20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Carl Rohde

Carl Rohde als spreker boeken

Carl Rohde een perfecte keuze is als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen boeiend en inspirerend is, maar ook diepgaande kennis heeft van toekomstige ontwikkelingen? Als trendwatcher en innovator met een indrukwekkende achtergrond in onderzoek en onderwijs brengt Carl Rohde een uniek perspectief op de toekomst van onze samenleving, technologie en levensstijl. Op deze pagina duiken we dieper in de wereld van Carl Rohde, verkennen zijn expertisegebieden en ontdekken wat hem onderscheidt als spreker.

Carl Rohde

Trendwatcher

Carl Rohde is een autoriteit op het gebied van toekomstontwikkelingen en innovatie. Zijn onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met universiteiten wereldwijd, richt zich op de veranderende mentaliteiten en levensstijlen van verschillende generaties. Hij behandelt uiteenlopende onderwerpen zoals de fusie van online en offline realiteiten (Future Onlife), de evolutie van de beleveniseconomie, en de impact van technologische vooruitgang op onze dagelijkse levens. Zijn lezingen bieden inzichten in hoe technologische veranderingen de maatschappij en het bedrijfsleven beïnvloeden en zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van werk, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Carl Rohde inhuren voor een lezing

Het boeken van Carl Rohde voor uw evenement is een gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom zorgen we ervoor dat het boekingsproces eenvoudig en transparant is. Van het eerste contact tot het finaliseren van de boeking, ons team staat klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Biografie van Carl Rohde

Carl Rohde, een man van vele talenten en diepgaande kennis, is een toonaangevende figuur in de wereld van toekomstvoorspellingen en innovatie. Zijn carrière is een mix van academische prestaties, invloedrijke publicaties, en een wereldwijd erkende expertise in trendwatching. Rohde’s betrokkenheid bij universiteiten over de hele wereld getuigt van zijn toewijding aan onderwijs en onderzoek. Met zijn rol als Trendwatcher van het Jaar en Lector van het Jaar, evenals zijn benoeming tot de eerste professor Trendwatching & Innovatie in China, heeft hij bewezen een visionair te zijn in zijn vakgebied.

Carl Rohde’s expertise gaat verder dan alleen het observeren van trends. Hij heeft een unieke kijk op hoe generaties zich ontwikkelen, wat hun drijfveren zijn, en hoe ze de wereld om hen heen vormgeven. Zijn onderzoek en analyse zijn gericht op het begrijpen van de diepere sociale, culturele en technologische veranderingen die onze wereld vormgeven. Dit maakt hem tot een ideale spreker voor evenementen die gericht zijn op toekomstige trends, innovatie en maatschappelijke veranderingen.

In zijn lezingen en presentaties behandelt Rohde een breed scala aan onderwerpen, van de invloed van technologie op ons dagelijks leven tot de veranderende aard van werk en maatschappelijke ongelijkheid. Hij biedt inzichten in de ‘Future Onlife’, waarin de fysieke en digitale werelden samensmelten, de toenemende relevantie van de beleveniseconomie, en de cruciale rol van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze hedendaagse samenleving. Daarnaast bespreekt hij de uitdagingen en kansen van het Tweede Machine Tijdperk en de 21ste-eeuwse Techno Revolutie.

Het werk van Carl

Zijn betrokkenheid bij het grootste onderzoek op het gebied van Future Forecasting, in combinatie met zijn ervaring in het onderwijs, maakt Rohde tot een spreker die niet alleen inzichten deelt, maar ook praktische kennis en strategieën biedt voor het omgaan met toekomstige uitdagingen. Zijn samenwerking met studenten en collega’s over de hele wereld benadrukt zijn vermogen om bruggen te slaan tussen verschillende culturen en perspectieven, wat hem een waardevolle spreker maakt voor een internationaal publiek.

Carl Rohde’s bijdragen aan toonaangevende publicaties en zijn columns in het Financieele Dagblad onderstrepen zijn status als een gerespecteerde stem in de discussie over toekomstige trends en innovaties. Zijn werk is niet alleen theoretisch van aard; het is diep geworteld in real-world applicaties en casestudies, waardoor zijn lezingen zowel informatief als praktisch zijn.

Reviews over Carl Rohde

"Carl is in staat om op een zeer nuttige en inspirerende manier te rapporteren over wat er overal ter wereld gebeurt, met een directe link naar ons bedrijf. Zijn presentatiestijl is informeel en toch zeer informatief en nodigt de aanwezigen uit om na te denken en de consequenties te overwegen."

― Rik Rentrop

"Carl is een inspirerend persoon én docent, die het publiek gemakkelijk bij zijn verhaal betrekt. Hij maakt gemakkelijk contact en is oprecht geïnteresseerd in de mensen die hij ontmoet. Bovendien is hij een echte meester in Trendwatching."

― Aiko de Raaf

"Ik respecteer enorm zijn capaciteiten als spreker, thought leader, docent en onderzoeker. Carl demonstreert een zeldzame combinatie van academische diepgang en scherpe praktische zakelijke inzichten. Zijn werk op het gebied van toekomstvoorspellingen voor de fitnessindustrie met verschillende universiteiten in de wereld is uitzonderlijk. De resultaten zijn altijd scherp, verrassend en soms provocerend, maar altijd gebaseerd op gedegen onderzoek."

― Bryan K. O’Rourke
Schrijf een review

Video met Carl Rohde

Meer informatie & boekingen

Carl Rohde inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Carl Rohde
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers