20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Quality Bookings verwelkomt Vedder & Vedder
20 juni 2023

Quality Bookings verwelkomt Vedder & Vedder

Uniek Ondernemersduo nu Exclusief te Boeken!

We zijn verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen die sprankelt met belofte en opwinding: Quality Bookings is nu de exclusieve vertegenwoordiger voor Vedder & Vedder, het dynamische ondernemersduo achter het baanbrekende sieradenmerk!

Vedder & Vedder, gevormd door de identieke tweelingzussen Anne & Esther Vedder, staat bekend om hun handgemaakte, gepersonaliseerde sieraden vol met persoonlijke verhalen. Sinds ze hun merk in 2016 oprichtten, hebben ze van Vedder & Vedder een wereldwijd bekend merk gemaakt dat staat voor creativiteit, doorzettingsvermogen en succes.

Met een mix van spaargeld, studiefinanciering en een lening van een familievriend begon het tweetal hun reis. Tegenover obstakels toonden ze een opmerkelijke veerkracht en werkten ze onvermoeibaar door, zelfs op momenten dat er geen bestellingen binnenkwamen. Het is deze niet-aflatende vastberadenheid die de basis heeft gelegd voor het ongeëvenaarde succes van Vedder & Vedder.

Hun verhaal en successen hebben internationale erkenning gekregen, met interviews in de Forbes 40 Under 40, LINDA, Grazia, De Ondernemer, ELLE, Shownieuws en het AD. Ze hebben zelfs hun eigen documentaire op Videoland, die fans een kijkje geeft in hun dagelijks leven en de uitdagingen van ondernemerschap.

Naast hun werk binnen Vedder & Vedder hebben Anne & Esther samengewerkt met een aantal van de grootste namen in de entertainmentindustrie, waaronder Rita Ora, Sylvie Meis, Monica Geuze en Carice van Houten.

Bij Quality Bookings zijn we er trots op om ondernemers van dit kaliber te vertegenwoordigen. We kijken ernaar uit om organisaties de kans te bieden om van deze gepassioneerde en inspirerende zussen te leren. Of je nu op zoek bent naar een Q&A-sessie over ondernemerschap of een keynote-spreker die je publiek zal boeien, Vedder & Vedder zal ongetwijfeld inspireren en motiveren.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over hoe je Vedder & Vedder kunt boeken voor je volgende evenement. We kijken ernaar uit om dit opmerkelijke duo met jou te delen!