20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bert van Marwijk

Bert van Marwijk als spreker boeken

Zoek je een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Bert van Marwijk is dé spreker die je zoekt. Met zijn rijke ervaring in de voetbalwereld en als coach weet hij als geen ander hoe je een team motiveert en naar succes leidt. In deze pagina lees je meer over wat Bert van Marwijk te bieden heeft en waarom hij de perfecte spreker is voor jouw evenement.

Bert van Marwijk

Voetbalcoach

Over leiderschap en teambuilding

Bert van Marwijk is een expert op het gebied van leiderschap en teambuilding. Hij deelt zijn inzichten over hoe je een winnend team bouwt, gebaseerd op zijn ervaringen in de top van de voetbalwereld. Kies je voor dit onderwerp, dan duik je in de wereld van effectieve communicatie, het stellen van doelen, en het creëren van een succesvolle teamcultuur. Bert behandelt onderwerpen als motivatie, samenwerking en het overwinnen van uitdagingen.

Bert van Marwijk inhuren voor een lezing

Het boeken van Bert van Marwijk voor een lezing is eenvoudig en transparant. Je start met een aanvraag bij Quality Bookings, waarna je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Met onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support ben je verzekerd van een soepel proces. We nemen alle drempels weg, zodat je je kunt focussen op het succes van je evenement.

Biografie van Bert van Marwijk

Bert van Marwijk, geboren in 1952 in Deventer, heeft een indrukwekkende carrière in de voetbalwereld. Als speler begon hij zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles, waarna hij ook voor AZ en MVV uitkwam. Na zijn spelerscarrière maakte Bert de overstap naar coaching. Hij behaalde successen als coach van Fortuna Sittard en Feyenoord, waar hij de UEFA Cup won in 2002.

Zijn grootste prestatie als coach kwam echter als bondscoach van het Nederlands elftal. Onder zijn leiding bereikte Oranje de finale van het Wereldkampioenschap voetbal in 2010. Deze prestatie onderstreept zijn capaciteiten in het bouwen en leiden van succesvolle teams.

Na zijn periode bij het Nederlands elftal, coachte Bert van Marwijk verschillende clubs en nationale teams, waaronder Borussia Dortmund, Hamburger SV, Saudi-Arabië en Australië. Zijn ervaringen in verschillende culturen en competities hebben bijgedragen aan zijn brede kennis en inzicht in teamdynamiek en leiderschap.

Bert van Marwijk is niet alleen bekend om zijn tactische inzichten, maar ook om zijn vermogen om sterke relaties op te bouwen met zijn spelers en staf. Zijn benadering van coaching benadrukt het belang van respect, communicatie en het creëren van een positieve teamcultuur.

Als spreker deelt Bert van Marwijk zijn ervaringen en inzichten, die waardevol zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in leiderschap, teambuilding en het bereiken van succes in zowel de sportwereld als daarbuiten. Met zijn interactieve en betrokken stijl van spreken, weet hij zijn publiek te inspireren en te motiveren.

Kies voor Bert van Marwijk als gastspreker of dagvoorzitter en ervaar de impact van zijn expertise op jouw evenement. Met zijn diepgaande kennis en boeiende presentatiestijl is hij de ideale spreker voor elk evenement dat gericht is op leiderschap, teambuilding en het behalen van succes. Boek hem nu en breng jouw evenement naar een hoger niveau met de ervaring en inzichten van een van de meest gerespecteerde figuren in de voetbalwereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Bert van Marwijk

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Bert van Marwijk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bert van Marwijk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers