20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Ferry Zandvliet

Ferry Zandvliet als spreker boeken

Ben je op zoek naar een gastspreker die niet alleen inspireert maar ook een diepgaande impact achterlaat op je publiek? Dan is Ferry Zandvliet jouw ideale keuze. Overlevend van de Bataclan-aanslag in Parijs, deelt Ferry zijn aangrijpende verhaal en de universele lessen die hij hieruit trok. Zijn ervaringen zijn niet alleen beperkt tot die tragische nacht; ze omvatten een reis van persoonlijke groei, veerkracht en het vinden van geluk. Op deze pagina ontdek je meer over Ferry’s onderwerpen, zijn unieke benadering en waarom hij de perfecte spreker is voor jouw event.

Ferry Zandvliet

Herpakken na tegenslag

Ferry Zandvliet als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Ferry Zandvliet een ongeëvenaarde dynamiek naar jouw congres of seminar. Zijn vermogen om diepgang te combineren met lichtheid maakt elk evenement onvergetelijk. Ferry’s vaardigheid in het leiden van discussies, zijn inzicht in complexe thema’s en zijn empathische benadering stellen hem in staat om elk evenement soepel en boeiend te leiden.

Over veerkracht en persoonlijke groei

Veerkracht en persoonlijke groei zijn thema’s die centraal staan in Ferry Zandvliet’s lezingen. Hij neemt je mee in een wereld waarin uitdagingen en tegenslagen worden omgezet in kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Ferry behandelt onderwerpen als het omgaan met posttraumatische stressstoornis (PTSS), het belang van vriendschap en het vinden van kracht in moeilijke tijden. Zijn lezingen bieden inzichten in hoe je, ongeacht je omstandigheden, verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen geluk.

Ferry Zandvliet inhuren voor een lezing

Het boeken van Ferry Zandvliet voor een lezing is een eenvoudige en transparante ervaring. Bij Quality Bookings bieden we all-inclusive tarieven en garanderen we een offerte binnen 24 uur. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om je door het boekingsproces te leiden, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Onze tevredenheidsgarantie en de gemiddelde beoordeling van 9,0 benadrukken onze toewijding aan kwaliteit en service.

Biografie van Ferry Zandvliet

Ferry Zandvliet is niet zomaar een spreker; hij is een verhalenverteller wiens levenservaringen hem hebben gevormd tot de inspirerende figuur die hij vandaag is. Zijn levensverhaal begint in Nederland, maar zijn reis neemt een dramatische wending op 13 november 2015, de nacht van de aanslagen in Bataclan, Parijs. Deze traumatische ervaring werd een keerpunt in zijn leven. In plaats van zich te laten definiëren door de tragedie, koos Ferry ervoor om lessen te trekken uit zijn ervaring en deze te delen met de wereld.

Zijn lezingen, die zich uitstrekken van Hengelo tot Honolulu, zijn niet alleen getuigenissen van zijn ervaringen, maar ook krachtige boodschappen over veerkracht, vriendschap en het belang van het kiezen voor geluk. Ferry’s benadering van PTSS en hulpverlening is zowel persoonlijk als universeel; hij spreekt over de impact van trauma en hoe men hier sterker uit kan komen.

Een ander belangrijk thema in zijn lezingen is de rol van media en het belang van het zien van het volledige verhaal. Hij belicht hoe belangrijk het is om voorbij de oppervlakkige berichtgeving te kijken en de diepere waarheden te begrijpen. Zijn ‘Bataclan Inspirational Keynote’ is een hartstochtelijk relaas dat zijn publiek altijd weet te raken. Daarnaast biedt Ferry de mogelijkheid voor ‘op maat’ lezingen, waarbij hij specifieke onderwerpen behandelt die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw evenement.

Ferry Zandvliet’s verhaal is er een van ongekende veerkracht en inspiratie. Door zijn ervaringen en inzichten te delen, helpt hij anderen te begrijpen hoe ze hun eigen pad naar geluk en voldoening kunnen vinden. Met zijn lezingen laat hij zien dat iedereen, ongeacht hun uitdagingen, de kracht heeft om een positieve wending aan hun leven te geven.

Boek Ferry Zandvliet nu en breng een onvergetelijke ervaring naar je volgende evenement. Met zijn boeiende vertelstijl, diepgaande inzichten en vermogen om contact te maken met zijn publiek, is Ferry de ideale spreker om je gasten te inspireren en te motiveren.

“Onvoorstelbaar mooi hoe jij je leven vorm hebt gegeven na die afschuwelijke ervaring. Je hebt er letterlijk een levenservaring van gemaakt waarmee je probeert anderen verder te helpen in hun leven. Dat is een kracht die ongekend is! Daarmee ben je een inspiratie geworden en dus het tegenovergestelde van het gif dat de terroristen in onze samenleving hebben willen verspreiden. Het is een eer dat je je verhaal ooit aan mijn tafel hebt willen vertellen.” – Humberto Tan

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Ferry Zandvliet
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Ferry Zandvliet

Meer informatie & boekingen

Ferry Zandvliet inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
 • Snel contact met Ferry Zandvliet
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers