20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Errol van Engelen

Errol van Engelen als spreker boeken

Errol van Engelen is auteur, spreker en adviseur. Hij is gespecialiseerd in Emerging Technologies (AI en ChatGPT), Business (Model) Transformatie en Business Development. Errol begon zijn carrière als softwareontwikkelaar en maakte begin 1980-er jaren kennis met BSO/AI (nu onderdeel van Atos). In de avonduren studeerde hij Marketing Management en Bedrijfskunde en is daarna commercieel gaan werken. Sinds 2001 is hij zelfstandig, met de focus op Emerging Technologies, Business Transformatie en Business Development.

Errol van Engelen

Artificial Intelligence, ChatGPT for succes

Errol van Engelen heeft een methode ontwikkeld (Business Model Transformation Planning, BMTP) die een integratie is van twee bestaande en bekende methodes. De methode dient om blauwdrukken voor Business Model Transformatie te ontwikkelen en transformatieprojecten succesvol uit te voeren. De methode is geschikt voor diverse transformatieprojecten.

In 2020 publiceerde Errol van Engelen zijn laatste managementboek “Emerging Technologies: Blockchain of Intelligent Things to Boost Revenues”. In 2019 publiceerde hij een managementboek “New World Technologies: 2020 and Beyond”. 

Lezingen Errol van Engelen:

Emerging Technologies: Develop a Strategy

Voor het management wordt het steeds moeilijker om state-of-the-art technologie te volgen, waarde te beoordelen en een strategie te ontwikkelen. Errol geeft lezingen over Emerging Technologies met een groot business impact zoals Artificial Intelligence, ChatGPT en Internet of Things.

Artificial Intelligence and ChatGPT  

Algemeen: Wat is AI en wat is het niet? / Wat zijn de voordelen van AI? / Wat heb je nodig om AI in te zetten? / Wat is de toekomst van AI? / Voor business leiders: Wat is de impact van AI voor uw bedrijf? Voor professionals: Focus op samenwerking, versnelling en skills.

Business Transformation: Change Your Business Model

Errol heeft Business Model Transformation Planning (BMTP) ontwikkeld, een integratie van twee bestaande en succesvolle methoden. In zijn boek “New World Technologies: 2020 and Beyond” (2019) beschreef hij de methode tot in detail, inclusief use cases.

Most Important Transformations for Business Success

De BMTP-methode biedt mogelijkheden om Business Transformatieprojecten effectief uit te voeren. Errol geeft lezingen over diverse soorten Business Transformatie zoals: Business Model Transformatie, Cultuur & Organisatie Transformatie en Digitale Transformatie.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Errol van Engelen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Errol van Engelen

Meer informatie & boekingen

Errol van Engelen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Errol van Engelen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers