20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gerard Nijboer

Gerard Nijboer als spreker boeken

Gerard Nijboer, een naam die klinkt als een klok in de wereld van atletiek en marathonlopen. Wanneer je Gerard Nijboer als gastspreker boekt, haal je niet alleen een voormalig topsporter in huis, maar ook een inspirerend voorbeeld van doorzettingsvermogen en strategisch denken. Nijboer, bekend om zijn zilveren medaille op de Olympische Spelen in 1980 en zijn Europese titel in de marathon, spreekt gepassioneerd over de parallellen tussen topsport en het bedrijfsleven. Zijn onderwerpen variëren van het belang van doelstellingen en planning tot het omgaan met tegenslagen en het belang van teamwork.

Gerard Nijboer

Langeafstandsloper

Gerard Nijboer als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Gerard Nijboer een unieke mix van sportieve ervaring en levenswijsheid naar jouw evenement. Hij blinkt uit in thema’s zoals leiderschap, motivatie, en gezondheid. Nijboer weet als geen ander hoe je een publiek boeit en betrekt bij het onderwerp. Zijn ervaring als topatleet, gecombineerd met zijn vermogen om levenslessen over te brengen, maakt hem tot een uitstekende keuze voor elk evenement dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling, teambuilding of gezondheidsbewustzijn.

Over marathonlopen en mentale kracht

Marathonlopen is meer dan een fysieke uitdaging; het is een mentale strijd. Gerard Nijboer deelt zijn inzichten over de mentale kracht die nodig is om de uitdagingen van een marathon aan te gaan. Zijn lezingen bevatten thema’s als het belang van mentale voorbereiding, het omgaan met pijn en vermoeidheid, en het vasthouden aan je doelen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Deze onderwerpen zijn niet alleen relevant voor sporters, maar voor iedereen die te maken heeft met lange-termijndoelen en de obstakels die onderweg kunnen opduiken.

Gerard Nijboer inhuren voor een lezing

Het boeken van Gerard Nijboer voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Vanaf het eerste contact tot aan de dag van het evenement, staan wij klaar om je te begeleiden en ondersteunen. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte en we bespreken samen de details en specifieke wensen voor de lezing. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn, en onze tevredenheidsgarantie staat garant voor een succesvolle bijeenkomst.

Biografie van Gerard Nijboer

Gerard Nijboer, geboren op 18 augustus 1955 in Uffelte, is een voormalige Nederlandse langeafstandsloper die vooral succesvol was op de marathon. Zijn loopbaan begon in de vroege jaren ’70, en al snel bleek zijn talent en vastberadenheid. Nijboer werd nationaal bekend toen hij in 1980 de zilveren medaille won op de Olympische Spelen in Moskou. Zijn prestatie was opmerkelijk, aangezien hij slechts enkele maanden voor de Spelen een zware knieoperatie had ondergaan.

In 1982 kroonde Nijboer zich tot Europees kampioen marathon in Athene, een prestatie die hem verder op de kaart zette als een van de beste marathonlopers van zijn tijd. Gedurende zijn carrière vestigde hij diverse nationale records, die lange tijd ongebroken bleven.

Na zijn actieve sportcarrière heeft Nijboer zich toegelegd op het coachen van jong talent en het geven van lezingen. Zijn verhaal is er een van ongeëvenaarde toewijding en veerkracht, zowel op als naast de atletiekbaan. Hij spreekt niet alleen over zijn ervaringen in de sport, maar ook over hoe de lessen die hij heeft geleerd toepasbaar zijn in het dagelijks leven en in het bedrijfsleven.

Nijboer’s benadering in zijn lezingen en workshops is er een van directheid en authenticiteit. Hij gelooft sterk in de kracht van een positieve mindset en de invloed daarvan op zowel persoonlijke als professionele successen. Zijn ervaringen in de topsport, gecombineerd met zijn natuurlijke talent om te inspireren, maken hem tot een veelgevraagd spreker op evenementen en conferenties.

Gerard Nijboer blijft een inspiratiebron voor velen, of het nu gaat om atleten die streven naar Olympisch goud of professionals die op zoek zijn naar manieren om hun prestaties in het bedrijfsleven te verbeteren. Zijn verhalen over doorzettingsvermogen, overwinning van tegenslagen, en het constant nastreven van excellentie resoneren met een breed publiek.

Zijn bijdrage aan de atletiek en zijn blijvende invloed als spreker en coach laten zien dat succes een combinatie is van talent, hard werken en een onwrikbare wil om te slagen. Het boeken van Gerard Nijboer als spreker of dagvoorzitter bij jouw evenement is een stap naar het brengen van deze inspirerende boodschap naar jouw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Gerard Nijboer

Schrijf een review

Video met Gerard Nijboer

Meer informatie & boekingen

Gerard Nijboer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gerard Nijboer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers