Info & boekingen
Spreker Irma van Herwaarden - Persoonlijke Ontwikkeling Copyright foto: Bylinette Fotografie

Irma van Herwaarden Persoonlijke Ontwikkeling

Irma van Herwaarden als spreker boeken

Irma van Herwaarden wordt geboren op 21 April 1977 en heeft als kind al veel van de wereld gezien, omdat ze in het buitenland woonde. Na het VWO gaat ze naar de Hoge Hotelschool in Maastricht. Na een fantastische tijd daar, waar ze veel lol heeft gehad en weer heeft kunnen reizen (wat absoluut een passie is van haar) is ze gaan werken als Accountmanager Data/ IT bij KPN. Niet onverwachts was dit geen match en na een korte zijstap naar Marketing, gaat ze op haar 25ste aan de slag als Trainer en coach op het gebied van vaardigheden bij een vaardigheidsbureau. Hier wordt ze voor het eerst geconfronteerd met zichzelf als ze ‘succesvol’ is, maar hier niet gelukkig van wordt. Ze vraagt zich af of dit het is in het leven en wie ze eigenlijk is. Zo start een proces van jarenlange persoonlijke ontwikkeling.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
 • Snel contact met Irma van Herwaarden
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Irma van Herwaarden

Op haar 28ste besluit ze voor zichzelf te beginnen als ZZP-er als trainer en coach en naast vaardigheden vooral op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling. Ondertussen gaat ze zelf door in haar proces van persoonlijke ontwikkeling. Ze volgt een hoop cursussen zoals NLP, Enneagram opleiding, opleiding tot kinder/gezinscoach, opleiding tot spiritueel coach, Systemisch werk (Opstellingen) en meerdere cursussen en workshops.

Op haar 35ste, nadat ze een aantal jaren is getrouwd en 2 kinderen heeft gekregen, gaat ze scheiden. Dit werkt als een katalysator voor haar persoonlijke proces en dit wordt steeds belangrijker in haar leven. Ze verliest zichzelf hier aardig in, omdat ze zichzelf wil perfectioneren. Ze vindt dat ze het allemaal moet weten en goed moet doen, want dat is toch haar werk?

Ondertussen helpt ze anderen met hun proces en wordt ze steeds vaker gevraagd voor workshops en trainingen op dit gebeid, waardoor ze de vaardigheidstrainingen helemaal loslaat.

Na deze jarenlange zoektocht komt het moment dat ze de rust, het vertrouwen en de liefde in zichzelf voelt. Ze staat zichzelf toe om helemaal zichzelf te zijn met alles wat er is. Haar leven komt in een stroomversnelling. Alles komt vanzelf op haar pad en ze hoeft daar niet hard voor te werken. Ze mag gaan leven, ontvangen en echt gaan genieten nu!

In het najaar van 2019 wordt ze gevraagd om voor een groep van 100 vrouwen een talk te houden over persoonlijke ontwikkeling. Het bleek een geweldig ervaring en na veel positieve reacties te krijgen van vrouwen die geïnspireerd waren door haar verhaal, besluit ze eind 2020 om deze Talks (Value Talks) als spreker aan te gaan bieden. Haar passie is om mensen te inspireren en bewustwording mee te geven!

Haar Talks zijn vooral verhalen en ervaringen uit haar eigen leven, waarbij ze heel kwetsbaar en open deelt over haar proces en wat ze daarin is tegengekomen en nog tegenkomt. Ze doet dit vanuit gelijkwaardigheid en niet als de wijze die het allemaal wel even komt vertellen. De talks zijn niet alleen maar serieus, want een dosis humor komt er zeker ook altijd bij kijken!

Ze deelt haar ervaringen en wil je daarbij graag inspireren om je hemel op aarde te leven, te genieten van het leven in dit moment. Ook en misschien wel juist in deze tijd van enorme onzekerheid in de wereld. Hoe kan je het vertrouwen blijven houden? Hoe kan je omgaan met alles wat er gebeurt in de wereld en in je leven? Deze Talks zijn toegespitst op de doelgroep en brengen je inspiratie en bewustwording!

Meer informatie & boekingen

Irma van Herwaarden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine van Weel
 • Snel contact met Irma van Herwaarden
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers