20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Awura Abena Simpe

Awura Abena Simpe als spreker boeken

Awura Abena Simpe is een vooraanstaande spreker die met haar expertise in carrièreontwikkeling, persoonlijke groei en inclusie, een inspiratiebron is voor velen. Haar indrukwekkende achtergrond als advocaat, ondernemer en redactiechef heeft haar inzichten gegeven in veranderingsprocessen zowel op individueel als collectief niveau. Met een ongeëvenaarde vaardigheid in communicatie en een multidisciplinaire aanpak, is Awura een spreker die niet alleen informatie deelt, maar ook mensen weet te bewegen en te inspireren.

Awura Abena Simpe

Carrière, persoonlijke ontwikkeling en inclusie

Als gastspreker biedt Awura Abena Simpe een unieke combinatie van expertise in recht, media en ondernemerschap. Zij spreekt over belangrijke thema’s zoals carrièreontwikkeling, persoonlijke groei en het belang van inclusie in de hedendaagse maatschappij. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook diepgaand en persoonlijk, waardoor ze een blijvende indruk achterlaat op haar publiek. Haar unieke vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te presenteren maakt haar een ideale spreker voor congressen en seminars.

Awura Abena Simpe als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter excelleert Awura Abena Simpe dankzij haar scherpe inzicht en haar vermogen om diepgaande dialogen te faciliteren. Ze is bedreven in het leiden van discussies en het stimuleren van interactie tussen sprekers en publiek. Haar expertise en ervaring op diverse podia maken haar tot de perfecte keuze voor evenementen van elke grootte. Met Awura als dagvoorzitter bent u verzekerd van een evenement dat vloeiend verloopt, waarbij iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Over carrière, persoonlijke ontwikkeling en inclusie

Awura’s benadering van onderwerpen zoals carrière, persoonlijke ontwikkeling en inclusie is uniek vanwege de diversiteit van haar eigen carrière. Ze combineert haar ervaringen in de juridische sector, het ondernemerschap en de media om een breed en diepgaand perspectief te bieden op de uitdagingen van de moderne werkvloer. Ze spreekt over persoonlijke branding, carrièreswitch, en de toepassing van inclusie in HR-processen en bedrijfsculturen. Haar lezingen zijn niet alleen gebaseerd op haar expertise, maar zijn ook energiek en interactief, wat ze bijzonder impactvol maakt.

Awura inhuren voor een lezing

Het boeken van Awura Abena Simpe voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het eerste contact tot het afronden van de boeking. Met onze All-Inclusive tarieven, snelle offerteservice en uitgebreide support, garanderen we een soepele ervaring. Onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Biografie van Awura Abena Simpe

Awura Abena Simpe, geboren en getogen in Amsterdam als middelste van vijf kinderen in een Ghanees gezin, heeft altijd al blijk gegeven van haar veelzijdige talenten. Ze voltooide het VWO en studeerde vervolgens rechten aan de Universiteit van Utrecht, waar ze zich specialiseerde in intellectueel eigendomsrecht. Na haar start in de advocatuur, waar ze adviseerde voor de creatieve sector, maakte Awura de overstap naar ondernemerschap. Ze richtte het Creative Women Collective op, dat uitgroeide tot een invloedrijke community van meer dan 10.000 vrouwelijke professionals.

Gedurende haar ondernemerschap ontwikkelde Awura zich verder als expert in carrièreontwikkeling, persoonlijke groei en inclusie. Ze vervulde diverse rollen zoals spreker, dagvoorzitter, gastdocent en schrijver. Haar derde carrièresprong leidde haar naar de rol van Managing Editor bij Cosmopolitan, waar ze haar vaardigheden in communicatie, leiderschap en trendvoorspelling verder ontwikkelde.

Awura’s carrièrepad getuigt van een rijke diversiteit aan ervaringen. Ze heeft gesproken op prestigieuze evenementen, samengewerkt met grote merken en organisaties, en verschillende bestuursfuncties bekleed. Haar adviezen en lezingen zijn altijd diepgaand, verrijkend en afgestemd op de hedendaagse uitdagingen van professionals en bedrijven.

Het inhuren van Awura Abena Simpe als spreker of dagvoorzitter betekent kiezen voor een ervaren, veelzijdige en dynamische professional die gegarandeerd waarde toevoegt aan uw evenement of organisatie. Met haar diepgaande kennis, charisma en unieke perspectieven biedt ze een onvergetelijke ervaring voor elk publiek. Ontdek de kracht van Awura’s woorden en de impact die ze kan hebben op uw volgende evenement door haar vandaag nog te boeken bij Quality Bookings.

Te boeken als
Gespreksleider, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Awura Abena Simpe

Schrijf een review

Video met Awura Abena Simpe

Meer informatie & boekingen

Awura Abena Simpe inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Awura Abena Simpe
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers