20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Timo Hans
Exclusief bij
Quality Bookings

Timo Hans als spreker boeken

Timo Hans, een visionair met een duidelijke missie, die jouw publiek kan inspireren en activeren. Timo Hans, is de oprichter en docent van de snelst groeiende vitaliteit opleiding in Nederland, heeft een krachtig verhaal te vertellen. Dit verhaal is niet alleen gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen, maar ook op zijn professionele inzichten als ondernemer en docent. In deze pagina ga je meer leren over de unieke benadering van Timo Hans op het gebied van stress en vitaliteit en hoe hij jouw publiek kan helpen om stress te overwinnen en meer vitaliteit te creëren in hun leven.

Timo Hans

Innovatieve spreker over stress

Over stress en vitaliteit Timo Hans is een expert op het gebied van stress en vitaliteit. Hij deelt zijn persoonlijke ervaringen en professionele inzichten om jou te laten zien hoe je stress kunt omzetten in kracht en vitaliteit. Zijn lezingen zijn gevuld met praktische tools en inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Timo Hans biedt verschillende opties voor zijn lezingen, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw evenement of organisatie. Of het nu gaat om een interactieve workshop, een inspirerende keynote of een informatieve presentatie.Timo Hans heeft de kennis en ervaring om jouw publiek te inspireren en activeren.

Timo Hans inhuren voor een lezing

Het boeken van Timo Hans voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Je kunt contact opnemen met Quality Bookings, waar je direct in contact komt met Timo Hans of een van de andere 1070 sprekers. Na het bespreken van jouw wensen en de details van het evenement, ontvang je binnen 24 uur een scherpe offerte. Quality Bookings biedt bovendien een boekingsgarantie, zodat je zeker weet dat jouw boeking goed geregeld is.

Biografie van Timo Hans

Timo Hans heeft een uniek en inspirerend verhaal te vertellen. Ondanks dat hij in zijn jongere jaren te maken had met pesten, een buitenboordbeugel en stotteren, heeft hij zich ontwikkeld tot een succesvol ondernemer en spreker. Hij runt drie bedrijven in slechts 3,5 dag per week en is de oprichter van de snelst groeiende vitaliteit opleiding in Nederland. Daarnaast heeft Timo een non-profit organisatie opgericht om kinderen klachtenvrij te maken.

Timo’s missie is om Nederland klachtenvrij te maken in drie generaties. Hij deelt zijn activerende en vernieuwende verhaal als spreker, waarbij hij het publiek leert hoe ze stress kunnen ervaren en vervolgens zelf weer af kunnen bouwen. Zijn verhaal gaat over het hebben van invloed op je eigen stressniveau en het inzetten van moeilijke stress als kracht. Timo wordt vrolijk van samen nadenken over hoe de boodschap optimaal bij het personeel binnenkomt.

Niet zomaar een spreker.

Hij is een inspirerende en energieke persoonlijkheid die het publiek op een unieke manier weet te betrekken bij zijn verhaal. Hij deelt zijn persoonlijke ervaringen en inzichten op een authentieke en oprechte manier, waardoor het publiek zich met hem kan identificeren en geïnspireerd raakt om zelf actie te ondernemen. Met zijn heldere en onderbouwde boodschap over stress en vitaliteit, en de praktische tools en inzichten die hij biedt, is Timo de perfecte spreker voor jouw evenement. Boek hem nu en ontdek hoe hij jouw publiek kan inspireren en activeren om meer vitaliteit te creëren in hun leven en werk.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Timo Hans

"Via Quality Booking hebben wij een spreker geboekt voor onze Vitaliteitsweek. Dit is prettig verlopen, omdat Quality Booking heeft laten zien zorgvuldig om te gaan met het contact met de klant. Ze hebben alle benodigde informatie verstrekt en wilde echt zeker weten dat alles duidelijk was. Dit is voor de klant erg prettig."

― Ard Terlouw

"Ik ken niemand die zo bevlogen over vitaliteit is als Timo. Niet alleen inhoudelijk, maar ook als spreker en trainer blaast hij wat mij betreft de concurrentie ver uit het veld. Een absolute aanrader!"

― Sjanett de Geus

"Na de lezing van Timo is mijn paracetamol gebruik gehalveerd! Ook heeft Timo me een aantal tips gegeven die mijn slaapkwaliteit sterk hebben doen verbeteren."

― Michel Vos

"Timo weet je aandacht vast te houden van begin tot het eind, zelfs online tijdens Corona."

― Merle Heuschen
Schrijf een review

Video met Timo Hans

Artikelen over Timo Hans

Meer informatie & boekingen

Timo Hans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Timo Hans
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers