Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Dolf Jansen - Cabaretier & dagvoorzitter

Dolf Jansen Cabaretier & dagvoorzitter

Dolf Jansen als spreker boeken

Organiseert u een congres, seminar, pr-event of een bijzondere bijeenkomst voor uw medewerkers? En past daar een vrolijke, relativerende noot bij van een man die sneller spreekt dan het licht en altijd scherp en verrassend uit de hoek komt? Dan kunt u cabaretier Dolf Jansen inhuren als spreker, presentator, dagvoorzitter of aanjager. Hij houdt van de schijnwerpers en weet uw gasten als geen ander aan zijn verhalen te binden.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Dolf Jansen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Dolf Jansen (1963, Amsterdam) is een uitgesproken duizendpoot. Hij is een gevierd cabaretier, maar ook succesvol als schrijver van songs en boeken, columnist, presentator en tv-persoonlijkheid. Hij weet bovendien wat doorzetten en afzien is, gezien zijn prestaties als marathonloper. Daarnaast is hij actief als spreker, presentator en dagvoorzitter tijdens bedrijfsmatige bijeenkomsten en maatschappelijke manifestaties. Zijn veelzijdigheid en betrokkenheid maken dat bedrijven hem graag in die rol inhuren.

Ook u kunt Dolf Jansen als spreker inhuren

Ook u kunt Dolf Jansen als spreker inhuren. Hij schuwt geen enkel onderwerp, praat als presentator of ceremoniemeester feilloos en met veel humor programmaonderdelen aan elkaar of geeft uw bijeenkomst lading met een cabaretvoorstelling op maat. Er bestaat geen spreker die hem qua snelheid en gevatheid weet te kloppen.

Dolf begint zijn cabaretloopbaan samen met Hans Sibbel (Lebbis). In 1989 maken ze als Lebbis en Jansen furore tijdens het Leids Cabaret Festival. Sindsdien besluiten steeds meer zalen het duo te boeken, wat altijd een volle bak oplevert. Meerdere keren verzorgen Lebbis en Jansen de oudejaarsconference. Ook solo zet Dolf Jansen succesvolle programma’s op de planken, zoals JansenPraat, DolfDurft en Altijd Verder. Ook schrijft Dolf een van de leukste boeken over hardlopen.

Dolf Jansen – in alle opzichten snel

De sympathieke en creatieve spraakwaterval is veel te zien op de tv. Hij schuift geregeld aan bij De Wereld Draait Door. Op de radio was hij lange tijd een van de vaste genieën achter het succesvolle programma Spijkers met Koppen. Jansen is een uitgesproken maatschappelijk geëngageerde cabaretier, spreker en presentator. Hij zet zich in voor Oxfam Novib, WarChild, de HIER!-campagne en het KWF.

Dolf Jansen is voor uw zakelijke bijeenkomst multi-inzetbaar. Als spreker over tal van onderwerpen, als vaardig presentator, als scherp interviewer en als dagvoorzitter. Ook kunt u hem inhuren voor een mini-cabaretoptreden dat volledig op uw bedrijf en publiek is toegesneden. Uiteraard heeft elke rol en elk gewenst optreden zijn eigen prijskaartje – afhankelijk van de duur van het optreden, het aantal gasten, de locatie en de reis- en voorbereidingstijd.

Direct een spreker boeken tegen de beste voorwaarden

Ons Quality Bookings team informeert u graag over de mogelijkheden en brengt in 24 uur een offerte op maat uit. Wij helpen u bij het boeken van die spreker, presentator of dagvoorzitter die past bij uw bedrijf en doelstellingen. Wilt u Dolf Jansen inhuren? Wij helpen u verder.

Meer informatie & boekingen

Dolf Jansen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Dolf Jansen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers