20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Peter Heerschop

Peter Heerschop als spreker boeken

Peter Heerschop is een naam die synoniem staat aan humor, inzicht, en een ongeëvenaard vermogen om elk publiek te raken. Met een achtergrond die reikt van onderwijs tot entertainment, weet Peter als geen ander hoe hij zijn veelzijdige ervaringen kan inzetten om boeiende, inspirerende, en vooral memorabele presentaties te geven. Of je nu op zoek bent naar een spreker die je evenement kan verrijken met humor, diepgang, of een combinatie van beide, Peter Heerschop is de spreker die je evenement onvergetelijk maakt.

Peter Heerschop

Presentator en cabaretier

Wanneer je Peter Heerschop boekt als gastspreker, haal je niet alleen een man met humor in huis, maar ook iemand die in staat is om op een unieke wijze te reflecteren op maatschappelijke thema’s, onderwijsvraagstukken, en teamdynamiek. Zijn optredens zijn een mix van persoonlijke anekdotes, scherpe observaties en diepgaande inzichten, waardoor elk congres of seminar een diepere laag krijgt. Peter’s vermogen om zijn boodschap op een lichtvoetige, maar impactvolle manier over te brengen, maakt hem tot een unieke aanwinst voor elk evenement.

Peter Heerschop als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter excelleert Peter door zijn natuurlijke charme, zijn snelle denkvermogen en zijn ervaring voor de klas. Hij weet als geen ander hoe hij een dag soepel laat verlopen, terwijl hij tegelijkertijd de aandacht vasthoudt en de deelnemers prikkelt met zijn vragen en intermezzo’s. Zijn expertise op het gebied van onderwijs, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling komen perfect tot hun recht in de thema’s waar hij als dagvoorzitter in uitblinkt.

Over onderwijsinnovatie en persoonlijke ontwikkeling

In een wereld die constant verandert, is het onderwerp onderwijsinnovatie relevanter dan ooit. Peter Heerschop duikt in de essentie van hoe onderwijs zich kan aanpassen aan de snel evoluerende maatschappij. Hij spreekt over de noodzaak van creativiteit, kritisch denken, en hoe we samenwerking tussen leerlingen kunnen bevorderen om hen voor te bereiden op de toekomst. Kiezen voor Peter betekent kiezen voor een spreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert en motiveert om actie te ondernemen in het veld van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Peter Heerschop inhuren voor een lezing

Het proces van Peter Heerschop inhuren voor je evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Van het eerste contact tot de offerte, alles verloopt soepel en snel, binnen 24 uur. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van een succesvol evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, weet je zeker dat je met Peter Heerschop een keuze maakt waar je publiek nog lang over zal napraten.

Biografie van Peter Heerschop

Peter Heerschop, geboren op 7 september 1960 in Bussum, is een veelzijdig talent wiens carrière zich uitstrekt over het onderwijs, theater, televisie en radio. Zijn reis begon als leraar lichamelijke opvoeding, waar hij niet alleen zijn liefde voor het onderwijs ontdekte, maar ook zijn passie voor het podium. Samen met zijn vrienden richtte hij de cabaretgroep ‘Niet Uit Het Raam‘ (NUHR) op, waarmee hij nationale bekendheid verwierf.

Zijn talent bleef niet onopgemerkt, en al snel maakte Peter de overstap naar televisie en radio, waar hij verschillende programma’s presenteerde en aan deelnam. Zijn wekelijkse column op Radio 538, waar hij op een humoristische manier de week doornam, werd een begrip in Nederland. Peter staat bekend om zijn scherpe geest, zijn vermogen om serieuze onderwerpen met humor te benaderen, en zijn diepgaande inzichten in menselijk gedrag en maatschappelijke trends.

Naast zijn werk in de media en entertainment, heeft Peter altijd een sterke band gehouden met het onderwijs. Hij zet zich in voor onderwijsinnovatie en spreekt regelmatig op scholen en onderwijsconferenties over het belang van creativiteit, empathie, en het aanmoedigen van individuele talenten in het onderwijsproces.

Peter Heerschop’s multidimensionale benadering van persoonlijke groei en leiderschap

Peter’s benadering van onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, teamdynamiek, en leiderschap is uniek. Hij combineert zijn ervaringen uit het onderwijs, de podiumkunsten, en zijn persoonlijke leven om zijn publiek te inspireren, te motiveren en te entertainen. Zijn lezingen zijn niet alleen leerzaam en vermakelijk, maar ook diepgaand en reflectief, waardoor hij een geliefde spreker is op evenementen door heel Nederland.

Zijn bijdrage aan de Nederlandse cultuur en onderwijs werd erkend toen hij in 2017 benoemd werd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze onderscheiding is een testament van zijn invloed en zijn vermogen om mensen te raken, te verbinden, en te inspireren.

Met zijn unieke combinatie van humor, empathie, en inzicht, is Peter Heerschop de ideale keuze voor elk evenement dat streeft naar impact, inspiratie, en een onvergetelijke ervaring. Zijn lezingen en presentaties laten een blijvende indruk achter op zijn publiek, waardoor hij een van de meest gevraagde sprekers van Nederland is.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Peter Heerschop

Schrijf een review

Video met Peter Heerschop

Artikelen over Peter Heerschop

Meer informatie & boekingen

Peter Heerschop inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Peter Heerschop
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers