Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Jo Godderij - Leiderschap & veiligheid
Exclusief bij
Quality Bookings

Jo Godderij Leiderschap & veiligheid

Jo Godderij als spreker boeken

(Inter)nationale strategische vraagstukken over crisismanagement in openbare orde en veiligheid, technologie, cyber security, leiderschapsvraagstukken en teambuilding. Het zijn thema’s die spreker Jo Godderij nauw aan het hart gaan. Deze Nederlandse generaal buiten dienst volgt de actualiteit op de voet. Hij weet zijn expertise in genoemde onderwerpen als spreker met passie voor het voetlicht te brengen. U kunt Godderij ook inhuren als presentator of dagvoorzitter die, zeker gezien zijn ruime internationale ervaring, onderwerpen in een strategisch en internationaal perspectief kan plaatsen.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Jo Godderij
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Met ruime achtergrond kennis in tal van zaken en een vrolijke, kritische, aansprekende stijl als spreker voegt oud-militair Jo Godderij waarde toe aan uw congres, seminar of bedrijfsmatige bijeenkomst. Hij besteed altijd geruime aandacht aan de voorbereiding van zijn lezingen en presentaties door zich niet alleen te verdiepen in het onderwerp, maar ook door zich te verdiepen in de organisatie waar hij voor spreekt. Hij weet zijn optreden op een soepele en overtuigende manier te brengen en legt door zijn joviale en ontspannen karakter gemakkelijk verbinding met zijn gehoor. Zijn kennis en overtuigingskracht maken dat bedrijven en organisaties hem graag als spreker inhuren.

Ook u kunt Jo Godderij als spreker inhuren

Ook u kunt Jo Godderij inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Ons Quality Bookings team is u graag van dienst met informatie over zijn beschikbaarheid en mogelijkheden. Ook bieden wij ondersteuning bij het eventuele voorbereidingstraject. Bedrijven die eerder besloten de generaal buiten dienst te boeken voor hun bijeenkomst, zijn vol lof.

Jo Godderij (1950) genoot zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Zijn opleiding tot militair vlieger rondde hij in 1975 af in Canada. Godderij maakte een indrukwekkende loopbaan bij defensie als vlieger, vlieginstructeur, squadroncommandant, basiscommandant en een reeks van beleidsmatige en operationele staffuncties waarvan 15 jaar in de generaalsrangen op de hoogste nationale en internationale niveaus in leidinggevende functies. Hij is betrokken geweest bij zeer veel operaties die de Nederlandse strijdkrachten wereldwijd hebben uitgevoerd vanaf midden negentiger jaren tot 2010 toen hij met functioneel leeftijdsontslag ging. In zijn laatste militaire functie was hij, als Directeur Generaal van de Internationale Militaire Staf van het NAVO Hoofdkwartier te Brussel, verantwoordelijk voor militair strategisch beleid en adviezen t.b.v. het Militair Committee van de NAVO en de Noord Atlantische Raad.

Hij is al bijna 10 jaar gastspreker en senior mentor op het NATO Defence College in Rome waar hij onderwerpen als crisismanagement, internationale onderhandelen en consensus bereiken tot zijn takenpakket heeft en hij begeleidt cursisten in de hogere militaire en diplomatieke rangen bij crisismanagement vraagstukken in de meest uiteenlopende zin. Na zijn actieve diensttijd is Godderij ook een aantal jaren betrokken geweest bij twee IT bedrijven en thans is hij nog steeds actief als adviseur in het bedrijfsleven. Hij kan verbanden leggen tussen de verschillende crises situaties in de wereld en vergelijkingen trekken op nationaal en internationaal strategisch niveau èn richting het bedrijfsleven. Cyber en informatie dominantie zijn voor hem wellicht wel de belangrijkste aspecten van een toekomstige oorlogsvoering, maar hij trekt die aspecten door richting het bedrijfsleven dat door de toegenomen interactie en spionage activiteiten steeds meer ook ‘in oorlog’ is. Cyber is voor hem het nieuwe WMD, maar dan niet “Weapon of Mass Destruction” maar het “Weapon of Mass Disruption”.  Al deze ervaringen brengt de oud-militair mee als spreker of dagvoorzitter.

Meer informatie & boekingen

Jo Godderij inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jo Godderij
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers