20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tony Bosma

Tony Bosma als spreker boeken

Tony Bosma is een gerenommeerd trendwatcher en futurist en is de ideale kandidaat als u op zoek bent naar een visionaire en inspirerende gastspreker voor uw evenement. Met zijn diepgaande inzichten in technologische innovatie en de impact ervan op de samenleving biedt Tony een uniek perspectief dat uw publiek zal boeien. Zijn lezingen over de toekomst van technologie, sociale veranderingen en duurzaamheid zijn niet alleen informatief, maar ook ontzettend inspirerend.

Tony Bosma

Futurist

Als dagvoorzitter brengt Tony Bosma een extra laag van expertise en charisma naar uw evenement. Zijn vaardigheid in het leiden van discussies over complexe onderwerpen zoals technologische ontwikkelingen, toekomstvoorspellingen en maatschappelijke trends, maakt hem een onmisbare aanwinst. Zijn vermogen om diepgaande vragen te stellen en een levendige dialoog te creëren, zorgt voor een dynamische en interactieve ervaring voor alle aanwezigen.

Over toekomstvoorspellingen en technologische innovatie

Toekomstvoorspellingen en technologische innovatie zijn essentiële onderwerpen in onze snel veranderende wereld. Tony Bosma, met zijn uitgebreide kennis op deze gebieden, biedt verhelderende inzichten over hoe technologie onze levens en werk zal vormgeven. Hij behandelt thema’s zoals kunstmatige intelligentie, duurzaamheid, en digitale transformatie. Zijn lezingen bieden niet alleen een blik op wat komen gaat, maar ook praktische adviezen over hoe individuen en organisaties zich kunnen voorbereiden op deze toekomst.

Tony Bosma inhuren voor een lezing

Het inhuren van Tony Bosma voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings helpen wij u met elk aspect van de boeking, van het eerste contact tot de afronding van het evenement. Onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice zorgen voor een zorgeloze ervaring. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een succesvolle lezing door Tony.

Biografie

Tony Bosma, een vooruitstrevende trendwatcher en futurist, staat bekend om zijn vermogen om complexe technologische en maatschappelijke trends te doorgronden en deze op een toegankelijke manier te presenteren. Zijn carrière begon in de technologiebranche, waar hij een diep inzicht ontwikkelde in hoe technologische ontwikkelingen de wereld beïnvloeden.

In de loop der jaren heeft Tony zich ontwikkeld tot een veelgevraagde spreker en adviseur. Zijn expertise ligt in het analyseren van technologische trends en het voorspellen van hun impact op zowel de korte als de lange termijn. Met een unieke combinatie van technische kennis en een diep begrip van sociale dynamiek, biedt hij een frisse kijk op hoe de toekomst eruit zou kunnen zien.

Zijn lezingen en workshops zijn altijd gevuld met fascinerende voorbeelden, doordachte analyses en praktische adviezen. Tony gelooft sterk in de kracht van technologie om positieve veranderingen teweeg te brengen, maar hij benadrukt ook de noodzaak van ethische overwegingen en maatschappelijk verantwoord handelen.

Buiten het podium is Tony een gerespecteerd auteur en columnist. Hij heeft verschillende boeken en artikelen gepubliceerd over de toekomst van technologie en de impact ervan op bedrijven en samenleving. Zijn scherpe inzichten en heldere schrijfstijl maken hem een gewaardeerde bron van kennis in de wereld van technologie en innovatie.

Tony’s passie voor onderwijs en mentoring is ook evident. Hij is betrokken geweest bij verschillende educatieve initiatieven en heeft jonge professionals gecoacht, hen begeleidend in hun carrières en hen helpend de mogelijkheden van technologie te begrijpen en toe te passen.

Boek Tony

Tony Bosma is de oprichter van Extend Limits. Hij behoort tot de top 100 van de beste en meest invloedrijke futuristen ter wereld. Als spreker brengt Tony Bosma een mix van deskundigheid, enthousiasme en inspiratie. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend, waardoor hij een perfecte keuze is voor conferenties, seminars en bedrijfsevenementen. Met zijn diepgaande kennis en boeiende presentatiestijl is Tony Bosma een spreker die uw publiek zal verrassen en verrijken.

Voor het boeken van Tony Bosma als spreker voor uw volgende evenement, neem contact op met Quality Bookings. Met onze 20 jaar expertise en uitgebreide support, zorgen wij ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tony Bosma

"Futurist Tony Bosma zette onze uitgevers op de eerste plaats door te vertellen over een snel veranderende samenleving en de rol van technologie. Hij deed dit zeer gepassioneerd en met een zeer aantrekkelijke keynote. De wereld verandert en wij, als uitgevers, moeten de manier waarop we zaken doen en hoe we onze wereld zien opnieuw instellen. Dit om onze huidige rol in de uitgeverswereld te behouden. Met andere woorden. Veranderen of veranderd worden. Een zeer inspirerende en confronterende presentatie. Onze ogen en geest zijn open."

― NNP

"Tony Bosma was de afsluitende keynote van ons jaarlijkse Nationaal Monumentencongres. Centraal thema dit jaar was ‘Richting 2020 – werken aan vakmanschap en innovatie’. Hij hield ons een spiegel voor over de cruciale ontwikkelingen binnen onze samenleving. Ontwikkelingen die onze erfgoedsector beïnvloeden en in de toekomst nog meer zullen beïnvloeden. Een andere boodschap dan gebruikelijk op onze conferentie. Misschien niet altijd prettig om te horen. Echter, kijkend naar onze toekomst, o zo noodzakelijk…"

― Jennemie Stoelhorst

"Opmerkelijk. Zijn keynotes zijn absoluut maatwerk en bevatten de nieuwste inzichten. Zijn manier van presenteren is uniek en mindblowing. Een sessie met Tony Bosma is er één die je niet snel zult vergeten."

― Marc Gozeling
Schrijf een review

Video met Tony Bosma

Meer informatie & boekingen

Tony Bosma inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tony Bosma
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers