Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Frank van Houten - “Keep the wing happy” Copyright foto: Dutch Rush Productions i.s.m. Imaging the light

Frank van Houten “Keep the wing happy”

Frank van Houten als spreker boeken

Piloot Frank van Houten behoort met zijn Team Dutch Rush tot de wereldtop in de extreme unlimited aeroabatics vliegsport, ook wel stuntvliegen genoemd. Hij spreekt daardoor gepassioneerd over thema’s als motivatie, topprestaties, excelleren, efficiëntie, persoonlijke ontwikkeling en omgaan met tegenslagen.
Daarnaast is Frank captain en trainer op de Global 6000 businessjet en vliegt hij dagelijks beroemdheden rond de wereld

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Frank van Houten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Frank van Houten

Frank is bekend door zijn veelvuldige optreden in de landelijke media. Zoals tijdens TT Assen, Hartje voor de Zorg, Bevrijdingsdag, Light Air Show en Against Cancer Day.
In de corporate wereld is hij key-note speaker en panellid bij o.a. EBAA en SIAA. 
Ook bij online sessies is piloot Frank een veelgevraagd gastspreker, panellid, motivator en trainer. 

Het leven van pilootFrank “Woody” van Houten staat in het teken van vliegen. Hij begon op twaalfjarige leeftijd met zweefvliegen en haalde zijn vliegbrevet nog voor zijn rijbewijs. Vervolgens vloog hij vijftien jaar bij de Koninklijke Marine met Lynx helikopters en P-3 Orion patrouillevliegtuigen. Hij vertelt zijn publiek over de leiderschapsstijl en strategische visie die hij ontwikkelde tijdens diverse oorlogsmissies. En hoe leiderschap en teambuilding van essentieel belang zijn om onder extreme omstandigheden toch optimaal te kunnen blijven presteren. 

Tijdens zijn vliegopleiding bij Defensie begon de liefde voor de aerobatics vliegsport.
Frank stelde zich ten doel om het hoogste niveau te bereiken en vliegt nu mee in de wereldtop tijdens spectaculaire airshows door heel Europa. Hij vliegt het indrukwekkende toestel Sukhoi 26MX. Dit is het sterkte aerobatics vliegtuig ter wereld, de Formule 1 van het luchtruim. Met de 430 PK stermotor laat Frank de meest extreme vlieg manoeuvres zien, en piekt daarbij van +10G naar -10G in enkele seconden.
Als enige Nederlandse piloot vliegt Frank ook vuurwerk airshows. Met een elegante chorografie op muziek bezorgt hij de kijker een onvergetelijke ‘Sky full of stars’-beleving. 

Naast zijn sportcarrière heeft Frank meer dan 10.000 vlieguren in de commerciële luchtvaart. Als captain vliegt hij de “movers and shakers” van deze wereld rond, in de Bombadier Global 6000, de Rolls Royce onder de luxe privé vliegtuigen. Frank beschouwt de commerciële aviation ook als topsport. Vanuit zijn leiderschapsvisie streeft hij samen met zijn team naar het allerhoogste service-level voor zijn wereldwijde high-end klanten.
Franks’ credo is “Keep the wing happy”. Een mooie metafoor die zowel in de topsport en corporate branche van toepassing is. Het is de crux om onder alle omstandigheden zowel de mens als techniek ‘happy’ te houden, ook tijdens turbulentie. Frank heeft met dit soort  fascinerende inzichten al vele kijkers geïnspireerd en gemotiveerd.

 

Meer informatie & boekingen

Frank van Houten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Frank van Houten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers