MASTERCLASS SUCCESVOL GELUKKIG

We worden bestookt met cursussen ‘geluk’, ‘de wetten voor succes’ of ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Maar wat is geluk nou concreet? En is er een geheim voor succes? Weijers vat het kort voor je samen. Hij deed zelfstudie, volgde masterclasses over de grondslagen en het rendement van geluk aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Kom genieten van een totaaloverzicht van de huidige wetenschappelijke kennis uit de geluksindustrie in 100 minuten! Waarschuwing: Mensen die deze Masterclass in 2017 al volgden, gingen gelukkiger naar huis dan dat ze binnenkwamen. Dat u het even weet!

Cabaretier Guido Weijers behoort al 15 jaar tot de top van de Nederlandse cabaretwereld.
Het grote publiek kent hem van De Oudejaarsconferences waarin Weijers met zijn kritische blik, actuele onderwerpen voorziet van intelligent en humoristisch commentaar. Minder bekend is zijn fascinatie voor menselijk gedrag, wetenschap en psychologie en zijn gezonde weerzin tegen zelfbenoemde geluksgoeroe’s.

Weijers ontwierp daarom afgelopen jaar de Masterclass ‘Succesvol Gelukkig’

“We worden doodgegooid met belachelijke zelfhulpboeken over ‘geluk’, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Ik wil met dit theatercollege een lichtvoetig, maar wetenschappelijk alternatief bieden voor alle onzin en kolder die je overal leest en hoort in de geluksindustrie. Een theatercollege met humor.”, aldus Weijers

Guido Weijers spreekt graag over:

Guido Weijers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Guido Weijers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21