20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rolf Schrama

Rolf Schrama als spreker boeken

Rolf Schrama, een inspirerende spreker over persoonlijk leiderschap en diversiteit en inclusie, is een uitzonderlijke verschijning. Met zijn unieke achtergrond – een zeer zeldzame vorm van dwerggroei en een indrukwekkende reis van de economie naar Paralympisch zeilen – belichaamt Rolf de essentie van veerkracht en transformatie. Zijn verhaal is niet alleen een getuigenis van persoonlijke groei, maar ook een krachtige boodschap over het overwinnen van tegenslagen en het vinden van je ware pad in het leven. Rolf’s lezingen, doordrenkt met humor, authenticiteit en diepe inzichten, zijn een inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar groei, verandering en zelfontdekking.

Rolf Schrama

Persoonlijk leiderschap & diversiteit

Persoonlijk leiderschap en diversiteit & inclusie zijn essentiële onderwerpen in de hedendaagse werk- en leefomgeving. Deze thema’s richten zich op het erkennen en waarderen van individuele verschillen en het creëren van een omgeving waar iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt. Rolf Schrama, met zijn persoonlijke reis en professionele achtergrond, biedt diepgaand inzicht in deze onderwerpen. Zijn lezingen verkennen hoe persoonlijke uitdagingen kunnen leiden tot krachtige lessen in leiderschap en hoe een inclusieve mindset bijdraagt aan zowel persoonlijke groei als organisatorisch succes.

Rolf Schrama inhuren voor een lezing

Het boeken van Rolf Schrama voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Neem contact op via het contactformulier op onze website, en ons team zal binnen 24 uur reageren met een offerte. Wij hanteren all-inclusive tarieven en bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces. Onze tevredenheidsgarantie verzekert u van een inspirerende en impactvolle ervaring met Rolf als spreker.

Biografie van Rolf Schrama

Rolf Schrama’s levensverhaal is er een van buitengewone veerkracht en doorzettingsvermogen. Geboren met een zeldzame vorm van dwerggroei, heeft hij zich niet laten beperken door de sombere vooruitzichten die hem bij zijn geboorte werden voorspeld. Zijn jeugd als straatschoffie op de Mavo was slechts het begin van een reis vol uitdagingen en triomfen. Als econoom werkte hij in prestigieuze kantoren aan de Amsterdamse grachten, maar het was zijn innerlijke zoektocht naar een groots leven dat hem naar nieuwe paden leidde.

Rolf’s leven nam een drastische wending toen hij besloot zich te focussen op Paralympisch zeilen. Deze beslissing markeerde het begin van een onvergetelijke reis van zelfontdekking en groei. Zijn verhalen over de uitdagingen en triomfen in het zeilen en het dagelijks leven weerspiegelen zijn diepe inzichten in persoonlijk leiderschap en de kracht van diversiteit en inclusie. Zijn unieke benadering van het leven, gekenmerkt door humor, authenticiteit en veerkracht, maakt hem tot een uitzonderlijke en inspirerende spreker.

Rolf heeft als Paralympisch zeiler niet alleen de wateren veroverd, maar ook de harten van velen. Zijn verhaal gaat over het accepteren en omarmen van zijn handicap, het definiëren van zijn eigen versie van grootsheid, en het aanpakken van elk aspect van het leven met vastberadenheid en optimisme. Als spreker biedt hij een frisse, authentieke kijk op de uitdagingen en kansen van het leven, en inspireert hij zijn publiek om hun eigen koers te bepalen en hun dromen na te jagen, ongeacht de obstakels.

Rolf Schrama’s levensverhaal is een krachtig voorbeeld van hoe men, ondanks alle tegenslagen, een betekenisvol en impactvol leven kan leiden. Zijn lezingen zijn niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een oproep tot actie voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei, leiderschap en een inclusievere wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Rolf Schrama

“Als moderator van (internationale) conferenties en events ben ik gewend om sprekers aan te kondigen die een verhaal met een boodschap hebben. De een heeft dat meer in de vingers dan de ander. Een absolute uitschieter is het verhaal van Rolf Schrama. Zijn levensverhaal inspireert iedereen met een hart en een greintje empathie en dient bovendien als voorbeeld voor hoe je je leven richting kunt geven. Rolf houdt het simpel, menselijk en begrijpelijk, heeft een uitstekende opbouw en rondt ook af waar hij begon. Ik heb een aantal keren meegemaakt dat het publiek zo ontroerd raakte dat het compleet stil viel na afloop. Een echte aanrader! ”

― Aldith Hunkar

"Een keer in de zoveel tijd komt er een spreker langs met een verhaal dat nog dagen zo niet weken na dreunt. Dank Rolf Schrama voor je komst naar LinkedIn Je leerde ons wat het betekent als je echt denkt in mogelijkheden, mindset, je eigen weg kiezen en niet opgeven. En zoals jij dit vertelde; met flair en op een authentieke, kwetsbare en humoristische manier. Chapeau en dank!”

― M. Molenaar – Country Manager @Linkedin

"Rolf heeft ons tijdens een internationaal EBS Services event stil gekregen door ons mee te nemen in zijn levensverhaal vol tegenslagen en overwinningen. Hij weet te inspireren en te enthousiasmeren door te vertellen over mogelijkheden, de juiste mindset, je eigen weg kiezen en niet opgeven. The “power of difference” en “making small steps”. Energiek en met humor."

― Ahold Dellahaize
Schrijf een review

Video met Rolf Schrama

Meer informatie & boekingen

Rolf Schrama inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Rolf Schrama
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers