Carl Rohde is een bekende cultureel-sociologisch onderzoeker en academisch trendwatcher die ook is te boeken als spreker. Als topwetenschapper op het gebied van mentaliteitstrends weet hij exact wat er speelt onder verschillende doelgroepen. Hij deelt deze kennis graag met bedrijven via een op maat toegespitste lezing tijdens een congres of seminar.

Carl Rohde leidt al jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar de zogenaamde ‘soft spots’ van generaties. Van de computergame-generatie tot die van jongvolwassenen en van de dertigers tot babyboomers en vijftigplussers. Hij onderzoekt hun verlangens en ambities, hun zorgen en interesses en deelt zijn bevindingen als inspirerend spreker tijdens op maat gemaakte presentaties.

Topwetenschapper Carl Rohde inhuren voor congres of seminar

Zeer onderscheidend is onder meer het visuele karakter van zijn presentaties, waarmee hij de inhoud extra kracht geeft en des te fascinerender maakt. Zijn lezingen en onderzoek leveren hem in 2010 een benoeming op als Trendwatcher van het Jaar en in 2011 volgt een uitverkiezing tot Lector van het Jaar.

Ook in het buitenland krijgt hij verdiende erkenning; zo benoemt de stad Shanghai hem tot eerste professor Trendwatching & Innovatie in China. Inmiddels is de veelgevraagde spreker uitgegroeid tot een van ’s werelds meest vooraanstaande specialisten op het gebied van veranderende mentaliteiten en leefstijlen van generaties.

Trendwatcher Carl Rohde boeken als spreker voor lezing

Vanwege zijn topreputatie willen wereldwijd opererende bedrijven, communicatiebureaus en ministeries de trendwatcher graag inhuren voor lezingen, brainstormsessies en advies. Hij weet alles over mentaliteitstrends binnen de samenleving als geheel, maar ook binnen generaties en, op kleinere schaal, binnen doelgroepen.

De kennis die daaruit voortvloeit weet hij als spreker perfect te vertalen naar boeiende lezingen. Als geen ander plaatst hij mentaliteitstrends binnen uw persoonlijke kader, dat van uw bedrijf en de branche. Samen met u wordt een selectie gemaakt van soft spots, generaties en trends die passen bij uw doelstellingen. Op basis van deze selectie maakt Carl Rohde een presentatie op maat voor uw congres of seminar.

Contact opnemen met Carl Rohde

Wilt u trendwatcher Carl Rohde ook inhuren als spreker tijdens uw congres, seminar of andere evenement? U kunt deze vooraanstaande wetenschapper boeken door contact op te nemen met de medewerkers van Quality Bookings.

Carl Rohde spreekt graag over:

Carl Rohde boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Carl Rohde. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21