Roy Heiner, geboren in 1960 in Virginia, Zuid-Afrika is een sportieve, enthousiaste en professionele spreker en een bekende en gerenommeerde wedstrijdzeiler. Zoekt u een spreker, dagvoorzitter of coach, dan vindt u in Roy Heiner een spreker op wereldniveau.

Wedstrijdzeiler
Roy Heiner maakte van zijn hobby zijn werk. Als sinds 1970 zeilt hij wedstrijden. In het begin van zijn carrière hield hij zich bezig met onderzoek en ontwikkeling van zeilen. Vanaf 1986 zeilde hij in de Olympische klasse. Met zijn eigen bedrijf de Heiner Sailing Academy boekte hij sinds 1996 goede resultaten. Vanaf 2005 was hij technisch directeur bij de Volvo Ocean Race met als resultaat een eerste en tweede plaats. Roy Heiner leidt nu zijn eigen bedrijf Team Heiner. Hier laat hij de topsport en het bedrijfsleven elkaar op professionele wijze ontmoeten in de vorm van clinics, trainingen en lezingen.

Gastspreker en docent
Boekt u Roy Heiner als spreker, dan vertelt hij inspirerend over leiderschap, teambuilding en samenwerken. Op een zeilboot in een race, zoals de Volvo Ocean Race moeten mensen samenwerken, op elkaar vertrouwen en de taken goed verdelen. Hij verwerkt zijn avonturen en anekdotes uit de zeilsport en hij maakt gebruik van schitterende beelden uit zijn eigen zeilcarrière om zijn ervaringen over techniek, tactiek, mentaliteit en teamgeest met u te delen. Boek  Roy Heiner als spreker en u krijgt iemand die weet waar hij het over heeft. Wilt u Roy Heiner als spreker inhuren? Neem dan contact met ons op.

Roy Heiner spreekt graag over:

Roy Heiner boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Roy Heiner. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21