20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Steven van Belleghem

Steven van Belleghem als spreker boeken

Als dagvoorzitter brengt Steven Van Belleghem een unieke dynamiek naar jouw congres of seminar. Met meer dan 1.500 keynotes in meer dan 45 landen heeft hij bewezen een effectieve en boeiende moderator te zijn. Zijn expertise in klantbeleving en digitale transformatie, gecombineerd met zijn vermogen om het publiek te betrekken, maakt hem een uitstekende keuze voor elke bijeenkomst die gericht is op innovatie, technologie en klantgerichtheid.

Steven van Belleghem

Trendwatcher & Topspreker

Steven Van Belleghem: Als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Steven Van Belleghem een unieke dynamiek naar jouw congres of seminar. Met meer dan 1.500 keynotes in meer dan 45 landen heeft hij bewezen een effectieve en boeiende moderator te zijn. Zijn expertise in klantbeleving en digitale transformatie, gecombineerd met zijn vermogen om het publiek te betrekken, maakt hem een uitstekende keuze voor elke bijeenkomst die gericht is op innovatie, technologie en klantgerichtheid.

Over klantbeleving en digitale transformatie

Steven Van Belleghem is een autoriteit op het gebied van klantbeleving en digitale transformatie. In zijn lezingen deelt hij waardevolle inzichten over hoe organisaties een sterke klantcultuur kunnen opbouwen en hoe ze digitale technologieën kunnen inzetten om de klantrelatie te verbeteren. Hij benadrukt het belang van een naadloze integratie van digitale en menselijke interacties om een onvergetelijke klantbeleving te creëren. Zijn lezingen bieden praktische tips en inspiratie voor bedrijven die willen uitblinken in klantgerichtheid.

Steven Van Belleghem: Inhuren voor een lezing

Het boeken van Steven Van Belleghem voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Ons team bij Quality Bookings biedt uitgebreide ondersteuning en een all-inclusive tarief, waardoor je snel en zonder zorgen een offerte kunt ontvangen. We nemen alle drempels weg, zodat jij je kunt focussen op het organiseren van een succesvol evenement.

Steven Van Belleghem’s keynotes:

1. “Cx Strategy: The Offer You Can’t Refuse”

In deze keynote onthult Steven Van Belleghem hoe je klanten een onweerstaanbaar aanbod kunt doen, ver voorbij het traditionele concept van een goed product en goede service. Hij introduceert het idee van ‘partner in life’ zijn voor klanten – een strategie die inspeelt op gepersonaliseerde behoeften en verwachtingen op het juiste moment. Steven benadrukt ook het belang van bedrijven om een positieve impact te hebben op de wereld, wat steeds meer een klantenverwachting is. Deze lezing inspireert bedrijven om een stap verder te gaan in hun klantbeleving door zowel technologische innovaties als menselijke empathie te integreren.

2. “Creating a Strong Customer Culture: The Diamond in the Rough”

Hier focust Steven op de paradox in de klantbelevingswereld: bedrijven willen hun klanten tevreden stellen, maar slagen er vaak niet in dit in de praktijk te brengen. Hij deelt zijn inzichten over het transformeren van een organisatie van ‘ruwe diamant’ in een stralende ster op het gebied van klantbeleving. De keynote gaat over het infusen van een echte klantcultuur in organisaties, waarbij hij uitlegt waarom teams soms niet handelen naar verzoeken om klantgerichter te zijn. Steven biedt praktische tips en strategieën voor het maken van kleine veranderingen die een groot verschil kunnen maken in de manier waarop een bedrijf zijn klanten benadert en behandelt.

3. “Transform the Role of Humans in CX: When Digital Becomes Human”

Deze lezing benadrukt de noodzaak van een diepgaande transformatie in de klantrelatie als gevolg van digitale evolutie. Steven bespreekt de uitdagingen en kansen van het balanceren tussen menselijke interactie en digitale efficiëntie. Hij legt uit hoe belangrijk het is om de kracht van persoonlijke connecties te benutten en hoe bedrijven de relatie tussen mens en machine kunnen optimaliseren. Deze keynote is bijzonder relevant in een tijdperk waarin klanten een wereld van zelfbediening en automatisering verwachten, en biedt een roadmap voor het ontwikkelen van een klantstrategie die zowel digitaal als menselijk is.

4. “Customer Experience and AI: Customers the Day After Tomorrow”

In deze presentatie duikt Steven in de wereld van kunstmatige intelligentie en de impact ervan op de klantrelatie. Hij benadrukt dat de focus niet alleen op technologie moet liggen, maar vooral op de voordelen voor de klant. Door AI te gebruiken om diensten sneller dan real-time te leveren, hypergepersonaliseerde aanbiedingen te creëren en het hoogste niveau van gemak te bieden, kunnen bedrijven echte waarde toevoegen. Steven voorziet het publiek van inspiratie en concrete voorbeelden over hoe AI een verschil kan maken in het verbeteren van de klantrelatie en het voorbereiden op ‘de klant van overmorgen’.

Biografie van Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is niet alleen een geweldige spreker, maar ook een ondernemer en auteur van meerdere bestsellers. Hij heeft zijn stempel gedrukt op de wereld van klantrelaties en marketing, en zijn reis begon met een sterke academische achtergrond.

Steven studeerde toegepaste economie aan de Universiteit van Gent en verdiepte zich in marketing aan UC Berkeley. Zijn liefde voor San Francisco en Californië is tot op de dag van vandaag intact. Hij begon zijn professionele carrière als onderzoeksassistent aan de Vlerick Business School, waar hij nu nog steeds als gastprofessor werkt.

In 2001 voegde Steven zich bij InSites Consulting, een start-up in de online onderzoeksindustrie. Hij werkte zich op tot managing partner en aandeelhouder, en het bedrijf groeide uit tot een internationale speler met vestigingen in vijf landen. In 2012 begon Steven zijn eigen inspiratiebedrijf, B-Conversational, samen met zijn vrouw en zakenpartner Evi. Samen inspireren ze bedrijven over de hele wereld.

Steven van Belleghem is ook auteur van diverse bestsellers, waaronder “The Conversation Manager,” “The Conversation Company,” “When Digital Becomes Human,” “Customers the Day After Tomorrow,” en “The Offer You Can’t Refuse.” Zijn boeken hebben wereldwijd meer dan 120.000 exemplaren verkocht.

In zijn lezingen weet Steven zijn diepgaande kennis en ervaring op een toegankelijke en inspirerende manier over te brengen. Zijn enthousiasme voor het vakgebied is aanstekelijk, en hij heeft de gave om complexe onderwerpen begrijpelijk te maken voor zijn publiek.

Kortom, Steven van Belleghem is de spreker die jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen. Zijn expertise in klantrelaties en marketing, gecombineerd met zijn inspirerende presentatiestijl, maken hem de perfecte keuze voor elk evenement dat streeft naar succes in de moderne zakelijke wereld. Boek Steven vandaag nog en laat je publiek inspireren door een van de meest gerespecteerde sprekers in het vakgebied.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
 • Snel contact met Steven van Belleghem
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Steven van Belleghem

Meer informatie & boekingen

Steven van Belleghem inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Steven van Belleghem
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers