20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Martin Šimek

Martin Šimek als spreker boeken

Ontdek waarom Martin Šimek de perfecte keuze is als gastspreker voor uw volgende evenement. Als een gerenommeerd spreker met een rijke achtergrond, brengt Šimek een unieke mix van ervaring, inzicht en inspiratie. Deze pagina biedt een diepgaande blik op Martin Šimek, zijn expertise en wat u kunt verwachten wanneer u hem boekt als spreker.

Martin Šimek

Top interviewer

Over levensverhalen en persoonlijke groei

Martin Šimek heeft zich gespecialiseerd in het vertellen van levensverhalen, gekoppeld aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Zijn lezingen bieden een fascinerende blik op de manieren waarop individuele ervaringen ons vormen en hoe we ons potentieel kunnen realiseren. Hij behandelt onderwerpen zoals veerkracht, zelfontdekking en de kracht van verhalen in ons leven. U krijgt inzicht in hoe deze thema’s relevant zijn voor uw organisatie of evenement en hoe Šimek’s lezingen kunnen bijdragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van uw publiek.

Martin Šimek inhuren voor een lezing

Het boeken van Martin Šimek voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. We beginnen met een overleg om uw behoeften en de doelen van uw evenement te begrijpen. Vervolgens maken we een op maat gemaakte voorstel, rekening houdend met uw budget en vereisten. Zodra het voorstel is goedgekeurd, zorgen wij voor alle details, van de planning tot de uitvoering op de dag zelf. Ons doel is om het boekingsproces zo naadloos mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Martin Šimek

Geboren in de schaduw van een politiek bewogen tijd, op 7 november 1948 in Praag, groeide Martin Šimek op in een wereld waar de echo’s van politieke onrust nooit ver weg waren. Zijn geboorte, slechts negen maanden na de Sovjet-Unie’s steun aan de Tsjechoslowaakse communisten, vormde de achtergrond van zijn jeugd. Maar het was de Praagse Lente, een periode van politieke liberalisering, die Šimek’s leven voorgoed zou veranderen. Op negentienjarige leeftijd, toen de hoop op vrijheid bruut werd neergeslagen door Sovjettroepen, ontvluchtte Šimek zijn geboorteland met niets meer dan zijn tennisracket en de herinneringen aan zijn twee jaar rechtenstudie aan de Karlova Universiteit.

In Nederland begon Šimek een nieuw leven, waar hij zich inschreef voor een studie Economie aan de VU in Amsterdam. Deze academische weg bleek echter niet zijn bestemming. Zijn avontuur aan de Toneelschool van Amsterdam eindigde eveneens voortijdig, omdat Šimek zijn emoties niet wilde gebruiken als middel voor entertainment. Zijn ware roeping vond hij in de kunst van het cartoon tekenen. Onder de pseudoniem AnoNe, wat Tsjechisch is voor ja-nee, vond zijn creativiteit een uitlaatklep. Zijn werk werd gepubliceerd door gerenommeerde kranten als NRC Handelsblad, de Volkskrant, de Groene Amsterdammer en Het Parool.

Tegelijkertijd ontwikkelde Šimek zich als een succesvolle tenniscoach. Zijn meest opvallende protegé, Michiel Schapers, klom onder zijn leiding van een anonieme plek in de wereldranglijst naar de top 25. Maar Šimek’s veelzijdigheid beperkte zich niet tot de sport. In 1994 maakte hij zijn debuut in de radiowereld met het programma ‘Šimek ’s nachts’ op RVU, waarin hij blijk gaf van zijn uitzonderlijk talent als interviewer. Zijn directe, intuïtieve en soms confronterende interviewstijl werd al snel zijn handelsmerk. Dit leidde tot verdere successen op televisie met programma’s zoals ‘Šimek ontmoet’ en ‘Winnen van jezelf! – Šimek ontmoet Kampioenen’.

Martin Šimek is een man van twee werelden. Hij deelt zijn tijd tussen het bruisende Amsterdam en een idyllisch dorp in Calabrië. Op de ene locatie werkt hij, terwijl hij op de andere reflecteert en leeft. Als auteur heeft Šimek boeken als ‘De vuurvliegjes achterna’, ‘Bloedsinaasappels’ en ‘Waarom ga je niet aan de drank’ geschreven. Zijn verhalen, zowel in woord als op het podium met shows als ‘Vrijheid’, ‘De Cartoonist’, en ‘Enkelspel’, hebben hem tot een geliefd meesterverteller gemaakt.

De zoektocht naar vrijheid, een leidraad in Šimek’s leven, heeft zijn stijl in alles wat hij doet beïnvloed. Of het nu als tennisser, coach, programmamaker, regisseur, acteur, cartoonist, columnist, schrijver of interviewer is, Šimek’s werk is doordrenkt met dit thema. Zijn benadering van vrijheid, zowel in zijn persoonlijke leven als in zijn professionele werk, is een bron van inspiratie. In 2012 werd zijn talent en inzet beloond met de Zilveren Reissmicrofoon voor zijn radio-interviewprogramma ‘Šimek ’s nachts’.

Martin Šimek is niet alleen een unieke presentator en interviewer, maar ook een buitengewoon coach en dagvoorzitter. Met zijn diepe begrip van vrijheid en zelfontplooiing, is hij in staat om zijn publiek te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Zijn levensverhaal en carrière bieden een schat aan wijsheid en inspiratie, waarmee hij ieder evenement naar een hoger niveau tilt. Een onvergetelijke spreker, waarvan de impact nog lang na zal resoneren.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Martin Šimek

Schrijf een review

Video met Martin Šimek

Meer informatie & boekingen

Martin Šimek inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Martin Šimek
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers