20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tommie Niessen

Tommie Niessen als spreker boeken

Tommie Niessen, ook bekend als ‘de zorgverlener van Nederland’, is een uitstekende keuze. Tommie staat bekend om zijn unieke kijk op de zorgsector, een gebied waar hij met zijn hart en ziel in werkt. Zijn verhalen, vol warmte en menselijkheid, brengen de dagelijkse realiteit van de zorg dichtbij het publiek. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook ontroerend en motiverend, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan evenementen.

Tommie Niessen

De dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg

Als dagvoorzitter brengt Tommie Niessen een bijzondere dynamiek naar jouw bijeenkomst. Zijn ervaringen in de zorgsector geven hem een empathische en betrokken houding, essentieel voor het leiden van discussies en het stimuleren van interactie. Hij is in staat om complexe zorgthema’s op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren. Dit maakt hem bijzonder geschikt voor congressen en seminars die zich richten op gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke onderwerpen.

Over zorg en verpleging

De zorgsector is een essentieel onderdeel van onze samenleving. Tommie Niessen, met zijn diepgaande kennis en ervaring, werpt licht op diverse aspecten van zorg en verpleging. Zijn lezingen kunnen onderwerpen behandelen zoals persoonlijke zorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, en de uitdagingen en schoonheid van werken in de zorg. Tommie’s verhalen en inzichten zijn niet alleen relevant voor professionals in de zorg, maar ook voor iedereen die meer wil begrijpen over deze vitale sector.

Tommie Niessen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Tommie Niessen voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Via Quality Bookings kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie met alle informatie en de all-inclusive tarieven. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het boekingsproces, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement, om een vlekkeloze ervaring te garanderen.

Biografie van Tommie Niessen

Tommie Niessen, heeft zich snel opgewerkt tot een van de meest herkenbare gezichten in de Nederlandse zorgsector. Zijn reis begon toen hij, na een aantal verschillende banen te hebben uitgeprobeerd, besloot zich te richten op de zorg. Deze keuze was niet vanzelfsprekend, maar Tommie vond al snel zijn passie in het helpen en verzorgen van mensen.

Tommie’s blog, waar hij zijn ervaringen en verhalen uit de zorg deelt, werd al snel een hit. Zijn openhartige en persoonlijke schrijfstijl bracht de realiteit van de zorgsector naar een breed publiek. Dit leidde tot de publicatie van zijn boek “Tommie in de zorg“, dat een bestseller werd en zijn naam vestigde als een belangrijke stem in de zorg.

Zijn werk heeft hem niet alleen waardering opgeleverd in de zorgsector, maar ook daarbuiten. Tommie wordt vaak uitgenodigd voor televisieprogramma’s en evenementen om te spreken over zijn ervaringen en inzichten. Zijn vermogen om te verbinden met mensen van alle leeftijden en achtergronden maakt hem een gewilde spreker en dagvoorzitter.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tommie Niessen

"Ik heb Tommie leren kennen als een warm en vriendelijk mens. Een verpleegkundige met een groot hart voor kwetsbare mensen. Hij weet als geen ander te inspireren; en hij doet dat op een eigentijdse manier. Tommie geeft professionals een stem en laat zien hoe de zorg van binnenuit werkt!"

― Sabine Uitslag – Directeur Werkplezier @de Zorg

"Tommie is een fantastische story-teller. Met verhalen en beelden uit het (zijn) leven gegrepen, waarin (ook kwetsbare) ouderen op een menselijke, respectvolle bejegend worden en in een complexloze en vanzelfsprekende sfeer waar mensen ook zichzelf kunnen zijn. Zijn oprechte enthousiasme brengt zorgberoepen op een positieve manier onder de aandacht."

― Nico de Fauw – CEO @In4care (België)

"Werken in de zorg is prachtig. Je kunt echt het verschil maken in het leven van mensen. Tommie is iemand die dat als geen ander over kan brengen. Met zijn gedrevenheid, passie en humor laat hij zien hoe veelzijdig en mooi dat werk in de zorg is."

― Hugo de Jonge – Voormalig Minister van Volksgezondheid
Schrijf een review

Video met Tommie Niessen

Artikelen over Tommie Niessen

Meer informatie & boekingen

Tommie Niessen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Tommie Niessen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers