Teun de Nooijer

U krijgt spectaculaire beelden te zien als Teun de Nooijer u vertelt over zijn carrière. Vooraf heeft u een gesprek met Teun om te bepalen hoe zijn presentatie het best aansluit op uw publiek. Met Teun de Nooijer als spreker krijgt u iemand die als geen ander over communicatie & marketing, ondernemen & marketing en natuurlijk over sport kan vertellen.

Meerdere malen beste hockeyer ter wereld
Teun de Nooijer won met het herenteam gouden medailles op de Olympische Spelen in Atlanta en Sydney. Met zijn team werd hij één keer wereldkampioen en won hij zes keer de Champions Trophy. Hij speelde zijn eerste internationale toernooi toen hij dertien was. Zijn debuut in het Nederlands Hockey elftal maakte hij in 1994. In 2003, 2005 en 2006 werd hij wereldhockeyer van het jaar. In 2012 speelde Teun de Nooijer zijn 453e en laatste interland. In navolging van Johan Cruijff heeft Teun de Teun de Nooijer Academy opgericht. Hier werkt hij aan de ontwikkeling van talenten van hockeyende jeugd en hij geeft inspirerende presentaties en workshops voor het bedrijfsleven.

Combinatie van internationale topsport en het bedrijfsleven
Met zijn ervaring uit de topsport inspireert Teun de Nooijer mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Wanneer u Teun de Nooijer boekt als spreker, geeft hij mensen tools in handen waarmee in tot betere resultaten kunnen komen. Onderwerpen als motivatie, persoonlijke ontwikkeling, zelfkennis, succes en tegenslag komen ruimschoots aan bod. Teun laat zien dat er veel paralellen zijn tussen topsport en het bedrijfsleven. Boek Teun de Nooijer als spreker of presentator. Of laat hem een clinic of workshop verzorgen. Neem contact op met Quality Bookings als u meer informatie wenst.

Teun de Nooijer spreekt graag over:

Teun de Nooijer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Teun de Nooijer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21