20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marian Mudder Copyright foto: Harold Pereira

Marian Mudder als spreker boeken

Zoekt u een spreker die met passie en expertise spreekt, dan is Marian Mudder de ideale keuze. Marian, een veelzijdige persoonlijkheid met een rijke ervaring in acteren, schrijven en psychologie, brengt een unieke mix van kennis en charisma naar elk evenement. Deze pagina biedt u een diepere blik in haar expertise en de redenen waarom ze een uitstekende aanwinst is voor uw evenement. Ontdek wat Marian te bieden heeft en waarom haar lezingen niet alleen informatief, maar ook inspirerend zijn.

Marian Mudder

Mindfulness trainer

Over stressreductie en welzijn

Marian Mudder staat bekend om haar expertise in stressreductie en welzijn. Met een achtergrond gekenmerkt door persoonlijke strijd met stress en depressie, brengt Marian een diepgaand begrip en praktische oplossingen voor deze uitdagingen. Haar lezingen en workshops gaan diep in op het overwinnen van angsten, stressmanagement en het vinden van balans. Marian’s benadering is uniek: een mix van Rotterdamse nuchterheid, droge humor, en diepgaande inzichten. Haar sessies bieden diverse opties, waaronder interactieve workshops en inspirerende lezingen, allemaal ontworpen om deelnemers te helpen navigeren in een steeds complexer wordende wereld.

Marian Mudder inhuren voor een lezing

Het boeken van Marian Mudder voor uw evenement is eenvoudig en stressvrij met Quality Bookings. Wij bieden all-inclusive tarieven, snelle offerte service, en uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces. Of het nu gaat om een lezing, workshop of dagvoorzitterschap, onze doelstelling is om elke boeking met Marian tot een succesvol en gedenkwaardig evenement te maken.

Biografie van Marian Mudder

Marian Mudder, een veelzijdige Nederlandse actrice, schrijfster en therapeut, heeft een bijzondere reis achter de rug. Naast haar succesvolle acteercarrière in series als ‘Baantjer’ en ‘Flikken Maastricht’, en haar bekende boeken zoals ‘Geluksblind’ en ‘Opium’, heeft Marian zich ook ontpopt als een vooraanstaande coach en mindfulness-trainer.

Haar boeken ‘Sofasessies’ en ‘Wat ik eerder had willen weten’ reflecteren haar persoonlijke zoektocht door therapieland en de inzichten die ze heeft opgedaan. Deze werken, die meer dan 15.000 exemplaren hebben verkocht, bieden een eerlijke en open kijk op haar ervaringen met angsten, depressie en de weg naar zelfontdekking en geluk.

Marian’s lezingen en workshops zijn een blend van humor, praktische adviezen, en levenslessen. Ze richten zich op thema’s als stressreductie, welzijn, mindfulness, burn-out preventie, en geluk. Haar benadering is erop gericht om mensen te helpen een bewuster en gelukkiger leven te leiden, zelfs in tijden van crisis.

Met haar lezingen in categorieën zoals motivatie & inspiratie, mens & samenleving, psychologie, en spiritualiteit, biedt Marian een breed scala aan onderwerpen. Ze is inzetbaar als spreker, workshopgever en dagvoorzitter, waarbij ze thema’s als bewustwording, stressreductie, welzijn, mindfulness en het voorkomen van burn-outs behandelt.

Marian’s aanpak is uniek: ze combineert haar ervaringen als actrice, schrijfster en therapeut tot een inspirerende mix die haar publiek niet alleen informeert, maar ook raakt en motiveert. Haar lezingen zijn meer dan alleen woorden; ze zijn een ervaring die het publiek meeneemt op een reis van zelfontdekking en groei.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marian Mudder

Schrijf een review

Video met Marian Mudder

Meer informatie & boekingen

Marian Mudder inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Marian Mudder
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers