20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jeanne Bakker: Omgaan met lastige mensen en groei
29 juni 2024

Jeanne Bakker: Omgaan met lastige mensen en groei

Jeanne Bakker, de drijvende kracht achter Brain Bakery, heeft een unieke aanpak ontwikkeld voor het omgaan met uitdagende interpersoonlijke relaties, zoals beschreven in haar boek “Omgaan met Draken”. In een recent interview en podcast bespreekt ze haar methoden en inzichten over het verbeteren van communicatie en het hanteren van moeilijke mensen in zowel professionele als persoonlijke settings.

Omgaan met draken

In haar boek “Omgaan met Draken” deelt Jeanne Bakker praktische tips en strategieën voor het omgaan met lastige collega’s, klanten en leidinggevenden. Ze identificeert vier typen ‘Draken’ die je op de werkvloer kunt tegenkomen en biedt methoden om hun gedrag beter te begrijpen en effectief aan te pakken. Deze inzichten helpen niet alleen om stressvolle situaties te verminderen, maar ook om een positievere en productievere werkomgeving te creëren​.

Het belang van communicatie

Tijdens haar interviews benadrukt Bakker het belang van effectieve communicatie in het omgaan met moeilijke mensen. Ze legt uit dat het begrijpen van de onderliggende redenen voor iemands gedrag essentieel is voor het vinden van oplossingen. Door empathie en actief luisteren te bevorderen, kunnen professionals beter navigeren door interpersoonlijke uitdagingen en duurzame werkrelaties opbouwen​​.

Jeanne Bakker: Persoonlijke groei en veerkracht

Naast het aanpakken van moeilijke situaties, richt Bakker zich ook op persoonlijke groei en veerkracht. Ze gelooft dat het ontwikkelen van veerkracht essentieel is om met de ups en downs van het leven om te gaan. Haar trainingen en boeken bieden praktische hulpmiddelen om veerkracht te vergroten en persoonlijke uitdagingen te overwinnen. Dit stelt individuen in staat om sterker en meer adaptief te worden in zowel hun persoonlijke als professionele leven​​.

Jeanne Bakker als spreker boeken

Het boeken van Jeanne Bakker als spreker biedt een unieke kans om te leren van haar diepgaande kennis en ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke groei en het omgaan met moeilijke mensen. Haar presentaties zijn zowel inspirerend als praktisch, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn. Van het eerste contact tot de realisatie van uw evenement, streeft zij naar een efficiënt en klantgericht proces. Boek vandaag nog Jeanne voor uw evenement en verrijk uw programma met haar unieke inzichten en inspirerende verhalen!