20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jo Godderij
Exclusief bij
Quality Bookings

Jo Godderij als spreker boeken

Jo Godderij, een Nederlandse generaal buiten dienst en autoriteit op het gebied van crisismanagement, openbare orde en veiligheid, is de ideale spreker voor uw evenement. Met zijn rijke ervaring in zowel militaire als civiele sectoren en zijn expertise in cyber security, technologie, leiderschapsvraagstukken en teambuilding, is hij in staat om complexe internationale strategische vraagstukken helder en boeiend te presenteren. Zijn vermogen om onderwerpen in een strategisch en internationaal perspectief te plaatsen, maakt hem een waardevolle aanwinst voor uw congres, seminar of bedrijfsmatige bijeenkomst.

Jo Godderij

Leiderschap & veiligheid

Crisismanagement en internationale veiligheid

In onze snel veranderende wereld zijn crisismanagement en internationale veiligheid onderwerpen die hoog op de agenda staan. Jo Godderij deelt zijn uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied, waaronder zijn werk bij de NAVO en zijn bijdrage aan internationale onderhandelingen. Zijn lezingen bieden diepgaand inzicht in hoe organisaties en landen kunnen navigeren door complexe veiligheidsuitdagingen, en bieden praktische strategieën voor effectief crisismanagement en het bevorderen van veiligheid op zowel nationaal als internationaal niveau.

Jo Godderij inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jo Godderij voor een lezing bij Quality Bookings is een gestroomlijnd proces. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de afronding van de boeking. Met onze all-inclusive tarieven en snelle service bent u verzekerd van een soepele ervaring. Wij begrijpen het belang van een vlekkeloos evenement en zorgen ervoor dat uw samenwerking met Jo Godderij aan al uw verwachtingen voldoet.

Biografie van Jo Godderij

Jo Godderij, geboren in 1950, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug in de Nederlandse strijdkrachten en daarbuiten. Na zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda en zijn training als militair vlieger in Canada, heeft hij een scala aan leidinggevende functies vervuld binnen de defensie, waaronder als squadroncommandant, basiscommandant en in diverse beleidsmatige en operationele staffuncties. Zijn rol als Directeur Generaal van de Internationale Militaire Staf van het NAVO Hoofdkwartier in Brussel was een hoogtepunt in zijn carrière, waar hij verantwoordelijk was voor militair strategisch beleid en adviezen.

Na zijn actieve diensttijd heeft Jo Godderij zijn expertise uitgebreid naar de IT-sector en blijft hij actief als adviseur in het bedrijfsleven. Zijn inzichten in cyber security en informatie dominantie zijn bijzonder relevant in de huidige wereld, waar bedrijven steeds vaker geconfronteerd worden met digitale bedreigingen. Als spreker brengt hij al deze ervaringen samen en biedt hij een uniek perspectief op de uitdagingen en kansen in zowel de publieke als de private sector.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Duits, Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jo Godderij

"Bij het wegvallen van de beoogde dagvoorzitter voorzag Quality Bookings ons snel en professioneel in een zeer ervaren kandidaat die voortreffelijk werk leverde."

― Bert
Schrijf een review

Video met Jo Godderij

Meer informatie & boekingen

Jo Godderij inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jo Godderij
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers