Jeanne Bakker (1972) houdt zich bezig met het vak leren en ontwikkeling in organisaties. Zij is een veelgevraagd spreker en trainer op workshops, trainingen, seminars en congressen. Ook ontwerpt zij menig succesvol Traineetraject, Talentenprogramma en Leadership Development traject.

Jeanne Bakker startte haar loopbaan als trainer. Met haar achtergrond in de Psychologie en de Engelse literatuurwetenschappen begeleidde zij niet alleen in Nederland leertrajecten voor overheid en bedrijfsleven. Ook coachte zij een internationaal team trainers dat door heel Europa trainingen gaf in persoonlijke effectiviteit en projectmanagement. Jeanne maakte als beginnend manager alle fouten die maar mogelijk zijn in het leiden van een team. Zij leerde ervan en juist doordat zij de valkuilen zo goed kent, traint zij nu als geen ander managers en leiders op inspirerend leidinggeven.

Om het leerrendement van haar ontwerpen te verhogen en haar kennis en vaardigheid verder te verdiepen, studeerde Jeanne Opleidingskunde. Zij ontvangt een cum laude beoordeling voor haar ontwerp en de uitvoering van een begeleidingstraject voor talenten. Jeanne’s Talent Development programma loopt tot op de dag van vandaag.

Jeanne verruilde in 2004 haar functie als externe adviseur en trainer voor die van manager Learning & Development bij Manpower. Hierdoor leert zij ook de interne kant van het Human Resources Development spectrum kennen.

Jeanne ontwikkelde voor en met Manpower een visie op leren en een leerbeleid die niet alleen volledig aansloten op de strategische doelen, maar ook zorgen voor een leerklimaat waarin werken en leren zoveel mogelijk worden verbonden.

In 2008 begon Jeanne voor zichzelf. Zij werkte als Opleidingskundig adviseur voor zowel overheid als bedrijfsleven. Haar aanpak sprak dusdanig aan dat ze in 2013 een trainingsbureau opricht: Brain Bakery.

Jeanne Bakker’s aanpak kenmerkt zich door opleidingskundig vernuft, energie, praktijkgerichtheid en humor. Haar optreden is altijd prikkelend en uitdagend.

Als spreker bevindt Jeanne zich op het snijvlak van Cabaret en Psychologie. Jeanne zit vol zelfspot en ze weet als geen ander het menselijk gedrag inzichtelijk te maken. Zo herkenbaar dat uw publiek waarschijnlijk meerdere keren in de lach schiet.

Jeanne Bakker spreekt graag over:

Jeanne Bakker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jeanne Bakker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21