20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Edwin Bas

Edwin Bas als spreker boeken

Zoek je een spreker die de essentie van gezondheid verstaat en de harmonie tussen reguliere en complementaire zorg weet te verwoorden? Dan is Edwin Bas de expert die jouw evenement kan verrijken. Met zijn expertise in de Nederlandse gezondheidszorg en een bevlogen manier van spreken, belooft een lezing van Edwin een inspirerende ervaring te worden. Op deze pagina vind je alle informatie over de waardevolle inzichten die Edwin Bas kan bieden en hoe hij als spreker jouw publiek tot actie kan aanzetten.

Edwin Bas

Gezondheidszorg expert

De gezondheidszorg door de ogen van Edwin Bas

De gezondheidszorg staat nooit stil en vereist een constante dialoog tussen innovatie en traditionele benaderingen. Het kiezen voor Edwin Bas als spreker over dit onderwerp betekent dat je publiek een diepgaand begrip zal krijgen van de dynamiek binnen de zorg. Hij belicht de integratie van mentale veerkracht, werkgeluk en vitaliteit binnen de gezondheidszorg. Een lezing van Edwin kan variëren van de impact van onze oerbrein op hedendaagse ziektes tot de transitie van ziek zijn naar welzijn. De opties zijn veelzijdig, en hij staat klaar om zijn persoonlijke en professionele ervaringen te delen die aansluiten bij de behoeften van jouw evenement.

Edwin Bas inhuren voor een lezing

Overweeg je om Edwin Bas te boeken voor een lezing? Het proces is eenvoudig en transparant. Via Quality Bookings kun je direct contact opnemen met ruim 1070 sprekers, waaronder Edwin. We garanderen altijd de beste match voor jouw evenement en bieden binnen 24 uur een scherpe offerte. Mocht je vragen hebben of specifieke wensen, dan staan wij klaar om je te ondersteunen. Met onze boekingsgarantie kun je met een gerust hart de planning van je evenement voortzetten.

Biografie van Edwin Bas

Edwin Bas, geboren in Amsterdam in 1963, heeft een rijke achtergrond die hem tot een vooraanstaande spreker in de Nederlandse gezondheidszorg maakt. Met een Bachelor in Biochemie en tal van aanvullende opleidingen heeft Edwin zich ontpopt tot een veelzijdige expert. Zijn carrière, die begon in de farmaceutische industrie, bracht hem bij internationale giganten zoals Eli Lilly, waar hij diepgaande marketingervaring opdeed. Zijn reis vervolgde bij Ipsos, waar hij als Health Lead diende en een schat aan kennis opdeed over de zorgmarkt.

Edwin’s pad nam een opmerkelijke wending na een verblijf bij de Huni Kuin-indianen in de Amazone. Deze ervaring heeft zijn perspectief op gezondheid en welzijn ingrijpend veranderd en zijn passie voor plantgeneeskunde en leefstijlinterventies aangewakkerd. Hij heeft deze inzichten meegenomen in zijn lezingen en workshops, die hij verrijkt met persoonlijke anekdotes en unieke beelden van zijn tijd bij de stam.

Naast zijn sprekersactiviteiten is Edwin een toegewijde opleider en coach in de leefstijlgeneeskunde. Hij heeft een geaccrediteerde vitaliteitscoach opleiding ontwikkeld en onderwijst deze met passie. De combinatie van zijn ervaringen in de reguliere en complementaire zorg, evenals zijn achtergrond in biochemie, maakt dat hij complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk kan maken.

Als adviseur en lid van diverse besturen en denktanks heeft Edwin zijn vingerafdruk achtergelaten op verschillende facetten van de gezondheidszorg. Zijn inspanningen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van innovatieve strategieën en benaderingen in een sector die constant in beweging is. Zijn visie op de brug tussen reguliere en complementaire zorg wordt breed gewaardeerd en heeft hem tot een autoriteit op dit gebied gemaakt.

Met zijn betrokkenheid bij initiatieven zoals de Tribe Leader Foundation en het mede-oprichten van platforms als Healfie en Greenyourself.nl, blijft Edwin bijdragen aan de verspreiding van kennis en het bevorderen van gezond leven. Als spreker brengt hij deze passie en expertise mee, waarbij hij streeft naar het creëren van een duurzame en holistische benadering van gezondheidszorg.

Boekingen

Heb je interesse om Edwin Bas uit te nodigen als spreker? Wil je meer weten over zijn beschikbaarheid of heb je specifieke vragen? Neem dan nu contact op met Quality Bookings. Samen zorgen we ervoor dat jouw volgende evenement verrijkt wordt met de unieke inzichten en ervaringen van Edwin Bas.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Edwin Bas

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Edwin Bas inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Edwin Bas
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers