Steven van Belleghem is een expert op het gebied van mond-tot-mondreclame en andere vormen van marketing. Hij was jarenlang partner van het gerenommeerde marktonderzoekbureau InSites Consulting. U kunt Steven van Belleghem boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen geeft hij duidelijke voorbeelden en praktische tips.

Berkeley
Van Belleghem studeerde toegepaste economie aan de Universiteit van Gent en specialiseerde zich in de zomers in marketing aan de Universiteit van Berkeley.

Vervolgens ging hij werken als onderzoeker aan de Vlerick Business School. Tegenwoordig is hij als gastdocent marketing verbonden aan deze instelling.

In 2001 ging Van Belleghem werken voor het onderzoeksbureau InSites, waar hij uiteindelijk uitgroeide tot een van de partners en aandeelhouders. Hij werkte in totaal meer dan elf jaar voor het bedrijf en in deze periode groeide InSites uit van een bedrijfje met acht medewerkers, naar een onderneming met vestigingen in vijf landen waar 130 mensen werkzaam waren.

Vervolgens begon Van Belleghem in 2012 zijn eigen bedrijf B-Conversational. Met dit bedrijf inspireert hij andere ondernemingen door het geven van lezingen en workshops.

Conversaties
Van Belleghem is ervan overtuigd dat de traditionele manier van reclame maken niet meer werkt en dat bedrijven meer aandacht moeten besteden aan de hedendaagse consument. De focus van de relatie tussen onderneming en consument dient volgens hem te liggen op conversaties. Zijn visie heeft hij onder andere gedeeld in het boek De Conversation Manager.

Wilt Steven van Belleghem boeken als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie en boekingen kunt u contact met ons opnemen.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Steven van Belleghem spreekt graag over:

Steven van Belleghem boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Steven van Belleghem. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21