20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Guido Weijers

Guido Weijers als spreker boeken

Guido Weijers is jouw ideale keuze als cabaretier op je evenement. Deze veelzijdige cabaretier, bekend van zijn scherpe Oudejaarsconferences, brengt een unieke combinatie van humor en diepgang naar jouw evenement. In deze pagina duiken we dieper in wat Guido Weijers te bieden heeft, variërend van zijn expertise in geluk en succes tot zijn indrukwekkende carrière in het cabaret.

Guido Weijers

Masterclass geluk

Guido Weijers is niet alleen een begaafd cabaretier, maar ook een expert op het gebied van geluk en succes. Met zijn achtergrond in zelfstudie, masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, en onderzoek in Bhutan, biedt Guido een wetenschappelijk onderbouwd en tegelijkertijd toegankelijk perspectief op deze thema’s. Zijn lezingen richten zich op praktische tips en heldere inzichten, ideaal voor iedereen die zoekt naar manieren om gelukkiger en succesvoller te worden.

Guido Weijers inhuren voor een lezing

Guido Weijers boeken voor een lezing bij Quality Bookings verloopt een gestroomlijnd proces. Daarom helpt ons team u bij elke stap, vanaf het eerste contact tot de dag van het evenement. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerteservice en uitgebreide ondersteuning zorgen wij ervoor dat uw ervaring bij het boeken van Guido zowel eenvoudig als bevredigend is.

Biografie

Guido Weijers, geboren op 30 juli 1977 in Boxmeer, is een naam die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse cabaretwereld. Zijn carrière nam een ​​vlucht na het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2000. Daarna trokken zijn shows, zoals ‘Oxymoron’ en ‘Myosotis!’, nationale aandacht en vestigde hij zijn reputatie als een van de beste cabaretiers van Nederland.

De unieke stijl, die intelligentie en humoristisch commentaar combineert, heeft van Guido Weijers een geliefd figuur gemaakt, vooral bekend van zijn oudejaarsconferenties. Echter, minder bekend is zijn fascinatie voor menselijk gedrag, wetenschap en psychologie, en zijn kritische blik op de zelfhulpindustrie.

Guido Weijers zijn benadering van geluk en succes is verfrissend. Hij heeft zich intensief verdiept in het onderwerp, zowel door zelfstudie als door masterclasses aan de universiteit te volgen. Zijn onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk in Bhutan en zijn bestseller over de grondslagen van geluk tonen zijn diepgaande kennis en betrokkenheid bij dit onderwerp.

Zijn theatercolleges en webinars over geluk verschillen van zijn cabaretvoorstellingen. Ze richten zich op de wetenschap en filosofie achter geluk, met de nadruk op heldere antwoorden en praktische tips. Deze aanpak heeft bijgedragen aan zijn succesvolle ‘Masterclass Geluk’, die sinds 2017 door heel Nederland tourt.

Guido’s projecten

Naast zijn werk als cabaretier en spreker, toont Guido zijn maatschappelijke betrokkenheid door zijn inzet voor Stichting Loens4Life, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding. Dit toont Guido’s veelzijdigheid niet alleen als artiest, maar ook als een persoon met een groot hart voor maatschappelijke kwesties.

Guido heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een getalenteerde cabaretier tot een veelzijdig spreker en expert op het gebied van geluk en succes. Zijn unieke mix van humor, wetenschappelijke diepgang en maatschappelijke betrokkenheid maken hem dan ook een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende spreker.

Wil je Guido Weijers boeken voor jouw evenement? Neem dan contact op met Quality Bookings. Met onze 20 jaar expertise, All-Inclusive tarieven, snelle offertes, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen we ervoor dat jouw ervaring met ons en met Guido Weijers onvergetelijk wordt. Boek nu en ervaar het zelf!

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Guido Weijers

Schrijf een review

Video met Guido Weijers

Artikelen over Guido Weijers

Meer informatie & boekingen

Guido Weijers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Guido Weijers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers