20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Frenk van der Linden

Frenk van der Linden als spreker boeken

Frenk van der Linden is de ideale keuze als u op zoek bent naar een moderator die niet alleen boeit en inspireert, maar ook een diepgaande impact heeft op uw publiek! Hij is een meester in de kunst van het interviewen en een icoon in de Nederlandse journalistiek. Deze pagina geeft u een kijkje in de wereld van Frenk als spreker en laat zien waarom hij de perfecte keuze is voor uw volgende evenement.

Frenk van der Linden

Journalist en dagvoorzitter

Frenk van der Linden, een journalistieke veteraan, is een autoriteit op het gebied van interviewtechnieken. Zijn lezingen onthullen de fijne kneepjes van effectieve communicatie en het ontrafelen van de diepste lagen van menselijke interactie. Kiezen voor Frenk betekent dat je publiek zal leren over de kracht van luisteren, het stellen van de juiste vragen, en het creëren van een omgeving waarin openheid en eerlijkheid floreren. Met zijn rijke ervaring in diverse media biedt hij unieke inzichten en praktische tips voor iedereen die zijn interviewvaardigheden wil aanscherpen.

Frenk van der Linden inhuren voor een lezing

Het boeken van Frenk van der Linden voor je evenement is een eenvoudige en transparante ervaring. Ons team bij Quality Bookings begeleidt je door elk stadium van het proces, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering van de lezing. Met onze 20 jaar expertise, All-Inclusive tarieven, en 24-uurs offerte service, zorgen we ervoor dat het boeken van Frenk een naadloze ervaring is. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele drempels weg te nemen.

Biografie van Frenk van der Linden

Frenk van der Linden, geboren in 1957, heeft zich ontpopt als een van de meest invloedrijke journalisten van Nederland. Zijn carrière begon in de late jaren ’70 en sindsdien heeft hij een indrukwekkend repertoire opgebouwd. Als freelance journalist heeft hij bijgedragen aan vooraanstaande publicaties zoals de Volkskrant en was hij presentator van Kunststof op NTR-radio. Frenk’s bekwaamheid in het vak werd erkend toen hij de Prijs voor de Nederlandse Dagbladjournalistiek ontving voor zijn vraaggesprekken in NRC Handelsblad.

De impact van Frenk strekt zich uit tot ver buiten het journalistieke domein. Hij heeft diverse tv-documentaires geproduceerd voor verschillende omroepen en is een ervaren debatleider en congresvoorzitter. Zijn expertise in het digitale domein is eveneens opmerkelijk, getuige zijn bijdragen aan webinars en digitale talkshows.

Frenk buiten het werk

Frenk’s schrijftalent komt tot uiting in zijn boeken, zoals “In de spiegel“, waarvoor hij collega’s uitnodigde om te schrijven over interviews die hun wereldbeeld hebben beïnvloed. Zijn andere werken omvatten “Tot op het bot – gesprekken over ziel & zaligheid” en “Laten we eerlijk zijn“, beide geroemd om hun diepgang en inzicht.

Zijn documentaire “Verloren band” biedt een persoonlijke kijk op de effecten van familieconflicten, een onderwerp dat hij verder heeft verkend in films als “Het spoor naar Auschwitz” en “Oorlog in Westerbork”. Deze werken tonen Frenk’s vermogen om complexe en gevoelige onderwerpen met zorg en diepgang te behandelen.

Naast zijn journalistieke en schrijvende werkzaamheden, is Frenk een gerespecteerde duurzaamheidsambassadeur in Haarlem en ambassadeur van VillaPinedo, een platform voor kinderen van gescheiden ouders. Zijn persoonlijke leven is even kleurrijk: hij is getrouwd met zangeres en cabaretière Mylou Frencken.

Frenk van der Linden is niet alleen een begaafd spreker, maar ook een persoon met een rijk en veelzijdig leven, zowel professioneel als persoonlijk. Zijn verhalen en inzichten zijn niet alleen gebaseerd op zijn uitgebreide ervaring als journalist en interviewer, maar ook op zijn persoonlijke levenservaringen. Dit maakt hem een unieke en boeiende spreker, ideaal voor diverse evenementen en publiek. Met Frenk van der Linden haal je niet alleen een spreker in huis, maar een verhaalverteller die je publiek zal meenemen op een boeiende reis door de wereld van journalistiek, communicatie en het menselijk verhaal.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Frenk van der Linden

Schrijf een review

Video met Frenk van der Linden

Meer informatie & boekingen

Frenk van der Linden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Frenk van der Linden
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers