20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Olcay Gulsen
Exclusief bij
Quality Bookings

Olcay Gulsen als spreker boeken

Olcay Gulsen is dé spreker die jouw publiek zal inspireren met haar verhaal over mode, branding, en ondernemerschap. Als je Olcay boekt, krijg je niet alleen een inkijk in de wereld van high fashion, maar ook praktische inzichten in het opzetten van een succesvol merk. Deze pagina biedt je alle informatie over Olcay Gulsen en hoe haar ervaring jouw evenement kan verrijken.

Olcay Gulsen

TV persoonlijkheid en ondernemer

Ondernemerschap en branding zijn twee krachten die de hedendaagse markt vormgeven. Olcay Gulsen heeft bewezen expertise in deze domeinen, van het creëren van een wereldwijd erkend mode-imperium tot het coachen van kleine ondernemers. Als spreker gaat Olcay in op belangrijke onderwerpen zoals merkontwikkeling, marktpositionering en persoonlijke branding. Zij biedt daarmee waardevolle inzichten voor iedereen die een eigen merk wil opbouwen of bestaande bedrijfsstrategieën wil aanscherpen. De lezingen van Olcay zijn aangepast aan de unieke behoeften van jouw evenement, met tal van mogelijkheden, van keynotes tot interactieve workshops.

Olcay Gulsen inhuren voor een lezing

Het boeken van Olcay Gulsen voor een lezing is een naadloos proces bij Quality Bookings. Met direct contact met meer dan 1070 sprekers, waaronder Olcay, zorgen wij ervoor dat de match met jouw evenement perfect is. Ons team van experts staat klaar om binnen 24 uur een scherpe offerte te bieden, met een boekingsgarantie voor volledige zekerheid. We nemen je stap voor stap mee in het boekingsproces, van de eerste aanvraag tot het moment dat Olcay op het podium staat.

Biografie van Olcay Gulsen

Olcay Gulsen, de selfmade powerwoman van Nederland, heeft een carrière om u tegen te zeggen. Geboren in Nederland als dochter van een gastarbeidersgezin, liet Olcay al op jonge leeftijd haar ondernemende geest en liefde voor mode zien. Toen ze 14 was, gaf ze een eigen draai aan haar moeders garderobe, geïnspireerd door de designs van Jean Paul Gaultier. Dit was slechts een voorbode van haar toekomstige succes in de modewereld.

In 2004 zag Olcay een kans om de modemarkt op zijn kop te zetten. Ze lanceerde SuperTrash, een merk dat de kloof tussen high street en luxe merken dichtte. Het werd een lifestyle merk dat luxe mode voor vrouwen wereldwijd toegankelijk maakte. Het succes bleef niet uit: binnen een paar jaar had Olcay een netwerk opgebouwd van meer dan 2000 high-end boetieks en opende ze flagship stores van Amsterdam tot Londen.

Haar zakelijk inzicht en toewijding werden al snel erkend toen ze in 2010 de Marie Claire Prix de La Mode won als beste mode-ondernemer. Maar de ambitieuze Olcay zocht al gauw nieuwe uitdagingen. Met ST. studio, gelanceerd in 2016, bereikte ze een nieuwe doelgroep: zelfbewuste vrouwen met een boodschap van authenticiteit en innerlijke schoonheid. De lijn bood luxere materialen en verfijnde designs, speciaal voor deze ‘character women’.

Naast haar werk in de mode-industrie, zet Olcay zich in als coach en mentor. Ze deelt haar kennis in televisieprogramma’s als Project Catwalk en Werk aan de winkel, waar ze ondernemers coacht om hun bedrijf succesvol te positioneren. Olcay’s expertise wordt ook opgepikt door haar vaste rol als mode- en lifestyle expert bij RTL Boulevard.

Olcay als spreker

Haar veelzijdigheid blijkt uit de uitdagingen die ze aangaat. Zo overwon ze haar angst voor zwemmen door deel te nemen aan de KWF Marathon tegen kanker en liet ze haar humoristische kant zien als stand-upcomedian op Comedy Central. Haar invloed reikt ver, met wereldberoemde celebrities zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner die worden gespot in creaties van haar merken.

Olcay’s bereik strekt zich uit tot de digitale wereld, waar ze een aanzienlijke aanhang heeft met 187.000 volgers op Instagram. Met haar beauty atelier Kemist rondt ze haar modehuis af en blijft ze innoveren in de branche.

Maar het verhaal van Olcay is meer dan een succesvolle zakencarrière; het is er een van empowerment en doorzettingsvermogen. In haar boek SuperOlcay vertelt ze met zelfspot en eerlijkheid over haar reis naar de top. Haar verhalen en lessen zijn een inspiratiebron, niet alleen voor jonge ambitieuze vrouwen, maar voor iedereen met dromen en de wil om deze te realiseren. Olcay Gulsen is een voorbeeld voor velen en de belichaming van de term #girlboss.

Het boeken van Olcay Gulsen betekent het binnenhalen van een powerhouse met een inspirerend verhaal. Ze biedt een schat aan kennis en ervaring die je evenement naar een hoger niveau zal tillen. Neem contact op met Quality Bookings, waar wij jou verbinden met de crème de la crème van sprekers in Nederland. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, vinden we altijd de beste match voor jouw evenement. Boek nu Olcay Gulsen, de charmantste zakenvrouw van Nederland, en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Olcay Gulsen

Schrijf een review

Video met Olcay Gulsen

Meer informatie & boekingen

Olcay Gulsen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Olcay Gulsen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers