniveau om niet overweldigd te raken, maar om te gedijen en duurzaam vorm te geven aan de toekomst zelf.

Katja Schipperheijn

AI en baanbrekende innovaties

Katja Schipperheijn is een gerespecteerde autoriteit als het gaat om de symbiose tussen mens en machine en de vorming van leer-ecosystemen. Met haar scherpe inzichten in kunstmatige intelligentie en de nieuwste innovaties biedt ze organisaties de tools om te bloeien in een snel veranderende toekomst. Haar missie: het omarmen van een leermentaliteit op persoonlijk, team- en bedrijfsniveau om niet alleen te overleven, maar ook om de toekomst actief vorm te geven.

Katja Schipperheijn als gastspreker boeken

Als gastspreker neemt Katja Schipperheijn je mee op een ontdekkingsreis naar de toekomst van werk en leren. Ze doorbreekt traditionele denkwijzen en stimuleert haar publiek om de kracht van leren en innovatie te omarmen. Met haar boeiende keynotes over leer-ecosystemen en een toekomstbestendige mindset, is ze een bron van inspiratie voor een breed publiek.

Over kunstmatige intelligentie en leer-ecosystemen

Kunstmatige intelligentie en leer-ecosystemen zijn niet alleen toekomstmuziek; ze vormen de realiteit van vandaag. Katja Schipperheijn is een expert in het verkennen van de raakvlakken tussen technologie en menselijkheid en de impact hiervan op onze samenleving. Ze benadrukt de noodzaak van een leermentaliteit in deze tijd van snelle innovatie en technologische ontwikkelingen.

Katja Schipperheijn inhuren voor een lezing

Het inhuren van Katja Schipperheijn voor een lezing is een investering in de toekomst. Het boekingsproces bij Quality Bookings is transparant en eenvoudig, met all-inclusive tarieven en binnen 24 uur een offerte. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat jouw evenement een gegarandeerd succes wordt.

Biografie van Katja Schipperheijn

Katja Schipperheijn is niet alleen een internationaal erkende auteur en strateeg, maar ook een inspirerende futurist en spreker. Haar expertise in AI en baanbrekende innovaties is gericht op het creëren van een mens-machine symbiose om leer-ecosystemen tot bloei te laten komen. Ze bepleit het adopteren van een leermentaliteit op alle niveaus om niet overweldigd te raken, maar om te floreren en duurzaam vorm te geven aan de toekomst zelf.

Haar provocerende ideeën dagen traditionele dogma’s uit en bieden frisse perspectieven. Ze inspireert iedereen om zich aan te passen en leren te omarmen voordat ze onherstelbare schade lijden, omdat AI en andere innovaties al alomtegenwoordig zijn. Ze beïnvloeden organisaties en hun werknemers met ongekende snelheid. Om verandering te bewerkstelligen, deinst ze niet terug voor hypes en bespreekt ze de impact van wat nu nog futuristisch lijkt, zoals Brain-Computer Interfaces (BCI) of hyperrealistische avatars die deepfaking kinderspel maken.

Katja verkent het snijvlak van technologie en menselijkheid en de impact ervan op onze samenleving. Zo kijkt ze bijvoorbeeld naar hoe competenties zoals verbeelding, nieuwsgierigheid en consilience een rol spelen. Ze onderzoekt de overeenkomsten tussen neurowetenschap en computerwetenschap om het leren van zowel menselijke als kunstmatige intelligentie te optimaliseren. Menselijke connectie is van het grootste belang bij het vormgeven van de toekomst van werk, wat de reden is waarom ze vaak haar inspiratie haalt uit de toekomst zoals gezien door de ogen van kinderen.

Katja’s keynote speeches zijn daarom boeiend en inspirerend voor een zeer divers publiek. Vaak zijn haar keynotes het startpunt voor een workshop over toekomstbestendigheid en een continu verbeterproject.

Naast het adviseren van overheden, multinationals, onderwijsinstellingen en startups, is Katja ook filantroop als oprichter van sCooledu en auteur van ‘Kleine Digitale Burgers’ (Nederlands 2018). Al meer dan 15.000 kinderen hebben deelgenomen aan haar workshops over de toekomst en de steeds virtuelere wereld. Dit toont haar toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en het belang van het bevorderen van digitale geletterdheid onder jongeren. Door Katja voor een evenement te boeken, krijg je niet alleen waardevolle inzichten, maar ondersteun je ook een goed doel.

Als auteur heeft Katja internationale erkenning gekregen met haar boek ‘Leer-ecosystemen’ (2023), dat finalist was voor de beste internationale zakelijke boeken in Londen en opgenomen in de Top 100 beste internationale zakelijke boeken door het eLearning Journal in Duitsland. Dit boek zal daarom in 2024 in meerdere talen beschikbaar zijn, waaronder het Arabisch. 2024 zal ook het jaar zijn van de lancering van haar nieuwste boek. ‘De Leermentaliteit: Menselijke competenties combineren met technologie om te floreren’.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Katja Schipperheijn

Schrijf een review

Video met Katja Schipperheijn

Meer informatie & boekingen

Katja Schipperheijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Katja Schipperheijn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers