20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Guido Weijers - Masterclass geluk

Guido Weijers Masterclass geluk

Guido Weijers als spreker boeken

Wil je een spreker boeken die zowel vermakelijk als verlichtend is? Dan is Guido Weijers jouw ideale keuze. Deze veelzijdige cabaretier, bekend van zijn scherpe Oudejaarsconferences, brengt een unieke combinatie van humor en diepgang naar jouw evenement. In deze pagina duiken we dieper in wat Guido te bieden heeft, variërend van zijn expertise in geluk en succes tot zijn indrukwekkende carrière in het cabaret.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Guido Weijers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Guido Weijers

Geluk en succes: het expertisegebied van Guido Weijers

Guido Weijers is niet alleen een begaafd cabaretier, maar ook een expert op het gebied van geluk en succes. Met zijn achtergrond in zelfstudie, masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, en onderzoek in Bhutan, biedt Guido een wetenschappelijk onderbouwd en tegelijkertijd toegankelijk perspectief op deze thema’s. Zijn lezingen richten zich op praktische tips en heldere inzichten, ideaal voor iedereen die zoekt naar manieren om gelukkiger en succesvoller te worden.

Guido Weijers inhuren voor een lezing

Het boeken van Guido Weijers voor een lezing bij Quality Bookings is een gestroomlijnd proces. Ons team helpt je bij elke stap, van het eerste contact tot de dag van het evenement. Met onze All-Inclusive tarieven, snelle offerteservice, en uitgebreide support, zorgen we ervoor dat jouw ervaring met het boeken van Guido zowel eenvoudig als bevredigend is.

Biografie

Guido Weijers, geboren op 30 juli 1977 in Boxmeer, is een naam die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse cabaretwereld. Zijn carrière nam een vlucht na het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2000. Zijn shows, zoals ‘Oxymoron’ en ‘Myosotis!’, trokken landelijke aandacht en vestigden zijn reputatie als een van de topcabaretiers in Nederland.

+ lees meer

Zijn unieke stijl, die intelligentie en humoristisch commentaar combineert, heeft Guido tot een geliefde figuur gemaakt, vooral bekend van zijn Oudejaarsconferences. Echter, minder bekend is zijn fascinatie voor menselijk gedrag, wetenschap en psychologie, en zijn kritische blik op de zelfhulpindustrie.

Guido’s benadering van geluk en succes is verfrissend. Hij heeft zich intensief verdiept in het onderwerp, zowel door zelfstudie als door masterclasses aan de universiteit te volgen. Zijn onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk in Bhutan en zijn bestseller over de grondslagen van geluk tonen zijn diepgaande kennis en betrokkenheid bij dit onderwerp.

Zijn theatercolleges en webinars over geluk verschillen van zijn cabaretvoorstellingen. Ze richten zich op de wetenschap en filosofie achter geluk, met de nadruk op heldere antwoorden en praktische tips. Deze aanpak heeft bijgedragen aan zijn succesvolle ‘Masterclass Geluk’, die sinds 2017 door heel Nederland tourt.

Naast zijn werk als cabaretier en spreker, toont Guido zijn maatschappelijke betrokkenheid door zijn inzet voor Stichting Loens4Life, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding. Dit toont Guido’s veelzijdigheid niet alleen als artiest, maar ook als een persoon met een groot hart voor maatschappelijke kwesties.

Door de jaren heen heeft Guido zich ontwikkeld van een getalenteerde cabaretier tot een veelzijdige spreker en expert op het gebied van geluk en succes. Met zijn unieke mix van humor, wetenschappelijke diepgang en sociale betrokkenheid is hij een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende spreker.

Wil je Guido Weijers boeken voor jouw evenement? Neem dan contact op met Quality Bookings. Met onze 20 jaar expertise, All-Inclusive tarieven, snelle offertes, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen we ervoor dat jouw ervaring met ons en met Guido Weijers onvergetelijk wordt. Boek nu en ervaar het zelf!

Meer informatie & boekingen

Guido Weijers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Guido Weijers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers