20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Christian Kromme - Trendwatcher & Futurist

Christian Kromme Trendwatcher & Futurist

Christian Kromme als spreker boeken

Christian Kromme is een expert op het gebied van disruptieve technologie en de schrijver van het boek ‘Humanification Go Digital, Stay Human’, een bestseller op Amazon. In dit boek gaat Christian dieper in op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen zijn namelijk geen toeval… Het boek ‘Humanification’ helpt managers, ondernemers, en investeerders te anticiperen en navigeren in een extreem snel veranderende wereld vol met disruptieve innovaties en exponentiële technologieën.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Christian Kromme
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Christian Kromme

Welkom bij Quality Bookings, dé plek waar je inspirerende en talentvolle sprekers in Nederland vindt. Als je op zoek bent naar een visionair, futurist, TEDx-spreker en bestseller auteur met een passie voor technologie en menselijk gedrag, dan is Christian Kromme de perfecte keuze voor jouw evenement. Op deze pagina ontdek je waarom Christian Kromme de spreker is die je wilt boeken, waar hij in uitblinkt, en hoe je hem kunt inhuren voor een inspirerende lezing.

Over het expertisegebied van Christian Kromme

Christian Kromme is een veelgevraagde spreker die organisaties over de hele wereld inspireert met zijn kennis over Humanification. Tijdens zijn boeiende lezingen deelt hij inzichten in hoe organisaties kunnen profiteren van de nieuwste technologische veranderingen. Hij nodigt organisaties uit om te denken als surfers, klaar om de volgende grote golf van technologische verandering te berijden. Zijn expertise omvat onderwerpen als robotica, autonome auto’s, internet of things, kunstmatige intelligentie en nog veel meer, en hij laat zien hoe deze technologieën diverse sectoren beïnvloeden.

Waarom kiezen voor dit onderwerp?

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren, en de rol van technologie in ons dagelijks leven en in organisaties wordt steeds groter. Als je wilt begrijpen hoe je kunt gedijen in deze veranderende omgeving, is Christian Kromme de expert die je nodig hebt. Zijn lezingen bieden een frisse kijk op de relatie tussen mens en technologie, en hij geeft praktische adviezen over hoe je als organisatie kunt innoveren en bloeien te midden van deze veranderingen.

+ lees meer

Onderwerpen:

Christian Kromme kan een breed scala aan onderwerpen behandelen, allemaal gerelateerd aan de impact van technologie op mens en organisatie. Enkele mogelijke onderwerpen zijn:

 • De toekomst van technologie en innovatie
 • De kracht van disruptieve technologieën
 • Het creëren van een cultuur van innovatie
 • De menselijke factor in een digitale wereld
 • Het anticiperen op en omgaan met technologische veranderingen

Christian past zijn lezing aan op de specifieke behoeften van jouw evenement, zodat je de meest waardevolle ervaring krijgt.

Wanneer je Christian Kromme als spreker boekt, zijn er verschillende opties beschikbaar. Je kunt hem inhuren voor masterclasses, workshops, keynotes en inspiratiesessies. Of je nu een diepgaande sessie wilt voor je leidinggevenden of een inspirerende keynote voor je hele team, Christian kan aan je wensen voldoen.

Inhuren voor een Lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is eenvoudig en probleemloos. We willen ervoor zorgen dat je de perfecte spreker krijgt voor jouw evenement, en daarom hebben we een gestroomlijnd proces ontworpen.

 1. Neem Contact Met Ons Op: Laat ons weten wat de doelgroep en doelstellingen zijn van je evenement, en wat de rol van de spreker zou moeten zijn. Je kunt contact met ons opnemen via onze website of telefonisch.
 2. Spreker Selectie: Op basis van jouw specificaties zullen wij je een selectie van sprekers voorstellen die passen binnen je budget. Christian Kromme zal zeker in de lijst staan vanwege zijn indrukwekkende staat van dienst en expertise.
 3. Offerte Binnen 24 Uur: Bij Quality Bookings streven we ernaar om binnen 24 uur een scherpe offerte aan te bieden. Je krijgt alle benodigde informatie over de kosten en beschikbaarheid.
 4. Boekingsgarantie: Met Quality Bookings heb je de zekerheid dat je de beste sprekers krijgt voor je evenement. We zijn er trots op dat we al meer dan 19 jaar spreker management doen en onze klanten tevredenstellen.

Biografie van Christian Kromme

Christian Kromme is niet zomaar een spreker; hij is een visionair, futurist, bestsellerauteur en TEDx-spreker die over de hele wereld bedrijven en organisaties inspireert. Zijn centrale thema is Humanification, en hij deelt zijn inzichten in hoe organisaties kunnen floreren te midden van technologische veranderingen.

Focus op Technologie en Menselijk Gedrag

Als tech-ondernemer heeft Christian meerdere disruptieve start-ups begeleid en zijn eigen bureau opgericht om organisaties te helpen snel te innoveren. De rode draad in zijn werk is altijd de connectie tussen mens en technologie geweest. Hij heeft ook bestuursfuncties bekleed bij het Workforce Institute EMEA, The Human Genome Foundation en verschillende start-ups.

Prijswinnaar door Mensgerichte Benadering

Christian Kromme en zijn bureau hebben meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor hun vernieuwende visie en mensgerichte aanpak. Enkele van de prijzen die hij heeft gewonnen, zijn onder andere de SHELL LiveWIRE Young BusinessAward, SAN Award, Broos van Erp prijs en vele anderen.

Inspirerende en Motiverende Keynote Spreker

Christian Kromme is niet alleen een expert in disruptieve technologieën, maar ook een inspirerende spreker die de impact van innovaties op mensen en organisaties tot leven brengt. Hij daagt zijn publiek uit om te denken als surfers en de kracht van ontwrichtende golven te benutten. Zijn lezingen zitten vol met fascinerende verhalen, prachtige visuals en case studies.

Organisaties nodigen Christian Kromme uit omdat ze zeker willen zijn van een inspirerende keynote die nieuwe mogelijkheden door technologische ontwikkeling onthult. Hier zijn enkele redenen waarom organisaties voor Christian kiezen:

 • Christian heeft een waardevol verhaal dat raakt.
 • Hij deelt zijn gouden succesformule voor innovatie.
 • Het publiek wordt meegenomen in een rollercoaster vol inspiratie, innovatie en baanbrekende inzichten.
 • Organisaties leren zich voor te bereiden op nieuwe technologische veranderingen.

Wees Innovatief

In een wereld waar technologische veranderingen snel plaatsvinden, is het van cruciaal belang om innovatief te zijn en voorop te lopen. Deskundigen voorspellen dat bijna de helft van de Fortune 500-bedrijven zal ontwrichten als gevolg van technologische veranderingen. Je kunt dit scenario vermijden voor jouw organisatie door Christian Kromme te boeken als spreker voor je evenement. Hij is de expert in Ontwrichtende Innovatie en Exponentiële Technologie die je nodig hebt om je organisatie voor te bereiden op de toekomst.

Kies voor Christian Kromme en ontdek hoe technologie en menselijk gedrag samenkomen om de toekomst van jouw organisatie te vormen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om een inspirerende lezing te organiseren die je publiek zal transformeren en motiveren. Christian Kromme staat klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken met zijn fascinerende inzichten en inspirerende verhalen.

Artikelen over Christian Kromme

Meer informatie & boekingen

Christian Kromme inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Christian Kromme
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers