Sportvrouw Inge de Bruijn behaalde maar liefst vier Olympische gouden medailles en vele Europese en Wereld-titels. Als enthousiast spreker vertelt zij graag over haar unieke ervaringen in de sportwereld en andere onderwerpen. Ook treedt Inge met veel plezier op als gastvrouw.

Olympisch Goud
Tijdens belangrijke wedstrijden weet Inge de Bruijn altijd het beste in zichzelf naar boven te halen om op het juiste moment optimaal te presteren. Aan het begin van haar sportcarrière zag het er echter niet naar uit dat Inge erg succesvol zou worden, omdat zij aanvankelijk moeite had om zich op te laden voor trainingen en grote toernooien. De Olympische Spelen blijken echter een grote inspiratiebron. Tijdens de Olympische Spelen van Sydney (2000) en Athene (2004) kan Inge dan ook schitteren als nooit tevoren. In totaal weet zij vier gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles te behalen.

Let’s dance
Na de voor haar zo succesvol verlopen Olympische Spelen van Athene stopt Inge de Bruijn op haar hoogtepunt met wedstrijdzwemmen, omdat zij meer tijd wil vrijmaken voor haar privéleven en voor andere activiteiten. Zo presenteert Inge onder andere het programma In het spoor van Peking Express en oogst zij veel waardering als deelneemster aan het dansprogramma Dancing with the Stars. In 2009 wint zij bij RTL 4 Let’s dance. Inge de Bruijn zet zich ook in voor het goede doel en is sinds 2007 vertegenwoordiger van Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

De immer goedlachse sportvrouw Inge de Bruijn staat bekend om haar enthousiasme en spontaniteit, en is uitstekend inzetbaar als gastvrouw bij openingen en productpresentaties. Als spreker blikt Inge met genoegen terug op haar indrukwekkende carrière in de topsport, en stelt zij thema’s als motivatie, het bereiken van de top en samenwerken aan de orde.

Biografie © Quality Bookings – Almere

.

Inge de Bruijn spreekt graag over:

Inge de Bruijn boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Inge de Bruijn. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21