Info & boekingen
Spreker Jan van Setten - Gedragsverandering en klantgerichtheid

Jan van Setten Gedragsverandering en klantgerichtheid

Jan van Setten als spreker boeken

Jan is een van de meest gevraagde Nederlandse sprekers op het gebied van (Persoonlijk) Leiderschap, Gedragsverandering en Commercie. Op inspirerende wijze, met een dosis humor en energie, weet Jan duizenden mensen te bereiken in binnen- en buitenland.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Jan van Setten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jan van Setten

Jan van Setten is een populair spreker op het gebied van management, leiderschap en organisatieverandering. Niet alleen willen veel bedrijven hem inhuren voor een lezing, maar ook verzorgt hij regelmatig workshops voor organisaties in een rol als coach en enter-trainer. Daarnaast geniet hij bekendheid als bestsellerauteur en winnaar van de prijs voor best beoordeelde seminar.

Biografie van Jan van Setten

Jan van Setten groeit op in Rotterdam-Zuid en volgt als puber een opleiding aan het VWO. Hij start zijn loopbaan bij gerenommeerde bedrijven als Moret en Limperg (inmiddels Ernst & Young), Nestlé en Alcoa. Hij ontwikkelt zich vanuit de accountancy door richting commercie en marketing en behaalt in de tussentijd zijn MBA.

Aan het begin van het nieuwe millennium neemt hij afscheid van zijn kantoorbaan en richt hij de Business Innovation Group op voor coaching, training en advies. Het vormt het startsein voor een veelbelovende carrière als spreker, coach en enter-trainer. Al snel willen tal van bedrijven hem inhuren voor een informatieve en inspirerende presentatie of workshop op maat.

Coach Jan van Setten inhuren als spreker of enter-trainer

Jan van Setten opereert volgens het motto ‘Het leven is verwarrend eenvoudig’. Het leven kenmerkt zich namelijk door uiteenlopende natuurwetten en het enige wat we hoeven te doen is deze simpelweg te volgen. Dit zorgt niet alleen voor meer plezier in ons werk, maar geeft ook een enorme boost aan de resultaten die we dagelijks behalen.

Tijdens zijn lezingen brengt Jan van Setten op een energieke en humoristische manier het DIMmen onder de aandacht, oftewel het Denken in Mogelijkheden. Bedrijven die hem inhuren als spreker, zijn verzekerd van een inspirerende lezing met veel interactie met het publiek. Hierdoor komen deelnemers snel op inzichten en handvaten die zij bij thuiskomst direct kunnen toepassen.

Spreker Jan van Setten boeken voor lezing tijdens seminar

In de loop der jaren heeft Jan van Setten een zeer aansprekende carrière opgebouwd als spreker, coach en enter-trainer. In 2011 en 2012 wint hij de prijs voor best beoordeelde seminar van Denkproducties (de klantenfluisteraar) en tevens wordt hij twee jaar op rij verkozen tot best gewaardeerde spreker op de Week van de Ondernemer.

Ook als auteur timmert hij in de tussentijd aan de weg; titels als ‘Hoe krijg ik ze zover?’, ‘De Klantenfluisteraar’ en ‘Het leven is Verwarrend Eenvoudig’ gooien hoge ogen bij recensenten. Het boeken van Jan van Setten voor een congres of seminar verzekert u van een lezing of workshop die op maat is toegesneden. Hij kan zowel spreken over bestaande thema’s als over thema’s op aanvraag. Recente thema’s zijn onder andere: Waarom nemen klanten afscheid van hun leveranciers? Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. En hoe groei je als mens en organisatie van good to great?

Contact opnemen met Jan van Setten

Wilt u Jan van Setten ook inhuren als coach, spreker of enter-trainer voor een lezing of workshop tijdens uw evenement? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten om te boeken.

Meer informatie & boekingen

Jan van Setten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jan van Setten
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers