20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Corporate illusionist als perfecte afsluiting van een congres
27 oktober 2023

Corporate illusionist als perfecte afsluiting van een congres

Als je ooit een congres hebt georganiseerd of bijgewoond, weet je dat het een uitdaging kan zijn om de aandacht van het publiek vast te houden. Vooral na een dag vol presentaties, workshops en netwerken kan de energie wat inzakken. Hoe zorg je ervoor dat je gasten geïnspireerd en energiek het congres verlaten? Niels Houtepen, de enige echte corporate illusionist, kan de perfecte afsluiting zijn van je congres.

Wat is een corporate illusionist? Een corporate illusionist is een professionele illusionist die zijn of haar shows specifiek afstemt op het bedrijfsleven. In plaats van konijnen uit hoeden toveren, gebruikt Niels Houtepen, als corporate illusionist, zijn magische vaardigheden om een boodschap over te brengen die relevant is voor het bedrijfsleven. Het kan gaan over samenwerking, innovatie, leiderschap of een ander belangrijk thema voor het congres.

Waarom Niels Houtepen als corporate illusionist? Er zijn meerdere redenen waarom Niels Houtepen een geweldige aanvulling kan zijn op je congres.

  1. Entertainment: Niels brengt entertainment en verwondering naar je congres. Na een lange dag van serieuze presentaties en discussies, kan een magische show precies zijn wat je gasten nodig hebben om weer energie te krijgen.
  2. Boodschap: Niels kan een boodschap op een unieke en memorabele manier overbrengen. Door magie te gebruiken om een verhaal te vertellen, blijft de boodschap beter hangen bij het publiek.
  3. Interactie: Niels betrekt het publiek actief bij zijn show. Dit zorgt voor interactie en betrokkenheid, waardoor het publiek actief deelneemt aan het congres.
  4. Maatwerk: Niels stemt zijn show af op het thema van het congres. Dit zorgt voor een rode draad door het evenement en versterkt de boodschap die je wilt overbrengen.

Biografie van Niels Houtepen Niels Houtepen is een rasentertainer en heeft zijn sporen verdiend in de wereld van magie en illusie. Hij is tweevoudig Nederlands kampioen Goochelen en heeft in meer dan vijftien landen opgetreden. In Nederland heeft hij op meer dan 500 evenementen opgetreden en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de zakelijke markt. Niels is ook creatief directeur geweest van Just Media Group en mede-verantwoordelijk voor Inspiration 360, het grootste inspiratie-evenement voor professionals.

Wrap-up van corporate illusionist als perfecte afsluiting van een congres Een corporate illusionist kan de perfecte afsluiting zijn van je congres. Niels Houtepen, als de enige echte corporate illusionist, zorgt voor entertainment, een memorabele boodschap en interactie met het publiek. Zijn unieke combinatie van magie, theater en zakelijk inzicht maken hem de ideale keuze voor elk congres. Niels brengt een magische ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten en ze geïnspireerd en energiek naar huis laten gaan.