20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Peter Heerschop - Presentator en cabaretier

Peter Heerschop Presentator en cabaretier

Peter Heerschop als spreker boeken

Zoekt u een veelzijdige, inspirerende spreker voor uw evenement? Peter Heerschop is een uitstekende keuze. Met zijn rijke ervaring in cabaret, theater, televisie en radio brengt hij een unieke mix van humor, inzicht en betrokkenheid. Op deze pagina ontdekt u waarom Peter Heerschop de perfecte spreker is voor uw evenement en wat u kunt verwachten als u hem boekt.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Peter Heerschop
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Peter Heerschop

Over humor en maatschappij

Peter Heerschop spreekt vakkundig over de rol van humor in onze maatschappij. Hij verkent de grenzen van humor in sociale interacties en op de werkplek, en illustreert hoe humor kan worden ingezet als krachtig communicatiemiddel. Door zijn ervaringen in het cabaret en als columnist, biedt hij unieke inzichten in hoe humor kan verbinden, motiveren en zelfs complexe onderwerpen toegankelijk kan maken. Zijn lezingen bevatten thema’s als de impact van humor op teambuilding, leiderschap en het overbruggen van culturele verschillen.

Peter Heerschop inhuren voor een lezing

Het boeken van Peter Heerschop voor uw evenement is een eenvoudig en duidelijk proces. Ons team van Quality Bookings staat klaar om u te begeleiden bij elke stap. Van het eerste contact tot het afstemmen van details, we zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerteservice en uitgebreide support, verzekeren we u van een zorgeloze ervaring en een succesvol evenement.

Biografie van Peter Heerschop

Peter Heerschop, geboren in Nederland, begon zijn artistieke carrière op de sportacademie waar hij Viggo Waas en Joep van Deudekom ontmoette. Samen richtten ze de cabaretgroep NUHR op, die in 1987 een finaleplaats behaalde bij Cameretten. Sindsdien heeft Peter talloze cabaretvoorstellingen gemaakt, zowel met NUHR als met andere samenwerkingsverbanden zoals De Ploeg. Zijn carrière breidde zich snel uit naar andere domeinen, zoals het schrijven van columns en het maken van televisieprogramma’s.

+ lees meer

In de loop der jaren ontwikkelde Peter een unieke stijl in zijn cabaretprogramma’s, die geleidelijk een meer toneelmatige aanpak aannamen. Dit leidde ertoe dat hij en Waas in 2000 de overstap maakten naar het toneel met stukken als ‘Wachten op Godot’ en ‘De Driestuiversopera’ van het Noord Nederlands Toneel. Zijn vermogen om traditioneel theater met cabaret te vermengen, kwam verder tot uiting in zijn toneelbewerking van de film ‘Festen’.

Naast het theater was Peter ook actief op televisie. In 1994 werkte hij mee aan de jeugdserie ‘Het leven is…’ voor de VARA, een mix van muziekclips, sketches, en uitspraken van kinderen. Voor de KRO droeg hij bij aan ‘Aardige mensen’, en later was hij betrokken bij NUHR-tv voor de AVRO. Zijn veelzijdigheid bleek ook uit zijn rollen in series als ‘Familie van der Ploeg’, ‘127 wensen’, en als teamcaptain in populaire shows als ‘Ik hou van Holland’ en ‘Wat vindt Nederland?’

Een opmerkelijke prestatie was zijn langlopende column ‘Lieve Marianne’ in het radioprogramma ‘Evers staat op’, waarin hij op unieke wijze het nieuws van de week besprak. Deze column begon tijdens de Olympische Spelen van 2002 en werd een kenmerkend onderdeel van het programma tot het einde in 2018.

Peter’s solocarrière als cabaretier kreeg vorm met programma’s als ‘Gelukzoekers’, ‘Van horen zeggen’ en ‘De Minister van Enthousiasme’. Zijn vermogen om zowel humor als diepgaande maatschappelijke kwesties aan te snijden, maakt hem tot een veelgevraagd spreker en cabaretier.

Peter Heerschop is een artiest met een indrukwekkende staat van dienst in cabaret, theater, televisie en radio. Zijn ervaring, gecombineerd met zijn scherpe geest en warme persoonlijkheid, maakt hem tot een ideale spreker voor uw evenement. Bent u geïnteresseerd in het boeken van Peter Heerschop voor uw congres of evenement? Neem dan contact op met Quality Bookings voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden. Met onze ervaring, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen wij ervoor dat uw evenement een groot succes wordt!

Meer informatie & boekingen

Peter Heerschop inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Peter Heerschop
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers