Info & boekingen
Spreker Tommie Niessen - De dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg

Tommie Niessen De dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg

Tommie Niessen als spreker boeken

Tommie Niessen is zelfstandig verpleegkundige, schrijver en spreker. Hij richt zich vooral op ouderenzorg en palliatieve zorg. Hij schrijft, filmt en spreekt over de Zorg. Alles met hetzelfde doel; de Zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart te zetten.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Talen
 • Snel contact met Tommie Niessen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Tommie Niessen

Tommie Niessen geeft lezingen, workshops en trainingen. En hij is te boeken als dagvoorzitter/gespreksleider.
Tommie is de ideale spreker voor publiek uit alle lagen van de Zorg, maar ook in andere branches waarbij persoonlijke aandacht en nieuwe media een rol spelen.
Vol passie en enthousiasme kan hij anderen inspireren met persoonlijke verhalen vol verrassende ervaringen uit eerste hand.Na een jaar ICT en een jaar marketing was het tijd voor een nieuwe wending in het leven van Tommie. Hij koos ervoor om de opleiding tot verzorgende te volgen en dit voelde meteen goed.
Sinds zijn opleiding verpleegkunde is Tommie als zzp’er werkzaam in de wijkzorg en in een hospice. Dit werk heeft hem veel nieuwe ervaringen en inzichten opgeleverd.

De zorg is namelijk niet stoer en al helemaal niet onder jongens. Dit was voor Tommie de aanleiding om zijn werk positiever onder de aandacht te brengen door middel van blogs.
Binnen een mum van tijd had hij meer dan 10.000 volgers.

Inmiddels heeft hij maar liefst drie boeken op zijn naam;
– Tommie in de zorg: een boek voor iedereen die bekend is met de zorgverlening óf juist helemaal niet. Het boek bevat treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg.
– Tommie in gesprek: een boek vol inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg. In dit boek gaat Tommie in gesprek met verschillende mensen die actief zijn binnen de zorg om te onderzoeken wat zorg voor hen betekent.
– Kastanjehove: een ontroerende en humoristische roman, gebaseerd op de ervaringen van Tommie Niessen en geschreven door Loes Wouterson.

Door het coronavirus is het helaas niet mogelijk om lezingen, workshops en trainingen te geven op de manier zoals we die gewend zijn.
Maar gelukkig weet Tommie ook via de digitale weg mensen te inspireren en te motiveren in de vorm van een online lezing of webinar met veel interactie en enthousiasme.

Na een lezing van Tommie veranderd je beeld van de zorg gegarandeerd!

Onderwerpen:
Zorg en Welzijn
Ouderenzorg
Mensgerichte zorg
Technologie in de Zorg
Werkplezier/werkgeluk
Leiderschap in de Zorg
Toekomst van de Zorg
Leren in de Zorg

Meer informatie & boekingen

Tommie Niessen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Tommie Niessen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers