20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ferry Zandvliet

Ferry Zandvliet als spreker boeken

Ferry Zandvliet is een spreker die niet alleen inspireert maar ook een diepe impact achterlaat op uw publiek. Ferry, overlevende van de Bataclan-aanval in Parijs, deelt zijn aangrijpende verhaal en de universele lessen die hij daaruit heeft geleerd. Zijn ervaringen beperken zich niet alleen tot die tragische nacht; ze omvatten een reis van persoonlijke groei, veerkracht en het vinden van geluk. Op deze pagina ontdekt u meer over de onderwerpen van Ferry, zijn unieke aanpak en waarom hij de perfecte spreker is voor uw evenement.

Ferry Zandvliet

Herpakken na tegenslag

Als dagvoorzitter brengt Ferry Zandvliet een ongeëvenaarde dynamiek naar jouw congres of seminar. Zijn vermogen om diepgang te combineren met lichtheid maakt elk evenement onvergetelijk. Ferry’s vaardigheid in het leiden van discussies, zijn inzicht in complexe thema’s en zijn empathische benadering stellen hem in staat om elk evenement soepel en boeiend te leiden.

Over veerkracht en persoonlijke groei

Veerkracht en persoonlijke groei zijn thema’s die centraal staan in Ferry Zandvliet’s lezingen. Hij neemt je mee in een wereld waarin uitdagingen en tegenslagen worden omgezet in kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Ferry behandelt onderwerpen als het omgaan met posttraumatische stressstoornis (PTSS), het belang van vriendschap en het vinden van kracht in moeilijke tijden. Zijn lezingen bieden inzichten in hoe je, ongeacht je omstandigheden, verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen geluk.

Ferry Zandvliet inhuren voor een lezing

Ferry Zandvliet boeken voor een lezing is een eenvoudige en transparante ervaring. Bij Quality Bookings bieden wij all-inclusive tarieven en garanderen wij een offerte binnen 24 uur. Ook staat ons uitgebreide ondersteuningsteam klaar om u door het boekingsproces te begeleiden, vanaf de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 benadrukken onze toewijding aan kwaliteit en service.

Biografie van Ferry Zandvliet

Ferry Zandvliet is niet zomaar een spreker; hij is een verhalenverteller wiens levenservaringen hem hebben gevormd tot de inspirerende figuur die hij vandaag is. Zijn levensverhaal begint in Nederland, maar zijn reis neemt een dramatische wending op 13 november 2015, de nacht van de aanslagen in Bataclan, Parijs. Deze traumatische ervaring werd een keerpunt in zijn leven. In plaats van zich te laten definiëren door de tragedie, koos Ferry ervoor om lessen te trekken uit zijn ervaring en deze te delen met de wereld.

Zijn lezingen, die zich uitstrekken van Hengelo tot Honolulu, zijn niet alleen getuigenissen van zijn ervaringen, maar ook krachtige boodschappen over veerkracht, vriendschap en het belang van het kiezen voor geluk. Ferry’s benadering van PTSS en hulpverlening is zowel persoonlijk als universeel; hij spreekt over de impact van trauma en hoe men hier sterker uit kan komen.

Bericht van Ferry Zandvilet

Een ander belangrijk thema in zijn lezingen is de rol van media en het belang van het zien van het volledige verhaal. Hij belicht hoe belangrijk het is om voorbij de oppervlakkige berichtgeving te kijken en de diepere waarheden te begrijpen. Zijn ‘Bataclan Inspirational Keynote’ is een hartstochtelijk relaas dat zijn publiek altijd weet te raken. Daarnaast biedt Ferry de mogelijkheid voor ‘op maat’ lezingen, waarbij hij specifieke onderwerpen behandelt die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw evenement.

Ferry Zandvliet’s verhaal is er een van ongekende veerkracht en inspiratie. Door zijn ervaringen en inzichten te delen, helpt hij anderen te begrijpen hoe ze hun eigen pad naar geluk en voldoening kunnen vinden. Met zijn lezingen laat hij zien dat iedereen, ongeacht hun uitdagingen, de kracht heeft om een positieve wending aan hun leven te geven.

Boek Ferry Zandvliet nu en breng een onvergetelijke ervaring naar je volgende evenement. Met zijn boeiende vertelstijl, diepgaande inzichten en vermogen om contact te maken met zijn publiek, is Ferry de ideale spreker om je gasten te inspireren en te motiveren.

“Onvoorstelbaar mooi hoe jij je leven vorm hebt gegeven na die afschuwelijke ervaring. Je hebt er letterlijk een levenservaring van gemaakt waarmee je probeert anderen verder te helpen in hun leven. Dat is een kracht die ongekend is! Daarmee ben je een inspiratie geworden en dus het tegenovergestelde van het gif dat de terroristen in onze samenleving hebben willen verspreiden. Het is een eer dat je je verhaal ooit aan mijn tafel hebt willen vertellen.” – Humberto Tan

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ferry Zandvliet

"Ferry heeft een indrukwekkend verhaal met een mooie boodschap. Zijn verhaal is afwisselend met praten en filmpjes waardoor je continue aan zijn lippen blijft hangen als hij je mee neemt door zijn verhaal."

― Sjaak Wenteler

"Ferry is voor mij een prachtig voorbeeld van iemand die sterker en veerkrachtiger is geworden door een crisis. Gelukkig heeft hij zijn vreselijke ervaring bij de Bataclan weten om te zetten in groei voor zichzelf en via zijn Keynotes moedigt hij ook anderen aan om de groei in zichzelf te zoeken."

― Arjan Erkel

"Ik ben erg onder de indruk van het verhaal van Ferry. Vooral hoe open en eerlijk hij is op dat hele moeilijke moment in zijn leven en de lessen die hij hieruit leert. Ik denk dat we het allemaal in ons leven kunnen toepassen. Als het gaat om tolerantie, omgaan met zware dingen en het behouden van liefde voor het leven en voor anderen. Respecteer Ferry!"

― Mark Tuitert

"Het is gewoon prachtig hoe je je leven hebt vormgegeven na die vreselijke ervaring. Je hebt er letterlijk een levenservaring van gemaakt waarbij je anderen in hun leven probeert te helpen. Dat is een kracht die ongekend is! Je bent een inspiratiebron geworden en daarmee het tegenovergestelde van het gif dat de terroristen in onze samenleving hebben willen verspreiden. Ik voel mij zeer vereerd dat ik u zo kort na het incident in Parijs mocht interviewen. Ondanks de droevige achtergrond is het een genoegen om uw groei en verdere ontwikkeling vanaf de zijlijn te zien."

― Humberto Tan
Schrijf een review

Video met Ferry Zandvliet

Meer informatie & boekingen

Ferry Zandvliet inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Ferry Zandvliet
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers