20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Swami Purnachaitanya

Swami Purnachaitanya als spreker boeken

Swami Purnachaitanya (1984) is auteur, spreker en life coach. Hij werd in Nederland geboren als Alexander en vertrok na zijn studies naar India, het geboorteland van zijn moeder. Daar ging hij in de leer bij guru H.H. Sri Sri Ravi Shankar (internationaal humanitair, spiritueel leider en vredesambassadeur). Sri Sri benoemde Alex uit Leiden – als enige westerling ooit – in 2012 tot swami, een titel voor een spiritueel meester. Hij slaat een unieke brug tussen de eeuwenoude wijsheid en technieken uit het Oosten en hoe deze effectief kan worden toegepast om ons te helpen om te gaan met de uitdagingen in onze moderne Westerse samenleving.

Swami Purnachaitanya

Life coach

Zijn boek Looking Inward (juni 2021, oorspronkelijke titel) werd een internationale bestseller die inmiddels in meer dan 10 talen over de hele wereld is uitgegeven. De Nederlandse editie met de titel Vind je innerlijke kracht verscheen april 2022 en inmiddels zijn er 10.000 exemplaren verkocht.

Purnachaitanya heeft ook 4 exclusieve podcast series opgenomen voor Audible met praktische lifehacks gebaseerd op verschillende takken van de eeuwenoude Vedische kennis. Deze series zullen dit jaar verschijnen op het Audible platform wereldwijd.

Swami Purnachaitanya geeft leiderschaps talks als onderdeel zijn global mission om ook (juist) de corporate wereld bewuster te maken van het belang van mentale gezondheid. Swami sprak onder meer bij: Microsoft, Barclays, Global YPO, Apple en op het de eerste Love Tomorrow Conference die vorig jaar werd georganiseerd door Tomorrowland in Belgie. Talks for every business – Leadership & inner strength. Na 15 jaar over de hele wereld programma’s aan te bieden is hij sinds een jaar ook weer meer in Nederland en zie je hem ook regelmatig voorbijkomen als een expert bij webinars, masterclasses en summits georganiseerd door platforms en instituten als Kukuru, ZoMa en De Bewustzijnschool.

Swami Purnachaitanya biedt op maat gemaakte programma’s aan voor bedrijven of evenementen met na ieder programma een aantrekkelijke take away voor de deelnemers. Voorbeelden zijn een praktische en nuttige ademhalingstechniek die zelf beoefend kan worden, praktische inzichten in hoe onze geest werk en hoe we ons energieniveau kunnen verhogen, en ook hoe we deze kennis kunnen toepassen om gezonder, gelukkiger, effectiever en succesvoller te zijn, alsook een praktische ervaring van meditatie. De volgende formats geven een impressie van mogelijke programma’s voor jou en jouw teams:

Shots of Serenity (30 min)
Veranderende tijden vragen om een nieuwe aanpak. De paradigm shift van Time Management naar Energy Management & Mind Management.

Mastering the Mind (45 min)
Energy Management & Mind Management vs. Time Management, met meer inzicht in hoe onze geest werk, de wetten van de geest, en hoe je effectiever met stress etc om kan gaan. Veerkracht (resilience) is zowel fysiek als mentaal en emotioneel tegenwoordig nog belangrijker – niet alleen voor je persoonlijke gezondheid en geluk, maar ook voor je productiviteit en succes op het professionele vlak.

Intuitive Leadership (60 min, can be extended to 90 min)
Naast alles wat er in de Mastering the Mind module wordt behandeld, hebben we het ook over een nieuwe dimensie van leiderschap, en hoe leiders en managers vaak niet voldoende zijn voorbereid om te leiden in een situatie van crisis, verandering of wanneer het systeem faalt. Praktische kennis en technieken worden aangereikt die heel essentieel zijn voor Intuitive Leadership

Pak die Shots of serenity:
over hoe je meer balans in je leven krijgt en tóch die ballen hoog houdt. Omdat CEO’s, leidinggevenden en managers nooit voldoende voorbereid kunnen zijn op een crisissituatie of plotselinge veranderingen. Swami biedt kennis, technieken en tools en lekker praktisch: Energy & Mind vs Time Management. Op naar meer intuïtief leiderschap en leading from within.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Swami Purnachaitanya

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Swami Purnachaitanya inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Swami Purnachaitanya
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers