20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Daphne Gakes

Daphne Gakes als spreker boeken

Daphne Gakes is een veelzijdige Nederlands schrijfster, theatermaakster en zelfbenoemd ‘seksprofessor’ die met haar unieke benadering van seksualiteit en intimiteit de wereld van de seksuele voorlichting op zijn kop zet. Met een indrukwekkende achtergrond in hbo-v, Communicatiewetenschap, Theaterwetenschap en seksuele hulpverlening, biedt Daphne Gakes een unieke combinatie van wetenschappelijke kennis, artistieke expressie en een ongeëvenaarde passie voor het bespreekbaar maken van seksualiteit. Daphne is won de ‘Seks & Media’ prijs van de NVVS. Het VSB fonds keerde een grote subsidie uit voor haar Stichting Tussen de Lakens om gezonde seksuele vorming in Nederland mogelijk te maken.

Daphne Gakes

Flirten op de werkvloer

Als gastspreker weet Daphne Gakes haar publiek te boeien met verhalen die zowel vermakelijk als verlichtend zijn. Haar lezingen gaan over een breed scala aan onderwerpen binnen de seksualiteit, waaronder consent, inclusie, en het belang van gezonde seksuele vorming. Daphne’s unieke vermogen om zware thema’s met humor en lichtheid te benaderen, zonder de belangrijke boodschap uit het oog te verliezen, maakt haar presentaties niet alleen informatief, maar ook uiterst memorabel.

Daphne Gakes als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Daphne Gakes een frisse en dynamische energie naar elk evenement. Met haar achtergrond in theater en communicatie weet ze als geen ander hoe ze een dag soepel en boeiend kan laten verlopen. Haar thema’s richten zich op de kracht van open communicatie, het belang van seksuele educatie, en het vieren van seksuele diversiteit. Daphne’s charismatische persoonlijkheid en scherpe intellect maken haar de perfecte dagvoorzitter voor evenementen die diepgang met een vleugje humor willen combineren.

Over seksualiteit en intimiteit

Seksualiteit en intimiteit zijn onderwerpen waar nog vaak een taboe op rust, iets waar Daphne Gakes actief tegen vecht. Ze gebruikt haar platform om een open dialoog te creëren over deze belangrijke thema’s. Door seksuele voorlichting te benaderen met een mix van wetenschap, theater, en cabaret, biedt ze een unieke leerervaring die zowel onderhoudend als educatief is. Daphne’s werk moedigt aan tot zelfontdekking en het maken van geïnformeerde keuzes op het gebied van seksualiteit.

Daphne Gakes inhuren voor een lezing

Het boeken van Daphne Gakes voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Bij Quality Bookings profiteer je van 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, een offerte binnen 24 uur, uitgebreide support, en een tevredenheidsgarantie. We begrijpen de unieke behoeften van elk evenement en werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat Daphne’s lezing perfect aansluit bij je publiek en doelstellingen.

Biografie van Daphne Gakes

Geboren op 12 september 1985 in Harderwijk, heeft Daphne Gakes zich ontwikkeld tot een prominente figuur in de Nederlandse theater- en literatuurwereld, evenals in de seksuele voorlichting. Na haar opleidingen in Groningen en Amsterdam, en studies in seksuele hulpverlening, heeft Daphne zich ingezet om seksualiteit op een open en toegankelijke manier te bespreken.

Ze debuteerde in 2016 op het podium met de theatergroep Parels voor de Zwijnen, waarna ze al snel de publieksprijs van het Café Theater Festival in ontvangst nam. Sindsdien heeft ze voor verschillende theatergezelschappen gewerkt en is ze in diverse producties verschenen, waaronder ‘De koningin van de voedselbank’.

In 2019 lanceerde Daphne haar solotheatertour ‘Ik Daphne Gakes’, die samenviel met de publicatie van haar gelijknamige boek. Dit werk verkent de dilemma’s van het leven met een rebelse insteek en biedt een diepgaande kijk op de keuzes tussen een conventioneel leven en een pad van vrijheid en avontuur.

Als ‘seksprofessor’ heeft Daphne Gakes zich gericht op het geven van seksuele voorlichting met een twist. Ze is de artistiek leider van Stichting Tussen de Lakens, die zich inzet voor gezonde seksuele vorming, en heeft de unieke positie ingenomen om seksuele educatie te benaderen vanuit een combinatie van wetenschap, theater, en humor.

Daphne’s werk strekt zich uit over verschillende media, van theater en boeken tot podcasts en televisieoptredens, waardoor ze een breed publiek bereikt met haar belangrijke boodschap. Haar aanpak maakt haar niet alleen een pionier op het gebied van seksuele voorlichting, maar ook een inspirerend voorbeeld van hoe kunst en educatie kunnen samensmelten om maatschappelijke verandering teweeg te brengen.

Of je nu geïnteresseerd bent in het boeken van Daphne Gakes als spreker, dagvoorzitter, of voor een unieke lezing over seksualiteit en intimiteit, haar aanwezigheid belooft een onvergetelijke en verrijkende ervaring voor elk publiek. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings om de mogelijkheden te bespreken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Daphne Gakes

Schrijf een review

Video met Daphne Gakes

Meer informatie & boekingen

Daphne Gakes inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Daphne Gakes
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers