Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Timo Hans - Innovatieve spreker over stress
Exclusief bij
Quality Bookings

Timo Hans Innovatieve spreker over stress

Timo Hans als spreker boeken

Ontdek hoe Timo Hans, een visionair met een duidelijke missie, jouw publiek kan inspireren en activeren. Ondanks het feit dat hij vroeger gepest werd, een buitenboordbeugel droeg en stotterde, deelt hij nu zijn waarde op het grote podium en runt hij 3 bedrijven in slechts 3,5 dag.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Timo Hans
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Timo Hans

Met als doel “Nederland klachtenvrij in 3 generaties”, is Timo oprichter en docent van de snelst groeiende vitaliteit opleiding in Nederland. Hij richtte ook een non-profit organisatie op om kinderen klachtenvrij te maken en deelt zijn activerende en vernieuwende verhaal als spreker.

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspirerend is, maar ook een unieke en onderbouwde boodschap heeft met veel praktische tools, dan is Timo Hans de juiste persoon voor jou. Tijdens zijn lezing ervaar je stress en leer je hoe je deze stress zelf weer af kunt bouwen.

Timo’s verhaal gaat over het hebben van invloed op je eigen stressniveau en het inzetten van moeilijke stress als kracht. Hij gebruikt zijn levenservaring om het publiek te laten voelen hoe urgent een nieuwe stressaanpak is en hoe we zelfs chronische stress gezond kunnen maken. Timo wordt vrolijk van samen nadenken over hoe de boodschap optimaal bij het personeel binnenkomt.

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen een boodschap heeft, maar ook praktische tools deelt en het publiek actief betrekt, boek dan Timo Hans. Zijn verhaal zal je inspireren en je laten zien hoe je stress kunt overwinnen en je vitaliteit kunt vergroten.

Waarom Timo Hans inzetten als spreker?

Ten eerste is Timo een inspirerende en energieke spreker die het publiek op een unieke manier weet te betrekken bij zijn verhaal. Hij deelt zijn persoonlijke ervaringen en inzichten op een authentieke en oprechte manier, waardoor het publiek zich met hem kan identificeren en geïnspireerd raakt om zelf actie te ondernemen.

Ten tweede heeft Timo een heldere en onderbouwde boodschap over stress en vitaliteit. Hij laat zien hoe stress ons kan belemmeren, maar ook hoe we deze stress kunnen omzetten in kracht en vitaliteit. Dit doet hij aan de hand van praktische tools en inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Ten derde is Timo flexibel en denkt hij graag mee over de invulling van zijn presentatie. Hij vindt het belangrijk dat zijn boodschap optimaal bij het publiek binnenkomt en is bereid om samen met de organisator na te denken over de beste manier om dit te bereiken.

Tot slot is Timo Hans de spreker voor jou als je op zoek bent naar een vernieuwend perspectief op stress en vitaliteit. Zijn verhaal zal je inspireren en je laten zien hoe je meer vitaliteit kunt creëren in je leven en werk. Kortom, met Timo Hans als spreker op je congres of seminar ben je verzekerd van een inspirerende en waardevolle toevoeging aan je programma.

Meer informatie & boekingen

Timo Hans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine van Weel
 • Snel contact met Timo Hans
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers