20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Carl Rohde - Trendwatcher

Carl Rohde als spreker boeken

Op zoek naar een spreker die niet alleen boeiend en inspirerend is, maar ook een diepgaande kennis heeft van toekomstontwikkelingen? Dan is Carl Rohde de perfecte keuze voor uw evenement. Als trendwatcher en innovator met een indrukwekkende achtergrond in onderzoek en onderwijs, brengt Carl Rohde een uniek perspectief op de toekomst van onze samenleving, technologie en levensstijlen. In deze pagina duiken we dieper in de wereld van Carl Rohde, verkennen we zijn expertisegebieden en ontdekken we wat hem onderscheidt als spreker.

Carl Rohde

Trendwatcher

Toekomstontwikkelingen en innovatie

Carl Rohde is een autoriteit op het gebied van toekomstontwikkelingen en innovatie. Zijn onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met universiteiten wereldwijd, richt zich op de veranderende mentaliteiten en levensstijlen van verschillende generaties. Hij behandelt uiteenlopende onderwerpen zoals de fusie van online en offline realiteiten (Future Onlife), de evolutie van de beleveniseconomie, en de impact van technologische vooruitgang op onze dagelijkse levens. Zijn lezingen bieden inzichten in hoe technologische veranderingen de maatschappij en het bedrijfsleven beïnvloeden en zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van werk, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Carl Rohde inhuren voor een lezing

Het boeken van Carl Rohde voor uw evenement is een gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom zorgen we ervoor dat het boekingsproces eenvoudig en transparant is. Van het eerste contact tot het finaliseren van de boeking, ons team staat klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Biografie van Carl Rohde

Carl Rohde, een man van vele talenten en diepgaande kennis, is een toonaangevende figuur in de wereld van toekomstvoorspellingen en innovatie. Zijn carrière is een mix van academische prestaties, invloedrijke publicaties, en een wereldwijd erkende expertise in trendwatching. Rohde’s betrokkenheid bij universiteiten over de hele wereld getuigt van zijn toewijding aan onderwijs en onderzoek. Met zijn rol als Trendwatcher van het Jaar en Lector van het Jaar, evenals zijn benoeming tot de eerste professor Trendwatching & Innovatie in China, heeft hij bewezen een visionair te zijn in zijn vakgebied.

+ lees meer

Carl Rohde’s expertise gaat verder dan alleen het observeren van trends. Hij heeft een unieke kijk op hoe generaties zich ontwikkelen, wat hun drijfveren zijn, en hoe ze de wereld om hen heen vormgeven. Zijn onderzoek en analyse zijn gericht op het begrijpen van de diepere sociale, culturele en technologische veranderingen die onze wereld vormgeven. Dit maakt hem tot een ideale spreker voor evenementen die gericht zijn op toekomstige trends, innovatie en maatschappelijke veranderingen.

In zijn lezingen en presentaties behandelt Rohde een breed scala aan onderwerpen, van de invloed van technologie op ons dagelijks leven tot de veranderende aard van werk en maatschappelijke ongelijkheid. Hij biedt inzichten in de ‘Future Onlife’, waarin de fysieke en digitale werelden samensmelten, de toenemende relevantie van de beleveniseconomie, en de cruciale rol van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze hedendaagse samenleving. Daarnaast bespreekt hij de uitdagingen en kansen van het Tweede Machine Tijdperk en de 21ste-eeuwse Techno Revolutie.

Zijn betrokkenheid bij het grootste onderzoek op het gebied van Future Forecasting, in combinatie met zijn ervaring in het onderwijs, maakt Rohde tot een spreker die niet alleen inzichten deelt, maar ook praktische kennis en strategieën biedt voor het omgaan met toekomstige uitdagingen. Zijn samenwerking met studenten en collega’s over de hele wereld benadrukt zijn vermogen om bruggen te slaan tussen verschillende culturen en perspectieven, wat hem een waardevolle spreker maakt voor een internationaal publiek.

Carl Rohde’s bijdragen aan toonaangevende publicaties en zijn columns in het Financieele Dagblad onderstrepen zijn status als een gerespecteerde stem in de discussie over toekomstige trends en innovaties. Zijn werk is niet alleen theoretisch van aard; het is diep geworteld in real-world applicaties en casestudies, waardoor zijn lezingen zowel informatief als praktisch zijn.

 • Snel contact met Carl Rohde
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Carl Rohde

Meer informatie & boekingen

Carl Rohde inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Carl Rohde
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers