20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Irma van Herwaarden Copyright foto: Bylinette Fotografie

Irma van Herwaarden als spreker boeken

Irma van Herwaarden wordt geboren op 21 April 1977 en heeft als kind al veel van de wereld gezien, omdat ze in het buitenland woonde. Na het VWO gaat ze naar de Hoge Hotelschool in Maastricht. Na een fantastische tijd daar, waar ze veel lol heeft gehad en weer heeft kunnen reizen (wat absoluut een passie is van haar) is ze gaan werken als Accountmanager Data/ IT bij KPN. Niet onverwachts was dit geen match en na een korte zijstap naar Marketing, gaat ze op haar 25ste aan de slag als Trainer en coach op het gebied van vaardigheden bij een vaardigheidsbureau. Hier wordt ze voor het eerst geconfronteerd met zichzelf als ze ‘succesvol’ is, maar hier niet gelukkig van wordt. Ze vraagt zich af of dit het is in het leven en wie ze eigenlijk is. Zo start een proces van jarenlange persoonlijke ontwikkeling.

Irma van Herwaarden

Persoonlijke Ontwikkeling

Over persoonlijke ontwikkeling

In de kern van Irma van Herwaarden haar lezingen staat het thema persoonlijke ontwikkeling. In een wereld die continu in beweging is, biedt Irma’s expertise een ankerpunt voor diegenen die zichzelf willen verbeteren en een rijkere levenservaring willen creëren. Haar lezingen bestrijken een breed scala aan onderwerpen, van het overwinnen van persoonlijke obstakels tot het vinden van geluk en vertrouwen in een onzekere wereld. Kiezen voor Irma als spreker betekent kiezen voor een reis naar zelfontdekking, waarbij Irma opties aanbiedt voor zowel de zakelijke professional als de persoonlijke ontwikkelingszoeker.

Irma van Herwaarden inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Irma van Herwaarden is eenvoudig en transparant. Met direct contact met meer dan 1070 sprekers en meer dan 19 jaar ervaring, zorgt Quality Bookings dat je de beste match vindt voor jouw evenement. Stap voor stap helpen wij je door het proces: van de eerste aanvraag binnen 24 uur, tot het adviseren over de meest geschikte lezingopties. En met de boekingsgarantie van Quality Bookings ben je verzekerd van een succesvolle toevoeging aan je evenement.

Biografie van Irma van Herwaarden

Geboren op een lenteochtend in april 1977, begon Irma van Herwaarden al vroeg met het verzamelen van levenservaringen die haar zouden vormen tot de bezielende spreker die ze vandaag is. Haar jeugd, gevuld met avonturen in het buitenland, legde de basis voor haar passie voor reizen en haar verlangen naar persoonlijke groei. Na het voltooien van haar VWO, werd de Hoge Hotelschool in Maastricht een speelveld van zowel academische als persoonlijke verrijking, waar haar liefde voor de wereld en haar inwoners alleen maar groeide.

De stap naar de corporate wereld, als Accountmanager Data/IT bij KPN, bleek niet te passen bij de aspiraties die Irma voor haar leven had. Een zijsprong naar marketing bracht haar dichter bij haar roeping, maar het was pas op haar 25ste, toen ze begon als trainer en coach in vaardigheden, dat Irma echt geconfronteerd werd met haar eigen potentieel en de dissonantie tussen succes en geluk. Deze confrontatie zette haar op een pad van persoonlijke ontwikkeling, een reis die jaren zou duren en haar leven ingrijpend zou veranderen.

Irma’s honger naar zelfkennis en verbetering leidde haar langs diverse cursussen en opleidingen, waaronder NLP, het Enneagram, kinder- en gezinscoaching, spirituele coaching en Systemisch werk. Haar toewijding aan zelfontwikkeling werd door niets gedempt, zelfs niet door de persoonlijke uitdagingen van een huwelijk, het moederschap en een daaropvolgende scheiding. Integendeel, deze ervaringen fungeerden als katalysator voor haar groei en brachten haar dichter bij het begrijpen van de essentie van geluk en innerlijke rust.

Met haar leven in een stroomversnelling, begon Irma de vruchten te plukken van haar jarenlange toewijding. Ze vond vertrouwen en liefde in zichzelf, een transformatie die haar in staat stelde om volledig authentiek te zijn. Deze authenticiteit en openheid werd de hoeksteen van haar lezingen, die meer zijn dan een eenvoudige overdracht van kennis; ze zijn een uitnodiging aan anderen om deel te nemen aan een reis van zelfontdekking.

In 2019, tijdens een talk voor honderd vrouwen, werd Irma’s vermogen om anderen te inspireren kristalhelder. De overweldigend positieve reacties bevestigden wat ze al wist: haar verhalen en inzichten hadden de kracht om levens te veranderen. Vanaf dat moment besloot Irma om haar ‘Value Talks’ als spreker aan te bieden, gedreven door een passie om anderen te inspireren en hen te begeleiden naar hun eigen ‘hemel op aarde’.

Haar lezingen, geworteld in haar eigen ervaringen, zijn een mix van kwetsbaarheid, gelijkwaardigheid en humor. Irma deelt niet alleen haar levensverhaal; ze deelt een visie van leven in het moment, het vinden van vreugde ondanks onzekerheid, en het behouden van vertrouwen ongeacht de omstandigheden. Elk van haar lezingen is aangepast aan de doelgroep, waardoor ze een unieke, persoonlijke touch geeft aan elk evenement.

Irma van Herwaarden is niet alleen een spreker; ze is een gids, een mentor en een inspiratiebron. Haar lezingen zijn niet slechts een overdracht van kennis, maar een deur naar een nieuw perspectief op het leven. Met Irma op je podium kies je voor een ervaring die nog lang nadat de laatste woorden zijn gesproken, blijft resoneren bij je publiek.

Ben je klaar om jouw evenement te transformeren met de inzichten en inspiraties van Irma van Herwaarden? Neem dan direct contact op met Quality Bookings voor een offerte en ervaar zelf de impact van een lezing door Irma. Met onze expertise en toewijding zorgen wij voor de perfecte match voor jouw evenement en bieden wij een boekingsgarantie die zekerheid geeft. Boek Irma nu en zet de eerste stap naar een onvergetelijke ervaring voor jou en je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Irma van Herwaarden

Schrijf een review

Video met Irma van Herwaarden

Meer informatie & boekingen

Irma van Herwaarden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Irma van Herwaarden
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers