Ferry Zandvliet is een bekende Rotterdamse fysiotherapeut die te boeken is als spreker voor bijeenkomsten of evenementen. Bij het grote publiek geniet hij bekendheid als een van de Nederlanders die de terroristische aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan ternauwernood weet te overleven.

Zijn intense verhaal is oprecht en aangrijpend, maar toont ook aan dat heftige impact in een mensenleven ook mooie dingen kan brengen. Uit iets negatiefs iets positiefs halen, is iets dat Ferry van nature doet. Graag inspireert hij tijdens zijn lezingen als spreker ook anderen om op de best mogelijke manier om te gaan met tegenslagen.

Ferry Zandvliet boeken als spreker

Ferry’s sociale inslag en natuurlijke gaven als spreker zijn het resultaat van de 15 jaar dat hij werkzaam was in de horeca. Een noodlottige stapavond met een complexe enkelbreuk tot gevolg bracht hem voor revalidatie bij een fysiotherapeut. Vanaf dat moment was het plotsklaps duidelijk wat hij wilde worden.

Zijn leven en carrière verlopen voorspoedig, totdat hij op 13 november 2015 met vrienden een concert in theater Bataclan in Parijs bijwoont. Een willekeurige popzaal die deze avond doelwit is van een aanslag door IS terroristen. Hij overleeft de aanslag, maar 89 andere mensen worden doodgeschoten.

Indrukwekkende lezing van Ferry Zandvliet

Tijdens zijn lezingen vertelt Ferry op meeslepende wijze hoe hij dit alles heeft ervaren. Een van zijn beweegredenen om spreker te worden, is dat hij heeft gemerkt dat praten over deze ervaring niet alleen hem helpt om het trauma een plekje te geven, maar ook anderen inspireert om zware gebeurtenissen te verwerken en hun kijk op het leven in positief opzicht te veranderen.

Tijdens een lezing spreekt hij daarom niet alleen over de gebeurtenis zelf, maar ook over de enorme impact op zijn leven, het omgaan met de media, het gebruik van medicatie en het niveau van hulpverlening. Op boeiende wijze schetst hij de allesbepalende factoren van vriendschap, humor en muziek die hem hielpen om een jaar na de aanslag een positieve wending aan zijn leven te geven.

Contact opnemen met spreker Ferry Zandvliet

Wilt u Ferry Zandvliet boeken als spreker of inhuren voor een lezing? Vraag direct een offerte aan of neem contact op om de beschikbaarheid te controleren of eventuele vragen te stellen.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Ferry Zandvliet spreekt graag over:

Ferry Zandvliet boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ferry Zandvliet. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21