20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Maarten Sukel - Maatschappelijke impact van AI

Maarten Sukel als spreker boeken

Maarten Sukel is een naam die synoniem staat aan vooruitgang en innovatie op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). Met een decennium aan ervaring in zowel het bedrijfsleven als de overheid en een aanstaande proefschrift aan de Universiteit van Amsterdam, brengt Maarten Sukel een schat aan kennis naar elk podium. Zijn boek “De AI Revolutie” biedt een diepe duik in de maatschappelijke impact van AI, terwijl hij ook de technische aspecten meesterlijk behandelt, van generatieve AI tot beeldherkenning, en van klantenservice tot en met voorspellende modellen. Deze unieke combinatie van diepgaande kennis en praktische ervaring maakt Maarten Sukel een onmisbare spreker voor opdrachtgevers die hun publiek willen verrijken met inzichten in de toekomst van technologie en samenleving.

Maarten Sukel

Maatschappelijke impact van AI

Wanneer u Maarten Sukel boekt als gastspreker, krijgt uw evenement een expert die de complexe wereld van kunstmatige intelligentie ontsluiert op een toegankelijke en boeiende manier. Maarten gaat verder dan alleen de technische details; hij verkent de ethische, sociale en economische vragen die AI met zich meebrengt. Of het nu gaat om de toepassing van AI in de gezondheidszorg, onderwijs, of voor zakelijke innovatie, Maarten biedt verhelderende inzichten en toekomstvisies. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe AI onze wereld vormgeeft, van de alledaagse interacties met technologie tot de grote maatschappelijke uitdagingen.

Over kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Van slimme assistenten in onze smartphones tot geavanceerde voorspellende modellen die besluitvorming ondersteunen, AI heeft de manier waarop we leven en werken getransformeerd. Maarten Sukel biedt in zijn lezingen een grondige verkenning van wat AI is, hoe het werkt, en wat de potentiële voordelen en uitdagingen zijn. Hij bespreekt de ethische overwegingen, de impact op de arbeidsmarkt, privacyvraagstukken, en hoe AI kan bijdragen aan het oplossen van mondiale problemen. Zijn lezingen bieden een onmisbare basis voor iedereen die de impact van AI op onze samenleving wil begrijpen.

Maarten Sukel inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing van Maarten Sukel is eenvoudig en transparant, met de ondersteuning van Quality Bookings. Ons team zorgt voor een soepele ervaring vanaf het eerste contact tot aan de dag van het evenement. Met all-inclusive tarieven, een snelle offerte binnen 24 uur, en uitgebreide support, staan wij garant voor een succesvolle samenwerking. Onze tevredenheidsgarantie en de gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en service.

+ lees meer

Biografie van Maarten Sukel

Maarten Sukel, geboren in 1993, heeft zich in de afgelopen tien jaar ontpopt als een vooraanstaand figuur op het gebied van kunstmatige intelligentie. Werkzaam voor zowel de overheid als het bedrijfsleven, heeft hij een breed scala aan AI-toepassingen verkend en ontwikkeld, van generatieve modellen en beeldherkenning tot klantenservice en voorspellende analyses. Naast zijn praktische werkzaamheden is Maarten diep geworteld in de academische wereld, waar hij aan zijn proefschrift over kunstmatige intelligentie werkt aan de Universiteit van Amsterdam.

Zijn boek “De AI Revolutie” is een testament van zijn grondige begrip van zowel de technische als maatschappelijke aspecten van AI. In dit werk onderzoekt Maarten de verstrekkende gevolgen van kunstmatige intelligentie voor onze samenleving, inclusief zowel de potentieel positieve toepassingen als de ethische dilemma’s die deze technologie met zich meebrengt. Met een focus op toegankelijkheid en begrip, slaagt Maarten erin complexe concepten te vertalen naar inzichten die zowel informatief als boeiend zijn voor een breed publiek.

De combinatie van zijn praktische ervaring, academische kennis, en de vaardigheid om ingewikkelde onderwerpen op een begrijpelijke manier te presenteren, maakt Maarten Sukel een unieke en waardevolle spreker op elk evenement. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en bieden een venster op de toekomst van technologie en de impact daarvan op de wereld om ons heen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Maarten Sukel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Maarten Sukel

Meer informatie & boekingen

Maarten Sukel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Maarten Sukel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers