20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Willem Hooft

Willem Hooft als spreker boeken

Zes jaar geleden is Willem Hooft door een motorongeluk in een rolstoel terechtgekomen. Hij vertelt over de reis die hij aflegt om zijn grootste droom werkelijkheid te maken; Kitesurfen op de golven voor de kust van Zuid-Afrika. Dat, met verlamde benen. Een persoonlijk verhaal over het realiseren van doelen en het najagen van dromen. Willem spreekt over thema’s als: omgaan met verandering, de kracht van hulp vragen, denken in kansen en mogelijkheden en tegenslag ombuigen naar succes.

Willem Hooft

Spreker & kitesurfer

Willem Hooft als gastspreker boeken

Stel je voor: na een levensveranderend motorongeluk vertelt iemand je dat hij professioneel kitesurfer wil worden. Onmogelijk, toch? Niet voor Willem Hooft. Deze inspirerende spreker en professioneel kitesurfer bewijst dat geen droom te groot is. Willem deelt zijn ongelooflijke reis van herstel en doorzettingsvermogen, waarbij hij de golven van Zuid-Afrika trotseerde, ondanks zijn fysieke beperkingen. Zijn verhaal gaat over het overwinnen van obstakels, het nastreven van dromen en het aanpakken van uitdagingen. Als gastspreker brengt Willem een boodschap van hoop, veerkracht en de kracht van positief denken, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een dosis inspiratie en motivatie.

Willem Hooft als dagvoorzitter boeken

Willem Hooft is niet alleen een getalenteerde kitesurfer, maar ook een uitzonderlijke dagvoorzitter. Zijn expertise ligt in het leiden van evenementen met thema’s als doorzettingsvermogen, motivatie, en het overwinnen van tegenslagen. Willem’s unieke levenservaring en charismatische persoonlijkheid stellen hem in staat om met elk publiek te resoneren. Hij weet hoe hij een evenement dynamisch en boeiend kan maken, terwijl hij de essentie van de thema’s behoudt. Zijn aanpak is persoonlijk, inspirerend en altijd gericht op het achterlaten van een blijvende impact.

Over het overwinnen van obstakels

Willem Hooft spreekt uit ervaring over het overwinnen van obstakels. Zijn verhaal is een krachtige illustratie van hoe je tegenslagen kunt ombuigen tot kansen. Tijdens zijn lezingen behandelt hij onderwerpen zoals veerkracht, het belang van positieve mindset, en het omarmen van uitdagingen. Hij deelt praktische inzichten over hoe je persoonlijke en professionele doelen kunt realiseren, ongeacht de hindernissen. Zijn lezingen zijn niet alleen inspirerend, maar bieden ook concrete handvatten voor hoe je in het dagelijks leven obstakels kunt overwinnen.

Willem Hooft inhuren voor een lezing

Het boeken van Willem Hooft voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Contacteer ons en we zullen binnen 24 uur reageren met een op maat gemaakte offerte. We bieden all-inclusive tarieven, zodat er geen onverwachte kosten zijn. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Onze tevredenheidsgarantie verzekert dat uw evenement een succes wordt.

Biografie

Willem Hooft’s leven nam een drastische wending na een ernstig motorongeluk, dat resulteerde in een fysieke beperking. Maar in plaats van zich over te geven aan zijn lot, koos Willem voor een pad van buitengewone veerkracht en vastberadenheid. Hij weigerde zijn passie voor surfen op te geven en zette zijn zinnen op kitesurfen – een sport die velen als onmogelijk beschouwden gezien zijn toestand.

Willem begon zijn reis met een onwrikbare wilskracht. Hij stond voor enorme uitdagingen, waaronder het gebrek aan geschikte surfmaterialen voor mensen met een beperking. Maar met zijn vastberadenheid en creativiteit overwon hij deze hindernissen. Hij ontwikkelde niet alleen nieuwe technieken om te surfen, maar werd ook een pionier in het aanpassen van kitesurfuitrusting voor zijn unieke behoeften.

Zijn doorzettingsvermogen en innovatieve benadering brachten hem al snel erkenning in de kitesurfgemeenschap. Willem werd onderdeel van het internationale team van Slingshot Kite en een teamrider van Wind Voyager. Zijn talenten en unieke stijl maakten hem tot een veelgevraagde atleet en inspirator.

Maar Willem’s invloed reikt verder dan de sport. Zijn verhaal van overwinning op tegenslag heeft hem tot een veelgevraagd spreker gemaakt. Hij deelt zijn ervaringen met een wereldwijd publiek, en inspireert mensen om hun eigen obstakels te overwinnen en hun dromen na te jagen, hoe onmogelijk ze ook lijken.

Willem’s verhaal is een getuigenis van de menselijke geest en het vermogen om te gedijen ondanks uitdagingen. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, praktische inzichten, en motiverende boodschappen. Ze bieden een uniek perspectief op het omgaan met verandering, het stellen van doelen, en het realiseren van dromen. Willem Hooft is meer dan een spreker; hij is een levend voorbeeld van hoe veerkracht, innovatie en doorzettingsvermogen je naar ongekende hoogten kunnen leiden.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Willem Hooft

Schrijf een review

Video met Willem Hooft

Meer informatie & boekingen

Willem Hooft inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Willem Hooft
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers