Wilt u weten wat de trends voor het komende jaar zijn, hoe trends tot stand komen en nog veel meer? Dan is trendwatcher en futurist Tony Bosma de juiste man om te boeken als spreker, dagvoorzitter of coach. U kunt hem ook boeken voor workshops.

Internationale top van trendwatchers
Futurist en trendwatcher Tony Bosma is initiatiefnemer van de trendwatching-, innovatie- en toekomstadviesorganisatie Extend Limits, een internationale bron voor kennis en informatie over innovatie, toekomst en daadwerkelijk verstorende trends en ontwikkelingen. Met Extends Limits monitort Tony de wereld, zodat men zich niet afvraagt waarom ontwikkelingen plaatsvinden, maar waarom ze nog niet hebben plaatsgevonden. Tony Bosma is meerdere malen genomineerd voor Trendwatcher of the Year in verschillende categorieën. Hij is ook actief als jurylid in innovatietrajecten.

Trends en ontwikkelingen
Tony Bosma laat zich niet leiden door de waan van de dag, maar hij richt zich op de echte trends en ontwikkelingen. Met zijn inspirerende, confronterende en multimediale lezingen wordt Tony wereldwijd gevraagd als spreker , toekomst expert en inspirator. De lezingen van Tony Bosma zijn altijd met veel beelden en de meest actuele ontwikkelingen zijn toegevoegd. Heilige huisjes bestaan niet voor Tony en hij weet als geen ander een totaalbeeld te creëren. Boek Tony als spreker en u weet hoe de trends gevormd worden en wat de betekenis ervan is voor nu en de toekomst. Boek Tony Bosma via Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Tony Bosma spreekt graag over:

Tony Bosma boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tony Bosma. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21