20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Elsemieke Havenga - Dagvoorzitter & interviewer Copyright foto: Natalie Hennis

Elsemieke Havenga als spreker boeken

Ben je op zoek naar een ervaren en dynamische spreker voor je volgende evenement? Overweeg dan Elsemieke Havenga, een naam die staat voor expertise, passie, en inspiratie. Als voormalig topsporter, gerespecteerd journalist, en communicatie-expert, brengt Elsemieke een schat aan ervaring en inzichten naar elke bijeenkomst. In deze pagina ontdek je de unieke waarde die Elsemieke als spreker kan toevoegen aan jouw evenement, van haar achtergrond in de sport tot haar rol als media-icoon en coach. Leer meer over de onderwerpen die zij kan behandelen en hoe je haar kunt boeken voor een onvergetelijke lezing.

Elsemieke Havenga

Dagvoorzitter & interviewer

Over communicatie en teamwork

Elsemieke Havenga, met haar veelzijdige achtergrond, is een autoriteit op het gebied van communicatie en teamwork. Haar presentaties duiken diep in de essentie van effectieve communicatie, een cruciaal element voor succes in elk team of organisatie. Elsemieke deelt in haar lezingen de lessen die zij geleerd heeft als topsporter, journalist, en coach, en illustreert hoe deze inzichten kunnen worden toegepast in de bedrijfswereld. Ze behandelt onderwerpen zoals het belang van heldere communicatie, de dynamiek van teamwork, en het bouwen van winnende teams, allemaal gebaseerd op haar rijke ervaring in verschillende velden.

Elsemieke Havenga als ervaren dagvoorzitter

Elsemieke Havenga onderscheidt zich niet alleen als spreker, maar ook als een uiterst bekwame dagvoorzitter. Haar vaardigheden in deze rol zijn gebaseerd op een diep begrip van groepsdynamiek, scherpe aandacht voor detail, en het vermogen om elk evenement naadloos te sturen. Als dagvoorzitter is Elsemieke de spil die zorgt voor een vloeiend verloop van het programma, waarbij ze snel inspeelt op de stemming in de zaal en effectief bijstuurt waar nodig. Ze is niet alleen een facilitator op de dag zelf, maar ook een waardevolle sparringpartner in de voorbereiding. Haar ervaring als journalist en presentator stelt haar in staat om presentaties kritisch te beoordelen, potentieel lastige vragen te anticiperen en te zorgen voor een coherent en impactvol evenement. Met Elsemieke als dagvoorzitter ben je verzekerd van een evenement dat professioneel, boeiend en memorabel is, waarbij de boodschap helder en krachtig overkomt.

Elsemieke Havenga inhuren voor een lezing

Het proces om Elsemieke Havenga te boeken voor jouw evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de All-Inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Wij zorgen voor een snelle offerte binnen 24 uur en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ons team helpt je bij elke stap, van het selecteren van het juiste thema tot de logistieke details van de dag zelf. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kun je erop vertrouwen dat jouw evenement in goede handen is.

+ lees meer

Biografie van Elsemieke Havenga

Elsemieke Havenga is een veelzijdige persoonlijkheid met een indrukwekkende loopbaan die zich uitstrekt over sport, media, en communicatie. Haar reis begon op de hockeyvelden, waar ze viermaal wereldkampioen werd en goud won tijdens de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles. Deze sportieve successen legden de basis voor haar verdere carrière en levensfilosofie.

Na haar sportcarrière maakte Elsemieke de overstap naar de journalistiek, waar ze haar talenten verder ontwikkelde. Ze presenteerde verschillende radio- en televisieprogramma’s bij zowel de publieke omroep als bij RTL, waaronder het RTL Nieuws en Editie NL. Haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken en haar scherpe interviewtechnieken maakten haar tot een gerespecteerd figuur in de media.

Naast haar werk in de media heeft Elsemieke zich ook opgeworpen als een deskundige op het gebied van communicatie en coaching. Ze adviseert organisaties en individuen over hoe het juiste verhaal te vertellen en speelt een cruciale rol in teamontwikkeling en communicatie in haar coachingspraktijk. Haar ervaringen als topsporter, gecombineerd met haar expertise in communicatie, stellen haar in staat unieke inzichten en strategieën te bieden voor het bouwen van succesvolle teams.

Elsemieke’s toewijding strekt zich verder uit tot maatschappelijke betrokkenheid. Ze is actief in diverse bestuurlijke rollen, zoals bij ‘Spieren voor Spieren’, de Sportraad van de gemeente Laren, en de Raad van Commissarissen van de KNVB. Haar inzet voor kansarme meisjes via Plan International Nederland benadrukt haar passie voor maatschappelijke verandering en empowerment.

Haar veelzijdige carrière en brede ervaring maken Elsemieke Havenga tot een uitzonderlijke spreker. Ze biedt een unieke mix van inspiratie, praktische inzichten, en vermakelijke anekdotes, waardoor haar lezingen zowel boeiend als leerzaam zijn. Met haar expertise in communicatie, haar sportieve achtergrond, en haar ervaring als media-persoonlijkheid, is Elsemieke de ideale spreker voor evenementen die streven naar inspiratie, motivatie en verandering.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Elsemieke Havenga
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Artikelen over Elsemieke Havenga

Meer informatie & boekingen

Elsemieke Havenga inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Elsemieke Havenga
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers