20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Frank van Houten - “Keep the wing happy” Copyright foto: Dutch Rush Productions i.s.m. Imaging the light

Frank van Houten als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die niet alleen inspireert, maar ook een unieke ervaring biedt? Frank van Houten, bekend om zijn indrukwekkende vliegkunsten en leiderschapskwaliteiten, is een gastspreker die jouw evenement naar nieuwe hoogten brengt. Met een achtergrond in zowel commerciële als militaire luchtvaart en een passie voor aerobatics, biedt Frank een fascinerend perspectief op leiderschap, teambuilding, en het overwinnen van uitdagingen. Ontdek op deze pagina wat Frank jou kan bieden en hoe zijn ervaringen je publiek zullen boeien.

Frank van Houten

“Keep the wing happy”

Leiderschap en teambuilding in extreme omstandigheden

Frank van Houten is een expert in het navigeren van uitdagende situaties, zowel in de lucht als in het leven. Hij deelt inzichten over leiderschap en teambuilding, opgedaan tijdens zijn tijd bij de Koninklijke Marine en in de commerciële luchtvaart. Zijn ervaringen variëren van het leiden van teams in oorlogsmissies tot het bieden van topniveau service in de luxe privévliegtuigsector. Kies voor Frank als je publiek wilt leren over het behouden van focus en effectiviteit onder druk, en hoe je als team kunt excelleren in elke situatie.

Frank van Houten inhuren voor een lezing

Interesse in het boeken van Frank voor je evenement? Het proces is eenvoudig en transparant. Neem contact op met ons team, en binnen 24 uur ontvang je een all-inclusive offerte. Wij zorgen voor uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie, zodat jouw evenement soepel verloopt. Van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement, wij staan voor je klaar om alle details te regelen.

Biografie van Frank van Houten

Frank van Houten, vaak liefkozend “Woody” genoemd, is een figuur die synoniem staat met avontuur en vastberadenheid. Zijn levensverhaal begint op twaalfjarige leeftijd, toen hij voor het eerst de magie van het zweefvliegen ontdekte. Zijn passie voor vliegen was zo sterk dat hij zijn vliegbrevet behaalde nog voordat hij auto mocht rijden. Dit was slechts het begin van een opmerkelijke carrière die hem naar de cockpit van Lynx-helikopters en P-3 Orion-patrouillevliegtuigen van de Koninklijke Marine zou leiden. Gedurende vijftien jaar diende hij in verschillende oorlogsmissies, waar hij een unieke leiderschapsstijl en strategische visie ontwikkelde.

+ lees meer

Zijn liefde voor aerobatics begon tijdens zijn vliegopleiding bij Defensie. Frank stelde zich ten doel om het hoogste niveau in deze vliegsport te bereiken. Nu behoort hij tot de wereldtop in de aerobatics vliegsport en neemt hij deel aan luchtshows door heel Europa. Hij vliegt de Sukhoi 26MX, bekend als het sterkste aerobatics vliegtuig ter wereld. Met zijn 430 PK stermotor voert Frank extreme vliegmanoeuvres uit, variërend van +10G tot -10G in enkele seconden. Hij is ook de enige Nederlandse piloot die vuurwerk airshows vliegt, waarbij hij met een elegante choreografie op muziek een ‘Sky full of stars’-beleving biedt.

Naast zijn sportcarrière heeft Frank meer dan 10.000 vlieguren in de commerciële luchtvaart. Als captain van de Bombardier Global 6000, beschouwd als de Rolls Royce onder de luxe privévliegtuigen, vliegt hij de elite van de wereld rond. In deze sector behandelt hij commerciële luchtvaart als topsport. Zijn leiderschapsvisie en streven naar het allerhoogste service-level resoneren sterk bij zijn wereldwijde high-end klanten.

Franks credo “Keep the wing happy” illustreert zijn filosofie, die zowel in de topsport als in de corporate wereld van toepassing is. Het symboliseert het belang van het balanceren van menselijke en technische aspecten, zelfs tijdens de meest turbulente omstandigheden. Met zijn boeiende verhalen en inzichten heeft hij vele luisteraars geïnspireerd en gemotiveerd.

Frank van Houten is een spreker die niet alleen vertelt, maar ook laat ervaren. Zijn verhalen over leiderschap, teambuilding, en het navigeren door uitdagingen zijn verweven met levendige anekdotes uit zijn rijke vliegcarrière. Door Frank te boeken voor jouw evenement, garandeer je een onvergetelijke en inspirerende ervaring voor je publiek. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings, en zet de eerste stap naar een evenement dat boven verwachtingen uitstijgt. Met 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie, is de keuze voor Frank van Houten de juiste keuze voor elk evenement.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Frank van Houten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Frank van Houten

Meer informatie & boekingen

Frank van Houten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Frank van Houten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers