20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jeanne Bakker: Innovatie in leren en ontwikkeling
3 juni 2024

Jeanne Bakker: Innovatie in leren en ontwikkeling

Jeanne Bakker, een prominente figuur in de wereld van leren en ontwikkeling, is de oprichter van Brain Bakery en bekend om haar missie om leren leuk en impactvol te maken. In verschillende interviews en haar werk bij Brain Bakery deelt ze haar passie en innovatieve benaderingen om leren te transformeren.

Geen saai leren meer

Jeanne Bakker heeft zich toegewijd aan het bestrijden van saai leren. Ze wil dat leren niet alleen nuttig, maar ook leuk en boeiend is. Haar motto “No More Boring Learning” weerspiegelt haar streven om trainingen zo te ontwerpen dat deelnemers betrokken en enthousiast blijven. Ze gelooft dat als leren leuk is, mensen meer gemotiveerd zijn om nieuwe kennis en vaardigheden op te nemen​.

Inspiratie uit persoonlijke ervaringen

Bakker’s passie voor leren en haar benadering om leren leuk te maken, komt voort uit haar eigen ervaringen en uitdagingen. Na het verlies van haar zoon Jesse, vond ze kracht en betekenis door anderen te inspireren en te onderwijzen. Deze persoonlijke tragedie gaf haar de drive om te streven naar excellentie en om haar visie op leren met de wereld te delen.

Jeanne Bakker over de kracht van nieuwsgierigheid

In haar werk moedigt Bakker constant nieuwsgierigheid en creativiteit aan. Ze benadrukt het belang van een open en leergierige houding, niet alleen bij leerlingen maar ook bij leraren en trainers. Haar trainingen en workshops zijn ontworpen om de natuurlijke nieuwsgierigheid van mensen te stimuleren en hen te helpen het meeste uit hun leerervaringen te halen​.

Praktische tips voor trainers

Een van de manieren waarop Bakker trainers helpt, is door hen praktische en effectieve methoden te bieden om hun trainingen boeiender te maken. In haar podcast en boeken deelt ze strategieën om saaie en traditionele leermethoden om te zetten in dynamische en interactieve sessies. Haar boek “Omgaan met Draken” biedt bijvoorbeeld inzicht in hoe je moeilijke mensen en situaties kunt aanpakken, wat een veelvoorkomend probleem is voor trainers en facilitators​.

Jeanne Bakker als spreker boeken

Het boeken van Jeanne Bakker als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan haar optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Jeanne’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Jeanne Bakker aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Jeanne Bakker voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!