20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jeanne Bakker

Jeanne Bakker als spreker boeken

Jeanne Bakker als spreker is vaak een uitstekende keuze. Met haar Amsterdamse humor en een rijke achtergrond in Psychologie en Opleidingskunde, biedt Jeanne een unieke mix van expertise en entertainment. Haar ervaring met internationale trainingen en workshops over Persoonlijk Leiderschap maakt haar een gewilde spreker voor diverse doelgroepen. Of het nu gaat om het inspireren van grote groepen of het verzorgen van diepgaande, interactieve sessies, Jeanne’s benadering is altijd vernieuwend en boeiend.

Jeanne Bakker

Omgaan met draken

Jeanne Bakker is een dagvoorzitter die weet hoe ze een evenement onvergetelijk kan maken. Met haar achtergrond in Opleidingskunde en haar expertise in Persoonlijk Leiderschap, is ze in staat om thema’s als teamontwikkeling, leiderschap en persoonlijke groei op een boeiende en toegankelijke manier te presenteren. Haar manier van modereren is energiek en interactief, waarbij ze het publiek actief betrekt en zorgt voor een dynamische en inspirerende sfeer. Of het nu gaat om een zakelijk congres, een workshop of een paneldiscussie, Jeanne’s vermogen om complexe onderwerpen eenvoudig en boeiend te presenteren, maakt haar tot een ideale dagvoorzitter.

Over persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is een cruciaal onderwerp in de hedendaagse werkomgeving. Het gaat over het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling en het beïnvloeden van je omgeving op een positieve manier. Jeanne Bakker, met haar expertise in dit gebied, helpt individuen en teams om hun potentieel te realiseren. Tijdens haar lezingen behandelt ze thema’s als zelfbewustzijn, zelfregulatie, motivatie, empathie, en sociale vaardigheden. Deze onderwerpen zijn essentieel voor iedereen die wil groeien in hun persoonlijke en professionele leven. Jeanne biedt praktische inzichten en technieken die deelnemers kunnen toepassen om hun persoonlijk leiderschap te versterken.

Jeanne Bakker inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Jeanne Bakker is eenvoudig en transparant. Neem contact op met Quality Bookings en bespreek je wensen en de details van het evenement. Ons team zal samen met jou de mogelijkheden en de inhoud van de lezing afstemmen op je specifieke behoeften. We zorgen ervoor dat alles van de voorbereiding tot de uitvoering soepel verloopt. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie kun je met vertrouwen Jeanne Bakker boeken voor je volgende evenement.

Biografie van Jeanne Bakker

Jeanne Bakker, geboren in 1972 in Amsterdam, is een vooraanstaande figuur in de wereld van training en opleiding. Met een unieke combinatie van academische kennis en praktische ervaring, heeft Jeanne zich onderscheiden als een innovatieve en invloedrijke professional in het veld van Leren & Ontwikkelen (L&D).

Na haar studies in Psychologie en Opleidingskunde, begon Jeanne al op jonge leeftijd met het geven van internationale trainingen en workshops. Haar benadering, gekenmerkt door Amsterdamse humor en een directe stijl, maakte haar snel populair bij een breed publiek. In 2008 richtte ze Brain Bakery op, een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen van vernieuwende trainings- en opleidingsprogramma’s. Hier ontwikkelde ze het Opleidingskundig Train de Trainer Traject en het No More Boring Learning Concept, dat nu al meer dan een decennium succesvol is.

Jeanne’s bijdrage aan het veld van L&D werd in 2020 erkend toen ze werd verkozen tot L&D-er van het jaar. In 2023 werd ze door haar collega’s erkend als een Thoughtleader op dit gebied. Haar publicaties, waaronder de bestseller ‘Omgaan met Draken’ en een aanstaand kinderboek, weerspiegelen haar passie voor en kennis van educatie en persoonlijke ontwikkeling.

Naast haar werk in de L&D-sector is Jeanne ook actief als podcasthost. In ‘No More Boring Learning’ deelt ze sinds 2019 haar uitgebreide kennis en ervaring. Vanaf september 2023 zal ze dit ook in het Engels doen, waarmee ze haar bereik internationaal vergroot.

Persoonlijk is Jeanne net zo dynamisch als professioneel. Ze woont op een boerderij in Noord-Holland, waar ze een liefdevol leven deelt met haar partner en een verscheidenheid aan dieren. Haar persoonlijke interesses, zoals haar liefde voor voetbalclub Ajax, dragen bij aan haar veelzijdige en boeiende persoonlijkheid.

Met Jeanne Bakker haal je niet alleen een expert in huis op het gebied van L&D en persoonlijk leiderschap, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die elk evenement tot een succes kan maken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jeanne Bakker

"Ik wil nooit meer anders. Als trainer een geweldig leertraject mogen doormaken waar ik nog dagelijks blij en dankbaar voor ben."

― Nicolette Smale

"Sterk aanbevolen voor iedereen die hun trainingscapaciteiten naar een hoger niveau wil tillen. "

― Zakia Bouhaulin

"De train de trainer opleiding bij Brain Bakery zou verplichte kost moeten zijn voor elke trainers en L&D-er in Nederland. Jeanne geeft zoveel energie, stof tot nadenken, theorie, ervaring, werkvormen en zo veel meer. Je haalt je investering er meer dan uit. Daarnaast kom je in een fantastisch netwerk en laten ze je niet los na de training. Absolute aanrader!"

― Evelien Loeffen
Schrijf een review

Video met Jeanne Bakker

Meer informatie & boekingen

Jeanne Bakker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jeanne Bakker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers