20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Menno Lanting

Menno Lanting als spreker boeken

Menno Lanting geldt als een autoriteit op het gebied van digitale transformatie en leiderschap. Met zijn diepgaande kennis en jarenlange ervaring helpt hij organisaties om de overgang naar het digitale tijdperk te navigeren. Zijn lezingen staan bekend om hun inspirerende en praktische aanpak, waarmee hij zijn publiek niet alleen motiveert maar ook concrete handvatten biedt om direct aan de slag te gaan. Of het nu gaat om de laatste trends in technologie, het creëren van een innovatieve bedrijfscultuur, of het ontwikkelen van digitaal leiderschap, Menno Lanting weet als geen ander hoe je deze uitdagingen omzet in kansen.

 

Menno Lanting

Innovatie, technologie, disruptie, leiderschap

De wereld verandert razendsnel en organisaties moeten mee veranderen om relevant te blijven. Innovatie is hierbij de sleutel tot succes. Maar wat is innovatie precies en hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie blijft innoveren? Menno Lanting heeft jarenlange ervaring op het gebied van innovatie en weet precies welke stappen je moet zetten om succesvol te innoveren. Tijdens zijn lezingen deelt hij zijn kennis en ervaring en geeft hij concrete handvatten om aan de slag te gaan met innovatie binnen jouw organisatie.

Menno Lanting als gastspreker boeken

Menno Lanting spreekt tijdens congressen en seminars over een breed scala aan onderwerpen gerelateerd aan digitale innovatie en leiderschap. Zijn unieke eigenschap is zijn vermogen om complexe digitale trends en concepten te vertalen naar heldere, begrijpelijke en vooral toepasbare inzichten voor zijn publiek. Hij maakt gebruik van actuele voorbeelden uit de praktijk en zijn eigen ervaringen als adviseur en spreker, wat zijn presentaties zowel verrijkend als vermakelijk maakt. Zijn expertise in digitale transformatie, samen met zijn vermogen om te inspireren en activeren, maakt hem de ideale spreker voor uw evenement.

Over digitale transformatie

Digitale transformatie is het proces waarbij bedrijven digitale technologieën integreren in alle bedrijfsaspecten, resulterend in fundamentele veranderingen in hoe bedrijven opereren en waarde leveren aan klanten. Menno Lanting beschouwt digitale transformatie niet alleen als een technologische upgrade, maar vooral als een strategische heroriëntatie. In zijn lezingen behandelt hij onderwerpen zoals het belang van een flexibele organisatiecultuur, de rol van leiderschap in digitale transformatie, en hoe bedrijven innovatie kunnen stimuleren. Hij biedt inzicht in de uitdagingen en kansen die de digitale wereld biedt en hoe bedrijven hierop kunnen inspelen. Daarnaast heeft hij ook het boek “20 vragen & antwoorden over digitale transformatie”

Menno Lanting inhuren voor een lezing

Heb je interesse om Menno Lanting in te huren voor een lezing? Het proces is heel eenvoudig. Neem contact op met Quality Bookings en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw evenement. We kijken welke presentatie het beste past bij jouw doelgroep en wensen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Met onze boekingsgarantie ben je bovendien verzekerd van een succesvolle lezing.

Biografie van Menno Lanting

Menno Lanting is een veelgevraagd spreker en expert op het gebied van innovatie, disruptie en digitale transformatie. Hij adviseert organisaties over hoe zij zich kunnen aanpassen aan de snel veranderende wereld. Maar ook hoe zij de stap kunnen maken van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden. Menno heeft jarenlange ervaring op dit gebied en weet precies welke stappen je moet zetten om succesvol te innoveren.

Menno heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste manieren om de digitale transformatie te laten slagen en deelt zijn inzichten in prikkelende presentaties. Hij laat zien dat het niet zozeer om de technologie gaat, maar juist om de mens. Met zijn humorvolle en inspirerende presentaties weet hij zijn publiek te boeien en te inspireren.

Menno heeft verschillende presentaties ontwikkeld die inspelen op de behoeften van organisaties in deze tijd van verandering. Zo geeft hij antwoord op vragen als: hoe zorg je voor echte vernieuwing in je organisatie? Wat betekent disruptie voor jouw organisatie en welke stappen kun je zetten om succesvol te innoveren? Hoe ziet de toekomst van de overheid eruit en hoe kan de publieke en semipublieke sector zich vernieuwen?

Kortom, Menno Lanting is dé spreker die je moet boeken als je meer wilt leren over innovatie, disruptie en digitale transformatie. Neem contact op met Quality Bookings en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat je altijd de beste match hebt voor jouw evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Menno Lanting

"Menno heeft bij ons een verhaal gehouden voor 300 mensen over de veranderingen om ons heen en wat dat betekent voor organisaties en iedereen die daar binnen werkt. Het was een succes!"

"Menno is als geen ander in staat mensen mee te nemen in de ontwikkelingen en uitdagingen die organisaties in de 21e eeuw kennen."

"Menno was een van de keynote sprekers op het event Digitale Business Transitie in Finance. Een geweldige, inspirerende spreker die de spijker op zijn kop slaat."

Schrijf een review

Video met Menno Lanting

Meer informatie & boekingen

Menno Lanting inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Menno Lanting
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers