20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan van Setten

Jan van Setten als spreker boeken

Jan van Setten is een spreker die niet alleen inspireert maar ook praktische handvatten biedt. En iemand die humor en energie combineert met diepgaande inzichten. Jan van Setten is jouw ideale kandidaat. In deze pagina duiken we in de wereld van deze veelgevraagde spreker en bestsellerauteur. Je leert alles over de thema’s waarin hij gespecialiseerd is: (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering. Je ontdekt hoe Jan je evenement kan verrijken en hoe je hem kunt boeken voor een onvergetelijke lezing.

Jan van Setten

Gedragsverandering en klantgerichtheid

Persoonlijk leiderschap en klantgerichtheid zijn meer dan modewoorden; het zijn essentiële vaardigheden in de hedendaagse zakelijke wereld. Jan van Setten biedt niet alleen inzicht in deze onderwerpen, maar inspireert ook tot actie. Van de kunst van positieve agressie in management tot het stimuleren van een mindset gericht op mogelijkheden, Jan behandelt een scala aan onderwerpen die cruciaal zijn voor moderne organisaties. Kies je voor een lezing van Jan, dan kies je voor transformatie en groei.

Jan van Setten inhuren voor een lezing

Een lezing van Jan van Setten boeken is eenvoudig en zorgeloos met Quality Bookings. Met direct contact met ruim 1070 sprekers en meer dan 19 jaar ervaring, zorgen wij voor de perfecte match voor jouw evenement. Ons team ondersteunt je graag met alle details rondom beschikbaarheid en het voorbereidingstraject. Bovendien bieden we een boekingsgarantie, zodat jouw evenement gegarandeerd doorgang vindt.

Biografie van Jan

Jan van Setten is een naam die resoneert in de wereld van inspirerende sprekers en auteurs. Met Rotterdam-Zuid als zijn roots, begon Jan na het VWO zijn carrière bij Moret en Limperg, waarna hij zich ontwikkelde in de commercie en marketing. Zijn MBA markeert de academische bekroning van een bloeiende carrière bij bedrijven als Nestlé en Alcoa. Jan’s visie op ondernemerschap, klantgerichtheid, leiderschap en organisatieverandering heeft hem tot een geliefde spreker en auteur gemaakt, met boeken die de bestsellerlijsten aanvoeren.

Jan van Setten’s vermogen om complexe thema’s op een boeiende en toegankelijke manier te presenteren, maakt hem tot een veelgevraagde spreker. Met zijn rijke ervaring en de kennis van zowel tijdloze wijsheden als actuele trends, biedt hij elk publiek waardevolle inzichten en de motivatie om te veranderen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief maar ook transformerend, waarbij hij de brug slaat tussen inzicht en actie.

Als bestsellerauteur heeft Jan van Setten een bijzondere plek in de harten van vele lezers veroverd. Zijn boeken, waaronder ‘Hoe krijg ik ze zover‘ en ‘De Klantenfluisteraar‘, zijn niet alleen populair vanwege hun inhoudelijke kracht, maar ook vanwege de toegankelijke en onderhoudende manier waarop ze geschreven zijn. Elk boek is een uitnodiging om dieper in te gaan op de onderwerpen die Jan ook in zijn lezingen behandelt, waarmee hij zorgt voor een blijvende impact.

Jan’s leiderschapsvaardigheden zijn niet onopgemerkt gebleven. Hij is bekend om zijn energieke en betrokken benadering, waarbij hij in elke situatie positieve intenties weet om te zetten in positief gedrag. Dit thema van ‘positieve agressie’ is een rode draad door zijn werk en leven, en inspireert velen tot het nastreven van plezier en resultaat in hun eigen werk.

Jan als spreker

Op het podium staat Jan bekend om zijn dynamische en interactieve presentatiestijl. Hij weet zijn publiek te betrekken en te boeien, en zorgt ervoor dat niemand de zaal verlaat zonder een nieuw inzicht of concrete actiepunten. Zijn vermogen om complexe concepten te vertalen naar eenvoudige, praktische stappen maakt zijn lezingen bijzonder waardevol en toepasbaar.

In zijn lezingen over klantgerichtheid laat Jan zien hoe je als organisatie echt in contact staat met je klanten. Hij onthult de psychologie achter klantbeslissingen en biedt technieken om een duurzame relatie op te bouwen en te onderhouden. Zijn benadering is niet alleen theoretisch onderbouwd, maar is ook rijkelijk geïllustreerd met anekdotes uit zijn eigen rijke praktijkervaring. Jan heeft ook enkele boeken geschreven waaronder; “Hoe krijg ik ze zover?”.

Het inhuren van Jan voor een lezing bij Quality Bookings betekent dat je kiest voor een spreker die garant staat voor een succesvolle bijeenkomst. Of het nu gaat om een workshop, seminar of een keynote speech, Jan levert altijd maatwerk, afgestemd op de behoeften en uitdagingen van jouw organisatie. Met zijn ongeëvenaarde ervaring en toewijding is hij de spreker die je zoekt voor jouw volgende evenement.

Door de jaren heen heeft Jan zich niet alleen als spreker en auteur ontwikkeld, maar ook als een ware visionair op het gebied van leiderschap en verandering. Zijn seminars, zoals ‘De Klantenfluisteraar‘, worden hoog gewaardeerd en zijn inzichten over leiderschap en klantgerichtheid hebben velen geïnspireerd en gemotiveerd.

De thema’s van Jan’s lezingen zijn divers en altijd actueel. Van optimistisch leiderschap tot innovatief en betrokken werken, Jan’s onderwerpen resoneren met de huidige uitdagingen waar organisaties mee te maken hebben. Hij weet als geen ander hoe je een team motiveert, hoe je verbinding en vertrouwen opbouwt en hoe je positieve verandering stimuleert.

Jan van Setten boeken bij Quality Bookings

Het boeken van Jan van Setten via Quality Bookings is een proces waarbij we je volledig ontzorgen. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste datum, het afstemmen van de inhoud en het zorgen voor alle logistieke details. We begrijpen dat het organiseren van een evenement stressvol kan zijn, maar met onze ondersteuning wordt het boeken van een spreker zoals Jan een vlekkeloze ervaring.

Neem dus de stap om Jan van Setten te boeken voor je volgende evenement. Met zijn unieke combinatie van expertise, ervaring en engagement is hij de spreker die jouw publiek zal raken en bewegen. Ben je klaar voor een evenement dat lang in herinnering zal blijven? Neem contact op met Quality Bookings en ervaar zelf waarom Jan van Setten een van de meest geliefde sprekers van Nederland is.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jan van Setten

"Ik kwam in contact met Quality Bookings over een specifieke spreker. Ze luisterde naar mijn wensen en adviseerde mij ook over een aantal andere sprekers. Uiteindelijk hebben we voor Jan van Setten gekozen, en dit was perfect. Wat een geweldige spreker is Jan; ad rem, vol energie en met een geweldig gevoel voor humor. Ik kijk met een positief gevoel terug op de samenwerking met Quality Bookings."

― Lieke Jans

"Nogmaals dank voor de sessie. Met gepaste trots kan ik vertellen dat ik (mede dankzij jouw uurtje) een nieuwe propositie ga lanceren."

― Vincent Van Elsas

"Mijn complimenten voor de presentatie. Het was een genot om te kijken. Goede afwisseling van hulpmateriaal en een prettige manier van presenteren."

― Harry Helmich

"Iedereen spreekt elkaar nu aan met wijsheden van Jan en staat in een positieve stand. Al met al echt een geweldige opbrengst! Ik denk dat we hier nog veel profijt van gaan hebben."

― Jaimy van den Broeke
Schrijf een review

Video met Jan van Setten

Meer informatie & boekingen

Jan van Setten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan van Setten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers