Bas van de Goor

Bas van de Goor behoort tot de succesvolste volleyballers die ons land ooit heeft geteld. Hij verzorgt niet alleen enthousiaste clinics maar kan ook alles vertellen over het omgaan met tegenslagen en het bereiken van doelen.

Topniveau
De 2,09 meter lange Bas van de Goor heeft als middenman gespeeld in zowel de Nederlandse als de Italiaanse volleybalcompetitie. Hij heeft een groot aantal prijzen in de wacht gesleept, waaronder een gouden medaille op de Olympische Spelen van 1996 en drie maal de Champions League. Tijdens zijn actieve sportcarrière, die van 1989 tot 2005 duurt, speelt hij in totaal 295 interlands. Zestien jaar lang speelt hij volleybal op het hoogste niveau: acht jaar voor Dynamo en acht jaar voor de Italiaanse clubs Modena en Sisley Treviso.

Foundation
Na zijn actieve loopbaan is Bas van de Goor korte tijd technisch directeur bij volleybalclub Piet Zoomers/Dynamo in Apeldoorn. Zijn vertrek is te wijten aan het besef bij Van de Goor dat hij te snel van een spelersfunctie naar een managementfunctie is overgestapt. De oud-volleyballer heeft diabetes en is directeur van de Bas van de Goor Foundation, een stichting die de kwaliteit van leven voor mensen met diabetes wil verhogen door middel van sport. Daartoe informeert de stichting mensen met diabetes over de positieve effecten die sport voor hen kan hebben. Van de Goor is tevens ambassadeur van het Diabetes Fonds.

Bas van de Goor weet als geen ander hoe het is om met tegenslagen (zoals diabetes) om te gaan en dat maakt hem een zeer geschikte spreker over dit onderwerp.

 

Bas van de Goor spreekt graag over:

Bas van de Goor boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bas van de Goor. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21