Benieuwd naar de trends voor het komende jaar? Hoe deze tot stand komen en wat dat betekent voor de maatschappij? Dan is trendwatcher en futurist Tony Bosma de juiste man om te boeken als spreker, dagvoorzitter of coach tijdens uw congres of seminar. Ook kunt u hem inhuren voor workshops.

Biografie van Tony Bosma

Tony Bosma is de initiatiefnemer van trendwatching-, innovatie- en toekomstadviesorganisatie Extend Limits; een internationale bron voor kennis en informatie over innovatie, toekomst en daadwerkelijk verstorende trends en ontwikkelingen. Extend Limit signaleert wereldwijd interessante ontwikkelingen en geeft daar duiding aan.

Als futurist en geprezen trendwatcher is Tony Bosma meerdere malen genomineerd voor Trendwatcher of the Year in verschillende categorieën. Hij is ook actief als jurylid binnen verscheidene innovatietrajecten. Met zijn visie en jarenlange ervaring behoort Bosma tot de top 100 van beste en meest invloedrijke futuristen ter wereld.

Tony Bosma inhuren als spreker op een congres of seminar

Als trendwatcher en futurist laat Tony Bosma zich niet leiden door de waan van de dag. Hij richt zich op daadwerkelijke trends en ontwikkelingen. Dat wil zeggen: gebeurtenissen en veranderingen die écht invloed hebben op ons leven. Als spreker op een congres of seminar gooit hij alle registers open. Dat maakt Tony Bosma tot een van de meest inspirerende én confronterende futuristen van het moment.

Hij wordt wereldwijd gevraagd om bedrijven en organisaties bij te praten over trends voor de nabije toekomst. Om zijn bevindingen over te brengen op een breed publiek, maakt Bosma gebruik van veel beelden en valt hij waar mogelijk terug op actuele voorbeelden. Zijn verhaal wint daardoor aan zeggingskracht en beklijft. Het inhuren van Tony Bosma als spreker is een garantie op een geslaagd evenement.

Tony Bosma boeken als dagvoorzitter tijdens uw evenement

Trendwatcher Tony Bosma hanteert een pragmatische aanpak. Of hij nu als spreker of als dagvoorzitter aanwezig is op een congres of seminar: het doel heiligt de middelen. Heilige huisjes zij hem vreemd. Hierdoor is hij in staat om snel tot de essentie te komen en weet hij zijn toehoorders razendsnel voor zich te winnen.

Zijn doel als spreker, dagvoorzitter of tijdens een workshop is om samen met klanten het verschil te maken voor uw organisatie. “Het openen van de ogen van mensen om de wereld anders te zien en geen bevestiging te zoeken van de dingen die ze willen vinden”, zoals hij het zelf formuleert. U kunt Tony Bosma inhuren voor presentaties over de toekomst van onder meer finance, zorg, onderwijs, veiligheid/politie, overheid en logistiek.

Contact opnemen met Tony Bosma

Wilt u Tony Bosma inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter? Of wilt u deze topfuturist boeken voor een inspirerende workshop? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Tony Bosma spreekt graag over:

Tony Bosma boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tony Bosma. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21