20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Vedder & Vedder
Exclusief bij
Quality Bookings

Vedder & Vedder als spreker boeken

Vedder & Vedder, een naam die synoniem is geworden met succes, doorzettingsvermogen en stijlvol vakmanschap. Dit dynamische ondernemersduo, bestaande uit de identieke tweelingzussen Anne & Esther Vedder, is het brein achter het zeer succesvolle sieradenmerk Vedder & Vedder. Ze zijn exclusief te boeken via Quality Bookings voor inspirerende sessies over ondernemerschap in Q&A-formaat of als keynote sprekers.

Vedder & Vedder

Ondernemersduo

Het sieradenmerk, opgericht in 2016, heeft zijn unieke stempel gedrukt op de branche door handgemaakte gepersonaliseerde sieraden te bieden, elk met een eigen, diep persoonlijk verhaal. Hun avontuur begon met een combinatie van spaargeld, studiefinanciering en een kleine lening van een familievriend. Met deze investering ging het onstuitbare duo aan de slag, vastbesloten om hun droom te verwezenlijken.

Ondanks de vele uitdagingen die ondernemerschap met zich meebrengt, hebben Anne & Esther nooit opgegeven. In periodes waarin er geen bestellingen binnenkwamen, werkten ze dag en nacht door, gedreven door hun passie en vastberadenheid. Het was deze niet-aflatende vasthoudendheid die de basis vormde voor het ongekende succes van Vedder & Vedder.

Dit succes is niet onopgemerkt gebleven. Vedder & Vedder heeft met hun baanbrekende benadering van sieradenontwerp aandacht getrokken van verschillende prominente publicaties. Ze hebben interviews gehad in de Forbes 40 Under 40, LINDA, Grazia, De Ondernemer, ELLE, Shownieuws en het AD. Daarnaast hebben ze een eigen documentaire op Videoland die een uniek inzicht geeft in hun dagelijks leven.

Naast deze aanzienlijke prestaties hebben Anne & Esther samengewerkt met enkele van de grootste namen in de entertainmentindustrie, waaronder Rita Ora, Sylvie Meis, Monica Geuze en Carice van Houten.

Vedder & Vedder belichaamt de ware essentie van ondernemerschap: visie, moed en doorzettingsvermogen. Ze zijn een inspiratiebron voor iedereen die droomt van het creëren van iets betekenisvols. Ontdek hun inspirerende reis en leer van hun ervaringen door ze te boeken voor uw volgende evenement, exclusief bij Quality Bookings.

Reviews over Vedder & Vedder

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Vedder & Vedder inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Vedder & Vedder
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers