20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Boukje Keijzer - Ontregelexpert

Boukje Keijzer als spreker boeken

Boukje Keijzer is een veel gevraagd spreker. Op zoek naar een inspirerende spreker die jouw publiek kan meenemen in een wereld waar regels niet beknellend, maar bevrijdend werken? Ontdek dan Boukje Keijzer, een autoriteit op het gebied van regeldruk en het creëren van ruimte binnen gestelde kaders. Met haar unieke benadering van ‘De regels en de rek’ transformeert ze de manier waarop organisaties omgaan met voorschriften en autonomie. Deze pagina neemt je mee in de wereld van Boukje Keijzer, haar expertise en de mogelijkheden die ze biedt voor jouw evenement.

Boukje Keijzer

Ontregelexpert

Worstel je met de balans tussen regels en autonomie in je organisatie? Boukje Keijzer, expert op dit gebied, biedt inzicht en oplossingen. Ze verkent de spanning tussen houvast en professionele vrijheid, en hoe deze in evenwicht te brengen. Met haar benadering van ‘De regels en de rek’ onthult Boukje hoe je binnen bestaande kaders ruimte kunt vinden voor innovatie en persoonlijke groei. Haar lezingen bevatten praktische strategieën en inspirerende voorbeelden, afgestemd op de hedendaagse uitdagingen in diverse organisaties.

Boukje Keijzer inhuren voor een lezing

Het inhuren van Boukje Keijzer voor jouw evenement is een eenvoudige en ondersteunde ervaring bij Quality Bookings. Ons team staat klaar om je te begeleiden door het gehele proces, van aanvraag tot uitvoering. We bieden binnen 24 uur een offerte, uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Onze all-inclusive tarieven zorgen voor een transparant en zorgeloos proces. Neem de stap om Boukje Keijzer, een spreker met een gemiddelde beoordeling van 9,0, te boeken voor een transformerende ervaring voor je publiek.

Biografie van Boukje Keijzer

Boukje Keijzer is een ware pionier in het ontdekken van nieuwe manieren om met regels om te gaan. Haar levensmissie, mensen laten zien dat er meer mogelijk is dan ze denken, resoneert door in haar werk. Met meer dan 20 jaar ervaring als adviseur en procesbegeleider in de publieke sector, heeft ze diepgaande inzichten verworven in de dynamiek van regelgeving en autonomie.

+ lees meer

Als directeur van 7Zebra’s, een creatief adviesnetwerk, heeft Boukje haar methodiek ‘De regels en de rek’ ontwikkeld. Dit concept, vastgelegd in haar boek (2021) en bijbehorende kaartenset, is gericht op het vinden van balans tussen regels en vrijheid binnen organisaties. Haar aanpak heeft tientallen organisaties geholpen bij het creëren van ruimte voor het ‘echte’ werk, met een focus op menselijke maat, autonomie en werkplezier.

Boukje’s achtergrond als communicatiewetenschapper en sociaal psycholoog, ondersteund door haar proefschrift ‘Changing perspectives’, vormt de basis van haar benadering. Ze daagt uit, inspireert en biedt perspectieven die haalbaar en aantrekkelijk zijn. Haar sleutelboodschap: tussen de regels is meer ruimte dan je denkt.

De regels en de rek

Boukje’s keynotes en masterclasses over ‘De regels en de rek’ zijn een verfrissende kijk op bureaucratie en regeldruk. Ze adresseert de balans tussen behoefte aan structuur en verlangen naar vrijheid. Met zeven rekstrategieën toont ze hoe focus te verschuiven naar wat echt belangrijk is, resulterend in meer werkplezier en efficiëntie.

Veranderen is (niet zo) moeilijk

In deze presentatie tackelt Boukje de ‘beren op de weg’ die vaak volgen na inspirerende bijeenkomsten. Met humor en respect helpt ze deze mentale obstakels te overwinnen, waardoor verandering toegankelijker wordt.

Ontregelen kun je zèlf

Een stapsgewijze aanpak voor het ‘ontregelen’, met een focus op persoonlijk leiderschap en professionele autonomie. Boukje neemt je mee in de wijsheid van de werkvloer en hoe deze optimaal te benutten is.

Ontknoopsessie

Voor specifieke casussen biedt Boukje hulp om doorbraken te realiseren, waarbij ze ingewikkelde kwesties van regels en belangen ontwart.

Ontregelbus

Een unieke aanpak waarbij Boukje met haar ‘Ontregelbus’ door het land reist om organisaties te ondersteunen bij hun regeldruk. Tijdens events kunnen bezoekers hun uitdagingen voorleggen en gezamenlijk aan oplossingen werken.

Boukje Keijzer: training tot ontregelaar

Voor organisaties die diepgaand willen ontregelen, biedt Boukje een training om medewerkers op te leiden tot ‘ontregelaars’. Deze praktische en op maat gemaakte begeleiding helpt deelnemers de methodiek van ‘De regels en de rek’ toe te passen in hun dagelijkse praktijk.

Elk van deze onderdelen is beschikbaar in zowel Nederlands als Engels en kan worden aangeboden in de vorm van keynotes, masterclasses of trainingen. Boukje Keijzer belichaamt de kernwaarden van Quality Bookings: expertise, ondersteuning en resultaatgerichtheid. Haar unieke benadering maakt haar een ideale keuze voor organisaties die streven naar groei en verandering. Laat je inspireren en boek Boukje Keijzer vandaag nog voor een onvergetelijke en transformerende ervaring!

 • Snel contact met Boukje Keijzer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Boukje Keijzer

Meer informatie & boekingen

Boukje Keijzer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Boukje Keijzer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers