20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Esther van der Voort

Esther van der Voort als spreker boeken

Bent u op zoek naar een gastspreker die uw evenement of bijeenkomst kan verrijken met humor, scherpte en een frisse kijk op het bedrijfsleven? Esther van der Voort is de perfecte keuze. Als ervaren cabaretière, presentatrice en dagvoorzitter, brengt Esther een unieke combinatie van entertainment en inzicht. Haar lezingen zijn niet alleen vermakelijk, maar ook inspirerend, en bieden een nieuw perspectief op alledaagse uitdagingen in de werkwereld.

Esther van der Voort

Dagvoorzitter en interviewer

Over humor in het bedrijfsleven

Esther van der Voort is een expert op het gebied van humor in het bedrijfsleven. Met haar achtergrond in de cabaretwereld weet ze als geen ander hoe humor ingezet kan worden om communicatie, samenwerking en werksfeer te verbeteren. Tijdens haar lezingen behandelt ze onderwerpen zoals het doorbreken van taboes op de werkvloer, het gebruik van humor als tool voor stressmanagement, en hoe lachen kan leiden tot een productievere werkomgeving. Esther biedt praktische tips en inzichten die direct toepasbaar zijn, en toont aan hoe een vleugje humor kan bijdragen aan een gezondere en gelukkigere werkplek.

Esther van der Voort inhuren voor een lezing

Het boeken van Esther van der Voort voor uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. U begint door contact op te nemen met Quality Bookings. Ons team zal u begeleiden bij het kiezen van de juiste lezing en format dat past bij uw evenement. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een all-inclusive offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent zonder verborgen kosten. Onze uitgebreide support staat voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, van de boeking tot aan het evenement zelf. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat het inhuren van Esther van der Voort een succesvolle toevoeging zal zijn aan uw evenement.

Biografie van Esther van der Voort

Esther van der Voort heeft een rijke en gevarieerde carrière achter de rug, die begon in de cabaretwereld. Als cabaretière heeft ze door heel Nederland opgetreden, met haar scherpe humor en unieke kijk op de maatschappij. Haar voorstellingen waren vaak een spiegel van de samenleving, waarbij ze met humor en satire sociale kwesties aan de kaak stelde.

Naast haar werk op het podium, heeft Esther zich ook bewezen als een talentvolle presentatrice en dagvoorzitter. Ze heeft voor verschillende televisie- en radioprogramma’s gewerkt, waar ze haar vaardigheden als interviewer en presentator verder heeft ontwikkeld. Haar natuurlijke charme en scherpe geest maakten haar een geliefd gezicht op de Nederlandse televisie.

In de loop der jaren heeft Esther haar aandacht verschoven naar het bedrijfsleven, waar ze haar talenten inzet om bedrijven en organisaties te adviseren over communicatie en bedrijfscultuur. Haar expertise op het gebied van humor in het bedrijfsleven heeft haar een gewilde spreker gemaakt voor conferenties en bedrijfsevenementen. Esther’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst vermakelijk, waardoor ze een perfecte mix biedt voor elk bedrijfsevenement.

Esther van der Voort staat bekend om haar vermogen om zware onderwerpen licht en toegankelijk te maken. Haar benadering is uniek: ze combineert haar humoristische stijl met diepgaande inzichten in menselijk gedrag en bedrijfsculturen. Dit maakt haar lezingen niet alleen leuk en boeiend, maar ook zeer waardevol voor iedereen die streeft naar een betere werkomgeving en effectievere communicatie.

Als spreker is Esther van der Voort in staat om haar publiek te boeien en te inspireren. Ze is een expert in het brengen van haar boodschap op een manier die zowel lichtvoetig als impactvol is. Of het nu gaat om een grote conferentie of een intieme bedrijfsbijeenkomst, Esther weet altijd de juiste snaar te raken.

Met haar jarenlange ervaring in zowel de entertainmentindustrie als het bedrijfsleven, biedt Esther van der Voort een uniek perspectief op de uitdagingen en kansen binnen organisaties. Haar lezingen zijn een perfecte balans tussen humor en ernst, waardoor ze een onvergetelijke indruk achterlaat bij haar publiek.

Door Esther van der Voort te boeken voor uw evenement, kiest u voor een ervaren en veelzijdige spreker die gegarandeerd een positieve impact zal hebben op uw publiek. Haar lezingen zijn niet alleen een bron van entertainment, maar ook van inspiratie en inzicht, die bijdragen aan de ontwikkeling van een positieve en productieve bedrijfscultuur.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Esther van der Voort

Schrijf een review

Video met Esther van der Voort

Meer informatie & boekingen

Esther van der Voort inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Esther van der Voort
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers