20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Frank Krake

Frank Krake als spreker boeken

Frank Krake is iemand die er alles van weet dat ondernemen een hobbelige weg is. Als zelfverklaard rampenondernemer had hij grote zakelijke successen, maar hij zag ook de andere kant van de medaille. Toch zijn tegenslagen volgens hem vaak het begin van een betere situatie. Hij vertelt er graag over tijdens een inspirerende lezing voor bedrijven die hem als spreker inhuren.

Frank Krake

De Rampondernemer

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook de kunst van het overwinnen van tegenslagen belichaamt, dan is Frank Krake jouw ideale keuze. Deze doorgewinterde ondernemer, bekend van zijn boek ‘De rampondernemer‘, heeft een schat aan ervaringen in het omgaan met onvoorziene uitdagingen. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie, gelardeerd met humor en relativering, en bieden waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in veerkracht en ondernemerschap. Op deze pagina ontdek je meer over Frank’s unieke verhaal en wat hij als spreker kan betekenen voor jouw evenement.

Frank Krake als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Frank Krake een extra dimensie naar je congres of seminar. Zijn ervaring als ondernemer en zijn vermogen om complexe situaties te navigeren maken hem een uitstekende keuze om je evenement te leiden. Frank’s aanpak als dagvoorzitter is niet alleen informatief en betrokken, maar ook verfrissend en energiek, waardoor elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Over veerkracht in het ondernemerschap

Veerkracht in het ondernemerschap is een essentieel onderwerp voor iedereen in de zakenwereld. Frank Krake’s ervaringen, van het overleven van de Enschedese vuurwerkramp tot het doorstaan van internationale crises, bieden waardevolle lessen over hoe je veerkracht kunt ontwikkelen en toepassen in je professionele en persoonlijke leven. Zijn lezingen bieden een diepgaande blik op de uitdagingen en kansen van het ondernemerschap en hoe je jezelf kunt heruitvinden na tegenslagen.

Frank inhuren voor een lezing

Het boeken van Frank Krake voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Met de expertise van 20 jaar en all-inclusive tarieven van Quality Bookings, bieden we een gestroomlijnd proces om Frank te boeken voor je evenement. Binnen 24 uur ontvang je een offerte en onze uitgebreide support staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, ben je verzekerd van een succesvolle lezing.

Biografie van Frank Krake

Frank Krake’s reis begon na zijn studie HEAO-CE eind jaren tachtig als inkoper bij Wehkamp in Zwolle. Al snel maakte hij de overstap naar Unimeta BV, waar hij zich opwerkte tot directeur-eigenaar. Frank’s carrière bij Unimeta was allesbehalve gladjes; van de Enschedese vuurwerkramp tot aan het SARS-virus, hij heeft talloze crisissen doorstaan. Zelfs na het faillissement van Unimeta in 2005 bleef Frank veerkrachtig. Hij richtte Bukatchi BV op, een succesvol bedrijf in tuinmeubelen, en lanceerde later TiTaTuinmeubelen.nl, dat bekendheid verwierf met zijn opvallende naam en slimme marketingstrategieën.

Frank’s vermogen om tegenslagen te overwinnen is niet onopgemerkt gebleven. Zijn boek, ‘De rampondernemer‘, is een inspirerend verslag van zijn ervaringen en biedt lessen in veerkracht en doorzettingsvermogen. Zijn lezingen zijn een weerspiegeling van zijn levensreis: boeiend, leerzaam en vermakelijk. Met zijn unieke kijk op ondernemerschap en crisismanagement weet Frank zijn publiek te boeien en te inspireren.

Met Frank Krake als spreker op je evenement haal je niet alleen een ervaren ondernemer in huis, maar ook een inspirerend voorbeeld van veerkracht en doorzettingsvermogen. Zijn lezingen zijn meer dan verhalen; ze zijn lessen in levenskunst, bekeken door de lens van iemand die het ondenkbare heeft meegemaakt en overwonnen. Boek Frank nu voor een onvergetelijke ervaring die je publiek nog lang zal bijblijven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Frank Krake

Schrijf een review

Video met Frank Krake

Meer informatie & boekingen

Frank Krake inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Frank Krake
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers