Voordat Jan van Setten werkzaam was als spreker en coach, werkte hij jarenlang als algemeen en commercieel manager bij diverse grote organisaties. Tijdens zijn lezingen brengt Jan van Setten op een energieke en humoristische manier het DIMmen onder de aandacht, oftewel het Denken in Mogelijkheden. Jan van Setten heeft hierbij veel interactie met het publiek. Hierdoor komen deelnemers snel op inzichten en handvaten die zij bij thuiskomst direct kunnen toepassen.

Verwarrend eenvoudig

Jan van Setten opereert volgens het motto ‘Het leven is verwarrend eenvoudig’. Als we volgens Jan van Setten de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het leven, dan blijft de fun in het functioneren zitten en weten zowel mensen als resultaten te groeien naar ongekende hoogte. Doordat Jan van Setten tijdens zijn lezing  confronterend én humoristisch te werk gaat, weet hij zijn publiek enorm te inspireren en te motiveren.

Mogelijke onderwerpen

Wanneer u Jan van Setten in wilt huren op uw congres of seminar, kan hij zowel spreken over bestaande thema’s of over thema’s op aanvraag. Huidige thema’s zijn onder andere: Waarom nemen klanten afscheid van hun leveranciers? Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. En hoe groei je als mens en organisatie van good to great? In 2011 werd Jan van Setten op de Week van de Ondernemer uitgeroepen tot best gewaardeerde spreker.

Wilt u informatie over het boeken van Jan van Setten op uw seminar of congres? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

© Quality Bookings – Almere

Jan van Setten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan van Setten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21