20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dolf Jansen

Dolf Jansen als spreker boeken

Dolf Jansen is een veelzijdige cabaretier, schrijver, en marathonloper met een scherpe tong en een groot hart voor maatschappelijke kwesties. Op deze pagina ontdek je waarom Dolf de ideale spreker is voor je evenement en wat je kunt verwachten als je hem boekt. Van maatwerk voorstellingen tot zijn inzet voor goede doelen, je leest het allemaal hier. Wilt u Dolf Jansen inhuren als spreker op uw event? Bekijk alle mogelijkheden.

Dolf Jansen

Cabaretier & dagvoorzitter

Als je evenement diepgang met een luchtige noot vereist, is Dolf Jansen je man. Met expertise in maatschappelijke betrokkenheid, weet Dolf als geen ander hoe je een ernstig onderwerp met humor kunt benaderen. Hij zet zich in voor diverse goede doelen en weet deze passie op unieke wijze over te brengen. Laat je publiek lachen en denken met onderwerpen variërend van duurzaamheid tot sociale rechtvaardigheid, gepresenteerd op een manier die enkel Dolf kan.

Dolf Jansen inhuren als dagvoorzitter

Het boeken van Dolf Jansen voor je evenement als dagvoorzitter is eenvoudig en ongecompliceerd. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je door het proces te loodsen, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement. Met een garantie voor een scherpe offerte binnen 24 uur en een boekingsgarantie, zorgen we ervoor dat het inhuren van Dolf zorgeloos verloopt.

Biografie van Dolf Jansen

Dolf Jansen, geboren op 25 juni 1963, is een naam die synoniem staat voor veelzijdig talent. Als cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en toegewijde marathonloper, heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend op het podium en daarbuiten. Zijn carrière nam een vliegende start in 1989, toen hij samen met Hans Sibbel de harten van het publiek veroverde bij het Leids Cabaret Festival.

Zijn voorstellingen, zowel solo als met Sibbel, zijn een hit in de theaters en zijn stem is een welkome toevoeging aan vele actualiteitenprogramma’s. Dolf’s creatieve geest kent geen grenzen: hij produceert een constante stroom van columns, gedichten, liedteksten, en verhalen. Zijn unieke voorstellingen op maat en scherpe interviews zijn een bewijs van zijn veelzijdigheid.

Dolf buiten het podium

Buiten het podium zet Dolf zich in voor tal van goede doelen zoals Oxfam Novib, WarChild en de HIER!-campagne, waarmee hij zijn maatschappelijke betrokkenheid toont. Zijn rustige aanwezigheid, verrassend voor velen die zijn energieke podiumact kennen, verbergt altijd een onderstroom van humor.

De Stichting Altijd Verder, opgericht door Dolf, is het toonbeeld van zijn toewijding om de wereld te verbeteren. Van het ondersteunen van een project in een Peruaanse favela tot het helpen van gemeenschappen in Kenia, Dolf gebruikt zijn talenten en opbrengsten om een positieve impact te maken. Zijn boeken, doordrenkt met humor, zijn niet alleen een genot om te lezen, maar ook een middel om deze nobele doelen te steunen.

Door Dolf Jansen te boeken, haal je niet alleen een getalenteerde spreker in huis, maar ondersteun je ook indirect zijn passie voor een betere wereld. Neem contact op met ons team bij Quality Bookings en ontdek de mogelijkheden om Dolf Jansen als de volgende spreker op jouw evenement te hebben. Met direct contact met ruim 1070 sprekers en meer dan 19 jaar ervaring, garanderen wij de beste match voor jouw evenement. Boek nu en verzeker je evenement van de unieke flair die Dolf Jansen te bieden heeft.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Dolf Jansen

Schrijf een review

Video met Dolf Jansen

Meer informatie & boekingen

Dolf Jansen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dolf Jansen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers