20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Roy Heiner

Roy Heiner als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Roy Heiner de perfecte keuze. Als ervaren zeiler en Olympisch deelnemer weet Roy als geen ander hoe je een boeiend verhaal vertelt dat het publiek raakt. In deze pagina ontdek je meer over Roy Heiner en waarom hij de ideale spreker is voor jouw evenement. Roy spreekt over thema’s als teambuilding, leiderschap en het overwinnen van uitdagingen, en biedt een unieke kijk op deze onderwerpen.

Roy Heiner

Gerenommeerde wedstrijdzeiler

Roy Heiner als dagvoorzitter boeken

Roy Heiner is niet alleen een boeiende spreker, maar ook een uitmuntende dagvoorzitter. Met zijn ervaring in de topsport weet hij als geen ander hoe je een congres of seminar soepel laat verlopen en de aandacht van het publiek vasthoudt. Zijn vermogen om met energie en enthousiasme te spreken maakt hem de ideale keuze voor elke bijeenkomst.

Over leiderschap en teambuilding

Leiderschap en teambuilding zijn cruciale elementen in zowel de sportwereld als het bedrijfsleven. Roy Heiner, met zijn uitgebreide ervaring als zeiler en Olympisch deelnemer, brengt deze onderwerpen tot leven. Hij deelt inzichten over hoe je een team motiveert, leidt en naar succes stuurt. De lezingen van Roy richten zich op praktische strategieën en persoonlijke anekdotes die je zullen inspireren en informeren over de kunst van leiderschap en het bouwen van een sterk team.

Roy Heiner inhuren voor een lezing

Het boeken van Roy Heiner voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings begrijpen we dat snelheid en duidelijkheid belangrijk zijn. Daarom ontvang je binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Ons uitgebreide support team staat klaar om je te helpen en wij garanderen tevredenheid bij elke boeking. We nemen je stap voor stap mee door het proces, zodat je precies weet wat je kunt verwachten wanneer je Roy Heiner inhuurt.

Biografie van Roy Heiner

Roy Heiner, geboren op 25 september 1960 in Indonesië, is een naam die synoniem staat met zeilen en topsport. Hij groeide op in Zuid-Afrika en verhuisde later naar Nederland, waar hij zich snel ontpopte als een van de beste zeilers van het land. Roy nam deel aan diverse Olympische Spelen, waaronder die van 1992 in Barcelona, waar hij een achtste plaats behaalde in de Finn-klasse.

Niet alleen in de sportwereld, maar ook als spreker en dagvoorzitter heeft Roy een indrukwekkende carrière opgebouwd. Zijn ervaringen in de topsport gebruikt hij om te spreken over thema’s als leiderschap, teambuilding en het overwinnen van uitdagingen. Roy’s vermogen om zijn persoonlijke ervaringen te verbinden met de zakelijke wereld maakt hem een gewilde spreker op bedrijfsevenementen en congressen.

Roy Heiner is niet alleen een professioneel zeiler en spreker, maar ook een gepassioneerde coach en mentor. Hij heeft gewerkt met verschillende zeilteams en individuele sporters, waarbij hij zijn kennis en ervaring inzet om anderen te helpen hun potentieel te bereiken. Zijn benadering is gebaseerd op het ontwikkelen van mentale veerkracht, het bouwen van sterke teams en het creëren van een winnende mindset.

In zijn lezingen deelt Roy anekdotes uit zijn rijke carrière, gecombineerd met inzichten en lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn reizen over de wereld. Deze combinatie van persoonlijke ervaringen en praktische adviezen maakt zijn presentaties niet alleen leerzaam, maar ook uiterst boeiend en inspirerend.

Met meer dan 20 jaar expertise in het sprekerscircuit, biedt Quality Bookings je de unieke kans om een spreker van wereldklasse als Roy Heiner te boeken. Ons all-inclusive tarievenbeleid en onze tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen en gemak een inspirerende spreker kunt inhuren voor jouw volgende evenement. Boek nu en ervaar zelf waarom Roy Heiner een gemiddelde beoordeling van 9,0 verdient als spreker.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Roy Heiner

Schrijf een review

Video met Roy Heiner

Meer informatie & boekingen

Roy Heiner inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Roy Heiner
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers