20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bas van de Goor

Bas van de Goor als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende gastspreker die uw evenement naar een hoger niveau tilt? Overweeg dan Bas van de Goor. Bas is niet alleen bekend als voormalig topvolleyballer, maar ook als een boeiende spreker. Hij deelt zijn ervaringen en lessen uit zowel zijn sportcarrière als zijn persoonlijke leven. Op deze pagina ontdekt u waarom Bas van de Goor de ideale keuze is voor uw evenement en welke unieke perspectieven hij biedt.

Bas van de Goor

Oud-volleyballer

Bas van de Goor als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Bas van de Goor een unieke combinatie van sportieve discipline en persoonlijke charme naar uw congres of seminar. Zijn ervaring in de topsportwereld stelt hem in staat om een evenement gestructureerd en energiek te leiden. Bas weet hoe hij een publiek moet betrekken en houdt de aandacht vast met zijn innemende persoonlijkheid en relevante anekdotes.

Over motivatie en teambuilding

Motivatie en teambuilding zijn cruciale elementen voor succes in zowel de sportwereld als het bedrijfsleven. Bas van de Goor is een expert op deze gebieden. Hij illustreert het belang van deze thema’s met persoonlijke verhalen en professionele inzichten. Bas behandelt onderwerpen als het bouwen van een winnend team, het overwinnen van tegenslagen en het belang van persoonlijke ontwikkeling. Zijn lezingen bieden waardevolle inzichten voor iedereen die op zoek is naar verbetering in professionele of persoonlijke context.

Bas van de Goor inhuren voor een lezing

Het boeken van Bas van de Goor voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. U ontvangt binnen 24 uur een all-inclusive offerte, waarna ons ervaren team u ondersteunt bij elke stap. We zorgen ervoor dat alle details zijn afgestemd op uw wensen en nemen eventuele drempels weg. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat u met vertrouwen Bas van de Goor kunt inhuren voor uw evenement.

Biografie van Bas van de Goor

Bas van de Goor, geboren op 4 mei 1971 in Oss, is een voormalig Nederlandse volleybalspeler. Hij maakte deel uit van het Nederlandse team dat goud won tijdens de Olympische Spelen in Atlanta in 1996. Naast zijn indrukwekkende sportcarrière heeft Bas zich ook ontwikkeld tot een inspirerende spreker. Hij spreekt over onderwerpen als teambuilding, motivatie, en het overwinnen van uitdagingen.

Van de Goor begon zijn volleybalcarrière bij de lokale club in zijn geboortestad en groeide uit tot een van de beste spelers van Nederland. Zijn talent en harde werk leidden hem naar het nationale team, waar hij een sleutelrol speelde in hun Olympische succes. Naast de gouden medaille in Atlanta behaalde Bas ook successen in Europese en wereldkampioenschappen.

Na zijn actieve carrière richtte Bas zich op het delen van zijn ervaringen en inzichten als spreker. Hij inspireert luisteraars met verhalen over zijn sportieve hoogtepunten, de uitdagingen die hij heeft overwonnen, en de lessen die hij heeft geleerd. Zijn verhaal is des te indrukwekkender door zijn persoonlijke strijd met diabetes, een diagnose die hij kort na zijn sportcarrière kreeg. Bas gebruikt zijn ervaring om bewustzijn te creëren en anderen te motiveren om hun uitdagingen het hoofd te bieden.

Als spreker bij Quality Bookings combineert Bas van de Goor zijn ervaringen uit de topsport met zijn persoonlijke levensverhaal. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en motiverend, maar ook afgestemd op de specifieke behoeften van uw evenement. Met Bas van de Goor haalt u een unieke spreker in huis die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat op uw publiek.

Met zijn expertise op het gebied van motivatie en teambuilding, zijn charme als dagvoorzitter en zijn inspirerende levensverhaal, is Bas van de Goor de perfecte keuze voor uw evenement. Boek hem nu bij Quality Bookings en ervaar de toegevoegde waarde van zijn lezingen voor uw team of publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bas van de Goor

Schrijf een review

Video met Bas van de Goor

Meer informatie & boekingen

Bas van de Goor inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bas van de Goor
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers