20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Teun de Nooijer

Teun de Nooijer als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende gastspreker die uw publiek kan boeien en motiveren? Dan is Teun de Nooijer de perfecte keuze. Met zijn rijke ervaring in de topsportwereld brengt hij een uniek perspectief naar uw evenement. In deze sectie ontdekt u waarom Teun de Nooijer als spreker uw evenement naar een hoger niveau tilt en krijgt u een voorproefje van de thema’s en inzichten die hij met uw publiek zal delen.

Teun de Nooijer

Voormalig hockeyer

Teun de Nooijer als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Teun de Nooijer een unieke combinatie van leiderschapskwaliteiten en ervaring in teamdynamiek naar uw congres of seminar. Zijn vermogen om een publiek te boeien, gecombineerd met zijn expertise in het managen van teams en het bereiken van topresultaten, maakt hem een ideale keuze voor het leiden van uw evenement. Ontdek hier hoe Teun de Nooijer als dagvoorzitter de energie en focus van uw bijeenkomst kan verhogen.

Over leiderschap en teambuilding

Teun de Nooijer staat bekend om zijn diepgaande kennis van leiderschap en teambuilding. Deze sectie gaat in op de cruciale aspecten van deze onderwerpen en legt uit waarom ze essentieel zijn voor elk bedrijf of organisatie. U leert over de verschillende onderwerpen die Teun kan behandelen, zoals het creëren van een winnende teamcultuur, effectieve communicatie binnen teams, en het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. Ontdek de opties die beschikbaar zijn en hoe deze inzichten uw organisatie kunnen transformeren.

Teun de Nooijer inhuren voor een lezing

Het boeken van Teun de Nooijer voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. In deze sectie leggen we stap voor stap uit hoe u Teun de Nooijer kunt inhuren voor uw evenement. Van het eerste contact tot de uiteindelijke bevestiging, wij zorgen ervoor dat alle aspecten van de boeking transparant en zonder zorgen verlopen. Ontdek hoe u de unieke ervaring en expertise van Teun de Nooijer kunt inzetten voor uw evenement.

Biografie van Teun de Nooijer

Teun de Nooijer, een legendarische figuur in de hockeywereld, staat bekend om zijn uitzonderlijke carrière en bijdrage aan de sport. Geboren op 22 maart 1976 in Egmond aan den Hoef, begon zijn liefde voor hockey al op jonge leeftijd. Teun ontpopte zich al snel tot een getalenteerde speler, wat resulteerde in een indrukwekkende professionele carrière.

Hij maakte zijn debuut in het Nederlandse nationale team in 1994 en werd al snel een sleutelspeler. Gedurende zijn carrière heeft Teun deelgenomen aan vijf Olympische Spelen, waar hij drie medailles won: twee gouden en één zilveren. Zijn prestaties op het veld zijn indrukwekkend, met meer dan 450 internationale wedstrijden gespeeld voor Nederland en vele nationale en internationale titels gewonnen met zijn clubteams.

Naast zijn sportieve prestaties is Teun ook bekend om zijn leiderschapskwaliteiten, zowel op als buiten het veld. Zijn vermogen om teams te inspireren en te leiden, gecombineerd met zijn diepgaande kennis van teamdynamiek en motivatie, maakt hem tot een veelgevraagde spreker en coach.

Teun’s benadering van leiderschap en teambuilding is uniek. Hij gelooft sterk in het creëren van een omgeving waarin elk teamlid zich gewaardeerd voelt en bijdraagt aan het gemeenschappelijke doel. Zijn lezingen weerspiegelen zijn filosofie dat succes in teamverband niet alleen gaat over individuele vaardigheden, maar ook over hoe individuen samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Na zijn pensionering van professioneel hockey heeft Teun zich gericht op het delen van zijn ervaringen en inzichten als spreker. Hij spreekt over onderwerpen als leiderschap, teamdynamiek, motivatie, en het overwinnen van tegenslagen. Zijn verhalen zijn niet alleen gebaseerd op zijn ervaringen in de topsport, maar ook op zijn persoonlijke reis en de lessen die hij heeft geleerd.

Teun de Nooijer is niet alleen een inspiratiebron voor aanstormende sporters, maar ook voor leiders en teams in diverse sectoren. Zijn lezingen zijn boeiend, inzichtelijk en gevuld met praktische tips die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

Met deze uitgebreide ervaring en expertise is Teun de Nooijer een uitstekende keuze voor uw volgende evenement. Zijn vermogen om de lessen uit de sportwereld te vertalen naar het bedrijfsleven en andere organisaties maakt zijn lezingen relevant, boeiend en waardevol voor elk publiek.

Als u op zoek bent naar een spreker die uw team kan inspireren en motiveren, dan is Teun de Nooijer de ideale keuze. Met zijn bewezen trackrecord in zowel de sport als het sprekerscircuit, is hij in staat om uw evenement te verrijken met inzichten en verhalen die uw publiek nog lang zal bijblijven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Teun de Nooijer

Schrijf een review

Video met Teun de Nooijer

Meer informatie & boekingen

Teun de Nooijer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Teun de Nooijer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers