20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Thomas van Luyn Copyright foto: Aisha Zeijpveld

Thomas van Luyn als spreker boeken

Thomas van Luyn, een naam die synoniem staat voor veelzijdigheid en talent in de wereld van cabaret en televisie, is nu beschikbaar als gastspreker. Zijn unieke ervaring in de entertainmentindustrie, gecombineerd met zijn scherpe humor en diepgaande inzichten, maakt hem een uitstekende keuze voor uw evenement. Van Luyn, bekend van zijn werk in programma’s als “Waskracht!” en de “Mike en Thomas Show”, heeft een rijke carrière die garant staat voor inspirerende en vermakelijke presentaties. Zijn onderwerpen variëren van creativiteit en improvisatie tot het belang van humor in communicatie, waardoor hij een breed scala aan evenementen kan verrijken.

 

 

Thomas van Luyn

Dagvoorzitter & spreker

Over humor en creativiteit

Waarom kiezen voor een spreker als Thomas van Luyn die expertise heeft in humor en creativiteit? In een wereld waar innovatie en originaliteit steeds belangrijker worden, brengt Van Luyn een fris perspectief op hoe creativiteit kan worden gestimuleerd en benut in verschillende contexten. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten over hoe humor kan worden gebruikt als een krachtig communicatiemiddel en hoe het kan helpen bij het oplossen van problemen en het stimuleren van creatief denken. Met voorbeelden uit zijn eigen carrière en analyses van humoristische situaties, biedt Van Luyn boeiende en praktische lessen voor iedereen die geïnteresseerd is in het versterken van hun creatieve vaardigheden.

Thomas van Luyn inhuren voor een lezing

Het inhuren van Thomas van Luyn voor een lezing bij uw evenement is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Ons team bij Quality Bookings begeleidt u graag stap voor stap. Van het initiële contact, waarbij we uw behoeften en de doelstellingen van het evenement bespreken, tot het finaliseren van de boeking. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen verborgen kosten zijn, en met onze 24-uurs offerteservice ontvangt u snel een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat u met vertrouwen Thomas van Luyn kunt boeken voor een onvergetelijke lezing.

Biografie van Thomas van Luyn

Thomas van Luyn’s reis in de wereld van entertainment en cabaret is even fascinerend als divers. Geboren in Utrecht, begon hij zijn pad niet direct in de schijnwerpers. Na de middelbare school, probeerde Van Luyn verschillende studies, die hij uiteindelijk niet afrondde. Deze periode bleek echter cruciaal voor zijn latere carrière. Tijdens zijn studententijd ontmoette hij Mike Boddé, met wie hij de cabaretgroep Ajuinen & Look vormde. Dit duo bleek een gouden combinatie, waarmee de basis werd gelegd voor Van Luyn’s carrière in het creatieve theater.

Zijn tijd bij Ajuinen & Look gaf hem een voorproefje van het podiumleven, een ervaring die hem diep raakte. Toen Boddé tijdelijk een stap terug deed, stond Van Luyn voor een keuze: doorgaan in het onzekere, maar opwindende wereldje van theater en televisie, of een ander pad kiezen. Gelukkig voor het Nederlandse publiek, koos hij voor het eerste.

Van Luyn’s doorbraak in de televisiewereld kwam met het VPRO-programma “Waskracht!”, waarin hij samenwerkte met Sanne Wallis de Vries. Zijn talent voor het aannemen van verschillende personages en zijn scherpe humor vielen op, wat leidde tot verdere successen. Samen met Mike Boddé creëerde en presenteerde hij de “Mike en Thomas Show”, een programma dat getuigt van hun creatieve chemie en komische genie.

Een van de meest opmerkelijke bijdragen van Van Luyn was aan het populaire programma “Kopspijkers”, waar hij zijn veelzijdigheid als performer toonde door in de huid te kruipen van uiteenlopende types. Zijn vermogen om verschillende personages overtuigend neer te zetten, toonde zijn uitzonderlijke talent als acteur en komiek.

Daarnaast presenteerde Van Luyn drie seizoenen lang het satirische programma “Cojones” voor NPO1/BNNVARA, waarin hij zijn scherpe blik op de actualiteit liet zien. Zijn betrokkenheid bij de Volkskrant Magazine als wekelijkse columnist laat zien dat zijn talenten verder reiken dan het podium en het scherm.

Naast zijn televisie- en theaterwerk is Thomas van Luyn ook actief als dagvoorzitter. Hij heeft de unieke gave om evenementen te verrijken met zijn humor en scherpzinnigheid. Of het nu gaat om het leiden van discussies, het geven van mini-conferences met liedjes, het presenteren van monologen met een cabareteske inslag, of het op maat maken van een column of een ode, Van Luyn weet altijd zijn publiek te boeien en te entertainen.

Met zijn rijke ervaring in zowel theater als televisie, en zijn unieke vermogen om humor en inzicht te combineren, is Thomas van Luyn een uitstekende keuze voor elk evenement dat op zoek is naar een spreker die zowel vermakelijk als verrijkend is. Zijn carrière is een toonbeeld van creativiteit, veelzijdigheid en doorzettingsvermogen, wat hem een inspirerende figuur maakt voor iedereen die geïnteresseerd is in de kracht van humor en creativiteit.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Thomas van Luyn

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Thomas van Luyn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Thomas van Luyn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers